Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne tričko od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Dávid

Dobrý deň, uvádzate, že ide o digitálnu tlač, ale vyhradzujete si použiť aj nažehľovaciu fóliu. Fóliu rozhodne nechcem, to si môžem urobiť aj doma, navyše tričko v mieste fólie „nedýcha“. Aký „charakter a umiestnenie fotografie“ určuje či použijete fóliu? V príplatkoch máte uvedené „nažehlenie ďalších motívov“ čo tiež budí dojem použitia fólie. Poprosím o vysvetlenie. Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, všetky objednávky vytvorené cez on-line objednávkový systém prioritne spracovávame ako digitálnu potlač. Aj dodatočná potlač ďalších motívov je digitálna. Použitie fólie je len vo výnimočných prípadoch a po dohode so zákazníkom (napr. ak chce zákazník vyhotovenie zákazky priamo v predajni v expresnej lehote, kde nedisponujeme technológiou digitálnej potlače.)

Silvia Slovinská

Dobrý deň, rada by som si objednala tričko s potlačou čierne, no nechcem tam fotografiu ale meno PETER a veľké číslo 50 umiestnené na crbte. Bolo by to možné?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno samozrejme je to možné, návrh si vytvárate sama v našom on-line prostredí na tejto adrese:
https://www.darcekyodsrdca.sk/textil-a-moda/tricka-s-vlastnou-potlacou
Na tričko si môžete umiestniť obrázok, text alebo piktogram, farbu a veľkosť vloženého textu prispôsobíte podľa vašich predstáv.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore