Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Virtuálna realita už aj v Trenčíne! Zahrajte sa!

4,9 / 5 VR-TN Virtuálna realita Trenčín Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jozef

A na oculuse sa daju hrat iba auticka alebo aj ine hry? Resp. je mozne si zahrat auta aj s HTC?

VR-TN Virtuálna realita Trenčín

Dobrý deň, na Oculuse sa samozrejme dajú hrať rôzne typy hier, nakoľko je k dispozícii okrem spomenutého volantu aj Xbox ovládač, klávesnica + myš a samozrejme aj Oculus Touch ovládače. Na HTC Vive simulátor áut nie je možné zahrať, keďže ten má k dispozícii len ovládače do rúk. Vo všeobecnosti – Oculus Rift je u nás pre hry, pri ktorých sa sedí alebo stojí (s možnosťou mierneho pohybu), HTC Vive je zase výlučne pre hry v priestore, nakoľko umožňuje 360° snímanie.

Jozef Brnkaľák

Dobry den, je mozne kupit si 65 mint na 1 zariadenie a po nejakom case si to vymenit (teda npr 30min htc a 30min okulus ?) Dakujem
A druha otazka, ak by sme mali variantu na 2 zariadenia, su hry na hratie vo dvojici, je to mozne npr spolu nahanat zombikov, alebo potom su moznosti obmedzene alebo hra kazdy zvlast? Dakujem

VR-TN Virtuálna realita Trenčín

Dobrý deň
ak chcete 30 minút na HTC Vive a 30 minút na Oculus Rift, odporúčam zakúpiť 2×30 minút poukaz. Rozdeliť 65m poukaz neumožňujeme.
Čo sa týka dvoch zariadení a s tým súvisiaca dvojhra – áno, je to možné a máme v ponuke aj hry umožňujúce hrať spolu či proti sebe (tj. v hre sa sa aj navzájom vidíte). Samozrejme, ponuka hier pre viac hráčov je podstatne menšia než ponuka hier pre jedného hráča.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore