Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Diamantová mikrodermabrázia s maskou v salóne krásy PERSONA

4,8 / 5 PERSONA Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Stana

Dobry den, do akeho rocneho obdobia to treba stihnut. Vraj to nie je vhodne pri slnercnom a teplom pocasi, co teraz uz je. Dkujem

PERSONA

Dobrý deň. Na rozdiel od silných chemických peelingov – mikrodermabráziu odporúčame počas celého roku. Samozrejme po procedúre treba sa chrániť pred slnkom a používať krém s SPF faktorom – min SPF30. S pozdravom, Salón PERSONA.

Natália

Dobrý deň. Mám akné, veľa drobných jazvičiek po akné a začervenanú pleť. Myslíte že je pre mňa mikrodermabrázia vhodná? Tiež ma zaujíma, či po procedúre ostáva začervená pokožka alebo či sa nezačne ošupkávať ako pri chemickom peelingu. Môžem si hned po ošetrení naniesť makeup? Ďakujem za odpoveď.

PERSONA

Dobrý deň. Mikrodermabrázia je úspešne využívaná pri liečbe jaziev a lézií po akné. Po procedúre pokožka sa nebude šúpať, ale aj po správnej aplikácii peeligu vo väčšine prípadov pleť nesčervená a nešúpe sa. Protokol procedúry zahŕňa použitie CC Krém SPF50. S pozdravom, Salón PERSONA.

Ejka Arabova

Do akej vekovej kategórie služby odporúčate? Pri veku na 60 rokov viditeľné vrásky sa to oplatí??

PERSONA

Dobrý deň. Návšteva salónu nemá žiadne vekové obmedzenia! ) Pre zrelú pleť určite odporúčame microdermabráziu a zároveň aj našu firemnú procedúru proti vraskám SPEVNENIE A LIFTING (https://www.personasalon.sk/perfect-time). S pozdravom, Salón PERSONA.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore