Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka vo Vysokých Tatrách pre celú rodinu + zľava do Aquacity Poprad

4,4 / 5 Penzión Bernardín Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Eli

Dobrý večer, ďakujem za odpoveď. Nakoľko sa jedná len o víkendový pobyt, zaujímavý je len jednodňový skipass. Viete mi prosím napísať konkrétnu zľavu a cenu na 1dňový skipass? ďakujem.

Penzión Bernardín

Jednodňový skipass Vám vieme na mieste vystaviť za 34 Eur na pokladni ho máte za 39 Eur

Eli

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, do akého lyžiarskeho centra ponúkate 30% zľavu, v prípade kúpenia voucheru? Poprosím uviesť aj konkrétnu cenu lístka so zľavou, ďakujem :)

Penzión Bernardín

Zľava je na lyžiarské strediska vo Vysokých Tatrách, konkrétne do Tatranskej Lomnice, Starého Smokovca a na Štrbské pleso.
Cena závisí od toho o koľkodňový skipass by ste mali záujem a či by ste mali záujem to kúpiť vopred alebo až v deň kedy idete lyžovať. Jednodňové a dvojdňové skipassy sa veľmi neoplatia, ale ak by ste mali záujem o napr. 6 dňový skipass a kupili by ste si ho cez nás tri dni vopred tak cena je len 133 Eur čo na 1 deň vychádza len 22 Eur.

Mária Osúchová

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je potrebné vopred nahlásiť sa aj na lanovku na Lomnický štít. Ďakujem, s pozdravom Mária

Penzión Bernardín

Dobrý deň,

Lanovku na Lomnický štít je možné rezervovať si max 7 dni vopred. V top sezónach býva lanovka obsadená aj 5–6 dni dopredu ale niekedy sa podarí ju rezervovať aj na poslednú chvíľu prípadne poobedné termíny bývajú voľnejšie. Takže je to na Vás či si to objednáte dopredu alebo to skúsite na poslednú chvíľu :-)

Matúš

Dobrý Ďeň, pre 3 rodiny s detmi 6 dospelých 6 deti 4,5,6,6,7,13 rokov počas jarných prazdnin na 2 noci poprosil by som cenovu ponuku a možný termin. Ďakujem

Penzión Bernardín

Dobe den,

Kedy máte jarné prázdniny? Nenapísali ste ani odkiaľ ste. Máte záujem o izby alebo radšej apartmány?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore