Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zimný wellness pobyt v hoteli Kráľová ***

3,8 / 5 Hotel Kráľová *** - NEPOUZIVAT Zvolen (mapa)

Hodnotenie podniku Hotel Kráľová *** - NEPOUZIVAT

3,8 74×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk

Filtre
Recenzia zákazníkov
Overený zákazník
február 2018
 3,0/5

Jedlo bolo výborné. Personál recepcie a kuchyne ústretový.

Nedostatočné upratovanie izby. Za niekoľko dní ani raz vymenené uteráky a ani smeti nevynesené.

Hodnotené: 11. februára 2018
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v hoteli Kráľová ***
Patrícia
február 2018
 2,0/5

Komunikácia pri rezervácii

Tento pobyt som zakúpila rodičom, po ich príchode domov som bola sklamaná keď mi porozpravali ako bolo. Nakoľko išlo o relaxačný bazén voda bola studená, to že je vírivka vonku som si doposiaľ nevšimla že je niekde napísané. Toto však nepovažujem za také sklamanie ako v prípade stravy. Jedlo bolo chutné ale problém bol niekde inde. Pár dní dopredu som informovala penzión o tom, že jedna osoba má bezlepkovú diétu, po príchode na recepcii rodičom bolo povedané, že je všetko zabezpečené (bezlepkové pečivo..). Prvé prekvapenie prišlo hneď pri večeri keď čašníčka o ničom nevedela, našťastie sa vynašla a čo sa týka dezertu ponúkla alternatívu. Raňajky dopadli obe rovnako čašníci nevedeli o tom, žeby malo byť nejaké pečivo, no nakoniec nejaké priniesli. Nad týmto by sa ešte dalo prižmuriť oko ale v prípade druhej večere sa to povedať nedá. Čašník priniesol večeru kde omáčka bola zahustena múkou, pričom keď sa mamka spýtala pre istotu tak jej povedal, že môže jesť. O tom, že tam bola múka som presvedčená nakoľko mala mamka celú noc zdravotné problémy. Pri prísnej diéte aj trochu múku spraví veľa! A v prípade dezertu aj napriek diéte jej priniesol buchty a povedal, že žiadnu alternatívu nemá a patria jej tie buchty.

Hodnotené: 10. februára 2018
Hodnotená ponuka: Zimný wellness pobyt v hoteli Kráľová ***
Júlia
január 2018
 5,0/5

Keď sme si s priateľom vyberali pobyt pre začiatok Nového roka, prezreli sme kopu ponúk. Hotel Kráľová bol favoritom, ale kvôli zopár nemilým recenziám tu na stránke sme kúsok váhali. Nakoniec sme však dali naopak na tie milšie hodnotenia a vyplatilo sa! :) Hotelík bol zaujímavý s kovanými ručne robenými zábradliami, krásnym vstupom s obrovským kryštálovým lustrom, ktorý však nebol tuctový tak ako sa to zvykne stávať. Izbu sme dostali nad očakávania, pretože nebolo plno, mohli sme si vybrať. Posteľ bola takisto ručne kovaná dokonca s orliou hlavou, (podľa erbu Hotela, na čo sme sa informovali), na tanieroch bol takisto erb a tiež na závesoch. Bolo to veľmi pekné, pretože to všetko stálo na detailoch, čo hodnotíme kladne. Na recepcii nás privítalo dievčatko tak zhovorčivé, že sme sa cítili už pri príchode, že nás tam naozaj chcú a že je v ich záujme, aby sme boli informovaní a cítili sa pohodlne. Oceňujeme fajčiarsky barík, kde sme si všimli maľby, vraj od pôvodom Zvolenského maliara, ktoré boli naozaj úchvatné. Na naše prekvapenie ďalšie maľby sme nachádzali po celom Hoteli a dokonca i na izbe! Veľmi nezvyčajné na naše pomery ozdobiť izbu originálom maľby, nie tuctovými obrázkami z IKEA. Jedlo bolo chutné a wellness súkromné, čisté a útulné. Som rada, že som dala na ľudí, ktorí písali o Hotelíku v dobrom, pretože keby som urobila naopak, prišli by sme aj s partnerom o krásny zážitok v neobyčajnej prírodnej oblasti. Ďakujeme! PS: Potešil i extra dezertík od pani riaditeľky k obedu. :)))

Hodnotené: 6. januára 2018 – Partneri
Hodnotená ponuka: Zimný wellness pobyt v hoteli Kráľová ***
Anna
november 2017
 5,0/5

Hotel, služby, personál, vynikajúce.

Hodnotené: 25. novembra 2017 – Starší pár
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v hoteli Kráľová ***
Korenovalydia
november 2017
 2,0/5

Príjemný personál -snažil sa ako mohol, raňajky postačujúce-chýbajúce suroviny stále dokladali, bazén a welnes slušný

v zakúpenom pobyte okrem iného mala byť 2× dvojchodová večera /hlavné jedlo, dezert/
Prvá večera bola v poriadku , ale dezert – ako druhý chod nedodali-/takže na nás ušetrili/
Druhá večera nám odpadla /takže na nás znovu ušetrili/ pretože sme mali pobyt s akciou večera s pečeným prasiatkom a hudbou- za tento večer bol povinný doplatok 20 eur na osobu -očakávala som pri večeri za tuto sumu niečo naviac- aspoň prípitok.
Večera bola o strapačkách s kyslu kapustou a malým kúskom mäsa a aby som nezabudla bol aj slúbený mučník ktorý som mala zaplatený v nedodanej večeri. Je to trápne takto vyčíslovať hodnotu jedla ale za tých 20 eur som vlastne nedostala nič, akurát hubu. Výkendový pobyt s priatelmi bol takto nie celkom v poriadku.
Na prasiatko sme čakali hodinu a pol pretože sa akosi nechcelo upiecť. Pozdravujeme pána malitela-už sa tam nevtátime.

Hodnotené: 20. novembra 2017 – Skupina priateľov
Hodnotená ponuka: Wellness pobyt v hoteli Kráľová ***
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore