Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Soňa

Dobrý deň. Potrebujem špeciálne vybavenie počítača, aby som kurz mohla sledovať? Neviem či som na dostatočnej úrovni AJ, dosť som toho časom zabudla. Budem stíhať ak budem mať medzery, prvú úroveň.
Ako často a kedy prebieha kurz?
Ďakujem za odpoveď. Soňa

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Soňa.


Úprimne Vám ďakujeme za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie Langem.




Rozsah obsahu a náročnosť našich kurzov je plne v súlade s požiadavkami Spoločného európskeho referenčného rámca Rady Európy pre jazykové znalosti (CEFR). Uznesenie Rady Európy v novembri 2001 odporučilo používať CEFR na zostavenie systémov hodnotenia jazykových vedomostí a zručností. CEFR obsahuje šesť stupňov hodnotenia (A1, A2, B1, B2, C1 a C2), ktoré sú vysoko medzinárodne akceptované ako parametre hodnotenia úrovne individuálnej jazykovej zručnosti.




K 1.3.2018 ja­zyková inštitúcia Langem ponúka dva unikátne spracované online kurzy anglického jazyka pre úrovne pokročilosti A2 (mierne pokročilá začiatočnícka úroveň) + B1+/B2 (stredne až vyššie pokročilá úroveň). Počas platnosti predplatného máte plný prístup k obom ponúkaným úrovniam, takže sa medzi nimi môžete ľubovoľne a neobmedzene prepínať.




Jednou z dvoch úrovní, ktorú v rámci našej online vzdelávacej platformy ponúkame, je kurz angličtiny pre úroveň Pre-Intermediate (A2), tj. pre mierne pokročilých začiatočníkov. I napriek skutočnosti, že sa aj v tomto kurze snažíme študentom popri rozvíjaní nových vedomostí a jazykových kompetencií poskytnúť dostatočný priestor pre opakovanie učiva, s ktorým sa stretli v prvých hodinách výučby anglického jazyka ako úplní začiatočníci, táto úroveň nášho kurzu pre úplných začiatočníkov primárne určená nie je. Inak formulované, ponúkaný kurz A2 nie je vhodný pre študentov, ktorí sa angličtinu nikdy neučili (resp., ktorí sa s angličtinou nikdy nestretli).




Online kurz úrovne A2 bol vytvorený kombináciou dlhoročne overených metód výučby kvalifikovaným tímom vysokoškolských pedagógov a najlepších odborníkov z oblasti anglickej filológie, v spolupráci so zahraničnými lektormi pre „večných“ resp. pre mierne pokročilých začiatočníkov. Títo študenti majú istý stupeň základných vedomostí, rovnako poznajú základnú slovnú zásobu, ale nemajú potrebnú istotu alebo ich elementárne vedomostí nie sú upevnené natoľko, aby napr. zostavili sebavedome celú a ucelenú vetu v angličtine. Veľa veciam istým spôsobom chápu, ale poriadne nevedia, ako majú pri tvorbe viet a vyjadrovaní základných myšlienok pokračovať.




Naša výučba je špeciálne navrhnutá tak, aby ste neboli na nikoho viazaný. Kurz vás prevedie všetkými dôležitými oblasťami jazyka na Vami zvolenej úrovni a len Vy rozhodujete o tom, koľko času a energie venujete aktuálne preberanej problematike, napr. na základe výsledkov testovania alebo Vášho vnútorného presvedčenia. Nie ste obmedzovaný skupinovým tempom, ktoré pre študentov býva často príliš rýchle alebo naopak pomalé. Záleží iba na Vás, ako rýchlo budete postupovať, ako často a kedy sa výučbe budete venovať. Naše kurzy sú navyše plne online a fungujú na akomkoľvek počítači, tablete alebo notebooku s pripojením na internet, bez požiadavky špeciálneho vybavenia Vášho zariadenia. Nepotrebujete nič sťahovať ani inštalovať. Počas trvania platnosti predplatného sa do kurzu môžete pripojiť neobmedzene – koľkokrát chcete a kedykoľvek Vám to vyhovuje. Všetky lekcie, výučbové texty a cvičenia sú Vám rovnako prístupné neobmedzene po celý čas Vášho predplatného. Navyše sa môžete vracať aj k tým, ktoré ste už prešli.




Viac informácií sa o našich odborne garantovaných online kurzoch anglického jazyka, spôsobe a forme výučby dozviete na našej oficiálnej webovej stránke www.langem.sk




Prajeme Vám veľa úspechov v pracovnom, ale aj osobnom živote.


S úctou a srdečným pozdravom,


Jazyková inštitúcia LANGEM


 www.langem.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore