Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlové slnečné okuliare Pilot s dreveným rámom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

dana nechalova

zdravim 10 teho apríla som objednala aj zaplatila 2 ks okuliar este som ich dodnes neobdrzala od kuriera ani mi nik nenapísal ani nevolal dik

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, včera sme vám písali email. Túto situáciu riešime. Kuriér vás nekontaktoval nakoľko ste si zvolila doručenie slovenskou poštou. Poštárka vám teda volať nebude. Žiaľ nemôžeme za to že vám poštárka nenechala ani žltý lístok. Problém je však aj v tom že podľa vyjadrenia pošty v Nitrianskej Blatnici neexistuje ulica Nová na ktorú ste si to dala zaslať. Preto vás poprosím o strpenie kým sa ku balíku dopátrame. Zajtra budeme vedieť info priamo od doručovateľky. Budeme vás kontaktovať.

S pozdravom

Michala Petrová

Dobrý deň,
objednala som si okuliare s doručením na prevádzku v Optime. Doručenie malo byť 14.3., no stále nemám informáciu, žeby okuliare dorazili. Je to len chyba, alebo sa termín dodania predĺžil? Ďakujem

La Fe s. r. o.

Preverím a dám Vám vedieť. Poprosím o ďalší kontakt na info@lafe.sk.

Ďakujem pekný deň

Markéta Plhalová

Dobrý den, je možnost poslat brýle do ČR a napsat cenu poštovného? Děkuji za info Markéta

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, vám poslať okuliare do ČR. Zvoľte si dopravu podľa potreby ako keby ste bola na slovenku a pošleme vám to do ČR na adresu. Ak by vám niečo nešlo neváhajte nás kontaktovať na info@lafe.sk

Pekný deň

Tibor

Dobrý deň,
okuliare prezentujete ako by mali byť polarizačné, ale priamo na okuliaroch, ani v návode k nim to uvedené nebolo. Tak ako je to ?

La Fe s. r. o.

Dobrý deň,
citujem text z návodu ktorý ste pri okuliaroch obdržal: Kategória filtra je označená na vnútornej strane postrannice okuliarov: Maximálna ochrana je UV 4OO s kategóriou filtra 3. Nepoužívať k priamemu pozeraniu do slnka a pri nedostatočnom osvetlení. Nepoužívať ako ochranu proti umelým zdrojom svetla, napr. v soláriách. Nepoužívať ako ochranu očí proti mechanickým rizikám ako sú nárazy. Slnečné okuliare nie sú vhodné na nočné riadenie motorového vozidla.

ak náhodou označenie z vnútornej strany nebolo tak sa ospravedlňujeme ale pravdepodobne vplyvom počasia a zmeny teplôt pri preprave a podobne sa nálepka odlepila.

Eva

Dobrý deň,

v prípade, že by okuliare nesedeli, je možné ich vrátiť?
Pri kúpe viacerých produktov sa platí poštovné raz, alebo pre každý produkt osobitne?
Ako dlho asi bude trvať akcia? – či je možné po dodaní tovaru, s ktorým budem spokojná, stihnúť prípadné doobjednanie ďalšieho kusu (resp. aká je možnosť doobjednania tovaru po skončení akcie a za akú cenu).

Vopred Vám ďakujem pekne za odpoveď.
 Eva

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, pilotky sú univerzálne a zatiaľ sme sa nestretli s tým zeby niekomu nesadli. Každopádne pri internetovom nakupe máte zo zakona nárok na vrátenie tovaru do 14dni. Pri objednaní viacerých kusov a aj druhov tovaru platíte len jedno poštovné. Akcia potrvá ešte pár týždňov no počet kusov je obmedzený a po skončení akcie vám rovnakú cenu zaručiť neviem. Bežná cena týchto okuliarov je 39,99€ , každá nozicka na okuliaroch je vyrábaná ručne z bambusoveho dreva.

S pozdravom
Tím La Fe

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore