Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Predplatné Denníka N online – podporte s nami slovenskú investigatívu!

4,8 / 5 Denník N Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Radka

dobry den, ponuka super, akurat by som cakala trosku zaujimavejsiu zlavu…1,5 rocne predplatne 77 €…oproti „beznemu“ 80,82 €…ked mam takto dopredu platit taku nie malu sumu (ako mama na rodicovskej), lakala by ma vyssia zlava ako 3,82 :-)) ps. a to mam aktualne rocne predplatne, tak preto ma to zaujima…pozdravujem do redakcie a drzim palce :-)

Daniel

Dobrý deň.
Ponuka na 1,5 roka je vrátane klubu (aplikácie)?
Dá sa touto ponukou predĺžiť predplatné (momentálne mi beží ročné) alebo je to len pre nových predplatiteľov?
Ďakujem.

Denník N

Dobrý deň, je to základné online predplatné, bez Klubu. Ak už máte iné predplatné a chcete si predĺžiť cez túto akciu, vieme vám posunúť začiatok nového predplatného až na čas po skončení starého, stačí po kúpe napísať na info@dennikn.sk.

Miroslav

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať k variantu č. 6 a teda doživotné predplatné, znamená to doživotne z hľadiska denniku alebo z hľadiska odberateľa?

Ďakujem

Denník N

Dobrá otázka! :) Doživotné predplatné typicky nastavujeme do januára 2100 s tým, že ak sa nám po tomto dátume ozvete so žiadosťou o predĺženie, tak radi vyhovieme.

Alex

Dobrý deň,
mohla by som sa informovať ohľadom balíčka Predplatné denníka N online na 50 dní v hodnote 7,77 eur, ktorá z verzii predplatného, ktoré máte uvedené na stránke je touto na zľavomate? https://predplatne.dennikn.sk/subscriptions/
Ďakujem.

Denník N

Dobrý deň, je to základné „predplatné webu“, čiže najpodobnejšie mesačnému predplatnému webu za 4,99€.

Stano

Dobry den, chcem sa spytat, 1, ako sa medium, ktore dostalo masivnu dotaciu vyse 1 000 000€ od sukromnych osob, moze nazyvat nezavislym, 2, preco na zlavovom portali uverejnujete ponuky, pri ktorych nie je zrejma ziadna zlava. Dakujem

Denník N

Dobrý deň,
najskôr pre zaujímavosť k Vašej otázke o zľave, napríklad balíček 3-mesačného predplatného s dvoma knihami, bežná cena je: predplatné 14,97 €, knihy (u nás v našom vlastnom obchode) 12,90 a 10,90 €, poštovné 2€, čiže dohromady bežná cena 40,77 €, cena na zlavomate 15 €.

Čo sa týka „dotácie“, vo všetkých ostatných novinách vlastnia investori mimo redakcie 100%, v našich len polovicu, druhú polovicu má samotná redakcia, ktorá má stopercentnú kontrolu nad tým, čo a ako chce písať. Kedykoľvek píšeme niečo o našich investoroch, priamo v článku je to napísané, aby bol čitateľ upozornený, že môžeme byť pri tejto téme v konflikte záujmov. Naši investori neobchodujú so štátom, neberú dotácie, na rozdiel od mnohých iných ľudí v rebríčku najbohatších Slovákov nikdy nič neukradli, takže možností na reálne konflikty záujmov nie je veľa, myslíme si, že menej, ako u iných vlastníkov. Ich možnosti priamo ovplyvňovať obsah sú nulové, vidíme ich raz ročne.
Ako jediné médiám štvrťročne zverejňujeme naše podrobné hospodárske výsledky aj všetky aktivity: https://dennikn.sk/tema/dennikn-hospodarenie-financovanie/ a snažíme sa zodpovedať na všetky otázky, ak máte nejaké ďalšie konkrétne, pokojne napíšte.
Tomáš Bella, Denník N

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore