Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dvojmesačné fitness členstvo vo FIT UP! za cenu 1 – aj VIP!

4,8 / 5 FIT UP! (5 pobočiek) Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katarína

Dobrý deň,

chcela by som si uplatmiť kupon 2mesiace VIP za cenu jedneho, ale neviem ci som este stale clenom. Clensku kartu mam, chodila som do fit upu 1 mesiac tento rok.

Dakujem za odpoved

FitUp

Ahoj Katka, záleží na tom, kedy to bolo. Kartičku je možné znovu aktivovať do 6 mesiacov od posledného členstva. Pokiaľ prešlo viac než 6 mesiacov, je potrebné si opäť uhradiť poplatok – zakúpiť variant pre neregistrovaných členov.

Paulína

Dobrý deň, bola som registrovaná 21.2.2018, kartičku stále mám, ale vaše služby som aktívne využívala len 1 mesiac. Môžem si zakúpiť 1. voucher?

FitUp

Ahoj Paulína, voucher si zakúpiť môžete. Ide iba o to, či variatntu pre nových alebo registrovaných členov. Kartičku je možné znovu aktivovať do 6 mesiacov od posledného členstva. Pokiaľ ste kartičku registrovali 21.2.2018 na mesiac a členstvo Ti skončilo 20. 3. 2018 tak je možné bez poplatku členskú kartu znovu aktivovať do 20. 9. 2018 – čiže stačí lacnejší variant pre registrovaných členov ( v ktorom už neplatíte registračný poplatok). pekný deň :)

Martin Batosek

Dobry den, mám zakoupene a aktivni vip clenstvi na dva mesice pres zlavomat. Pokud si chci ted koupit vip clenstvi opet v teto akci na zlavomatu, staci mi koupit si za 39.80 a prijit do 31.8 na recepci s kuponem? Nebo musim opet znovu koupit za cca 50€?dekuji

FitUp

Ahoj Martin, už si našim členom a máš členskú kartu, takže tentokrát ti stačí kúpiť tú za 39,90 pre VIP členstvo :).

Paulína

2 mesiace fitness členstva vo FitUP za cenu jedného pre registrovanú osobu s členskou kartou

Dobrý deň, môžem si uplatniť tento typ voucheru, ak som bola registrovaná 21.2.2018 na 1 mesiac? Členskú kartičku mám stále odloženú :)

FitUp

Ahoj Paulína, členská kartička je obnoviteľná do 6 mesiacov od skončenia členstva, dnes máme 12.8 takže by si to mala stále stíhať. Pre istotu mi napíš tvoje celé meno a priezvisko na marketing@fitup.sk a ja Ti to skontrolujem ;) . Pekný večer

Mirka

Dobrý deň chcem sa opytat či sa dá ešte vyskúšať jednorazový vstup u vás a na základe toho následne využiť akciu 🙂

FitUp

Ahoj Mirka, áno dá. na recepcii štúdia FIT UP! zaplatíš 10€ za jednorazový vstup. Pokiaľ si do 14 dní od tohto dátumu (treba priniesť bločik pokladničný o zaplatení) uzatvoríš u nás členstvo (hoci aj cez akciu na Zľavomate), €10 poplatok za jednorazový vstup Ti vrátime :) .

LydS

Dobry den
Mam platne VIP clensrvo. Pochopila som to spravne, ze ked si kupim tento kupon, budu mi plynut sucasne dve clenstva? Takze mne sa to neoplati?

FitUp

Dobrý deň prajem,
presne tak. Pokiaľ už členstvo máte, nemá zmysel kupovať ešte jedno členstvo :).

Kristina

Dobrý den, ak som bývaly člen ( konkretne som mala vip karticku ) no uplynula uy asi pred rokom a fyzicky kartu ani neviem kde mam bere ma system ako registorvaneho ci mam zvolit moznost neregistrovany? dakujem za odpoved

FitUp

Dobrý deň Kristína, v tomto prípade treba zvoliť možnosť pre neregistrovaného člena. Kartička ostáva aktívna ešte mesiacov od posledného dňa členstva, potom sa automaticky deaktivuje.

Kristína

Dobrý deň, mala som u vás registrované členstvo, no bolo to ešte v októbri/novembri, ak by som si chcela kúpiť voucher bolo by teda potrebné si kúpiť ten pre neregistrovaných, keďže už to je viac ako 6 mesiacov?
Ďakujem za odpoveď.

FitUp

Dobrý deň Kristína, kartička je aktívna ďalších mesiacov od ukončenia posledného členstva, potom automaticky zaniká. Pošlite mi mail na marketing@fitup.sk s Vašim celým menom a ja Vám to ešte pozriem :)

Barbora V

Dobrý deň, ak som si členstvo na základe tohto vouchera aktivovala 1.7., môžem si to zakúpiť ešte raz a aktivovať 31.8. na ďalšie dva mesiace? Nevadí, že sa tam bude nejaký deň-dva prekrývať?

FitUp

Dobrý deň Barbora, nie nevadí, prídete o ten deň/dva, ale pokiaľ Vám to nevadí tak u nás je to v poriadku :)

Sofinka Šrámekova

Dobrý deň w odkolkatich to je rokov

FitUp

Ahoj Sofinka, členom môžeš byť od 15 rokov :).

Martina Hrenáková

Dobrý deň. Ak mám členstvo (fialová kartička) ale cez zľavomat si chcem kúpiť VIP členstvo, musím opätovne platiť poplatok 10€?

FitUp

Dobrý večer, máte stále členstvo alebo Vám už skončilo? Ponuku cez Zľavomat je potrebné registrovať na recepcii štúdia FIT UP! do 31.8. Dvojmesačné členstvo Vám začína plynúť na 60 dní odo dňa tejto registrácie.
Pokiaľ v tejto dobe máte stále svoje členstvo, kupovať členstvo cez Zľavomat nedáva zmyseľ nakoľko Vám budú súbežne plynúť 2 členstvá za ktoré budete platiť.
Pokiaľ Vám členstvo ktoré máte skončí do 31.8. a vy si chcete zakúpiť členstvo cez Zľavomat tak za členskú kartu už platiť nemusíte, naša recepčná Vám vymení fialovú Fitness kartu za zlatú VIP bez poplatku :) .

Romana

Dobrý deň, registrovať sa môžem na ktorejkoľvek pobočke v rámci VIP programu neregistrovaneho užívateľa a bude platiť na všetky pobočky so službou go-up?

FitUp

Dobrý večer Romana, áno, pri VIP členstve sa môžete registrovať na hociktorej pobočke FIT UP! (na Slovensku) a následne môžete navštevovať všetky naše pobočky (aj v Českej Republike). Jediným obmedzením je, že je treba registrovať kupón zo Zľavomatu na slovenskej pobočke, následne môžete navštevovať aj slovenské aj české pobočky. P.S. nezabudnite sa registrovať do 31. 8. 2018 :) .

Gabriela

Dobrý deň.
Pri prvom variante kupónu mate podmienku: Voucher platí pre osoby, ktoré boli v posledných 6 mesiacoch registrované a majú členskú kartu.
Moja otazka je: je nutné byť celych 6 mesiacov zaregistrovaný alebo stačí napr. aj keď som bola zaregistrovaná posledné 2 mesiace?
Ďakujem

FitUp

Ahoj Gabriela, ide o to, že po uplynutí 6 mesiacov odkedy bolo tvoje členstvo naposledy aktívne ti kartička prestane fungovať spôsobom, že už nieje možné opäť obnoviť jej činnosť a je treba zakúpiť novú členskú kartu. Takže aj keď by si mala čo i len 1 mesačné členstvo, ale nebolo by to viac než pred 6 mesiacmi, tak tvoja kartička sa dá opäť použiť bez toho, aby si znovu platila za ňu poplatok.

Niki

Dobry den,
pri Vasej ponuke mate napisane- detske ihrisko. Chcem sa opytat ci je to formou detskeho kutika vo fitku a teda dieta si mozem zobrat so sebou a pocas cvicenia sa tam bude hrat, ci je to bezplatne a ci sa nachadza vo vsetkych prevadzkach v Bratislave. Dakujem.

FitUp

Ahoj Niki, dobre že sa na toto pýtaš, detské ihrisko nemáme, táto informácia je chybná a dúfame, že ju Zľavomat z ponuky odstráni.

Meliska Szaboova

Takže to môžem kúpiť dnes a prísť do fitka napr koncom augusta a napr od 27.8 to platí do 27.10 ? :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Platnosť je 60 dní, členstvo plynie od dátumu jeho založenia – posledný deň založenia je 30.8.2018. Členstvo po 60 dňoch automaticky zanikne.

Prajem pekný deň.

Lucia

Dobry den,
chcem sa opytat kolko stoji hodina s trenerom, na zaklade coho mi bude vybrany trener, ci budem mat stale toho isteho trenera alebo sa budu striedat v zavislosti odo dna a casu objednanej hodiny, ako dlho vopred musim naplanovat hodiny s trenerom, ci staci vzdy po treningu dohodnut ten nasledujuci alebo to musi byt dohodnute tyzden ci viac vopred? Dakujem za odpovede :)

FitUp

Ahoj Lucia, 60 minútová hodina s trénerom stojí 9,99€. Trénera si vyberáš sama, či už podľa jeho popisu (ktorý nájdeš na našom webe: http://fitup.sk/treneri/ ) alebo podľa sympatií. Každé z našich štúdií má svojich trénerov, preto je dobré si vyberať trénera, ktorý pôsobí v štúdiu v ktorom máš záujem trénovať (na našom webe sú tréneri prehľadne rozdelení podľa jednotlivých štúdií). Následne je treba trénera kontaktovať (kontaktné údaje sú taktiež na našom webe) a dohodnúť sa s ním. To, či budeš trénerov meniť, alebo budeš trénovať s tým istým je len na tebe :). Niektorí tréneri sú vyťaženejší viac, iní menej. Niektorí sú k dispozícii počas celého dňa, iní iba určité časové obdobie. Svoje tréningy s trénerom si dohaduješ sama (telefonicky alebo cez mail) priamo s ním. Verím, že si určite z našej rozmanitej ponuky vyberieš a budeš so svojím tréningom spokojná :). Pekný večer.

Alex

Dobry den. Prosim vas dokedy bude tato ponuka na predsj tu na zlavomate?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Alex,

predpokladaný dátum ukončenia akcie je 24.8.2018. Tento dátum Vám však zaručiť nevieme, nakoľko sa akcia môže vypredať aj skôr.

Prajem pekný deň.

Eva

Zdravim, dokedy plati ponuka?

FitUp

Dobý deň Eva, ponuka na Zľavomate beží do 24/8. Na recepciách štúdií FIT UP! sa musíte stihnúť zaregistrovať do 31/8. Následne odo dňa registrácie Vám začne bežať 2 mesačné (kontinuálne) členstvo. Po 2 mesiacoch Vám členstvo automaticky vyprší. Pokiaľ si do 6 mesiacov od skončenia posledného členstva opäť aktivujete niektoré z našich členstiev, poplatok za členskú kartu neplatíte. Členská karta sa automaticke deaktivuje pokiaľ na nej po dobu dlhšiu než 6 mesiacov nebolo aktívne členstvo. Prajem pekný deň.

Patricia

Dobrý deň, pred tým ako si zakúpim voucher si chcem overiť ešte túto informáciu: Ak si po skončení členstva opäť zakúpite členstvo v lehote do 6 mesiacov od posledného dňa členstva, tento poplatok nemusíte opäť platiť. Kartička sa deaktivuje až pokiaľ nieje na nej žiadne členstvo po dobu dlhšiu než 6 mesiacov.

Moje členstvo trvalo do konca decembra, ak prídem voucher zaregistrovať hneď 1.7 bude moja stará kartička stále aktívna na použitie? Ďakujem

FitUp

Ahoj Patrícia, informácia je správna, kartičku je do 6 mesiacov možné opäť aktivovať. Napíšte na info@fitup.sk , kolegyňa to vie v systéme o pár dní predĺžiť :) . Tým pádom stačí zakúpiť členstvo bez členskej karty.

Martin

Dobry deň, ak si kupim to 2 mesiace fitness členstva pre neregistrovanych členov neplatim tam už nič ine? Nejaky člensky poplatok este alebo tak . . .

FitUp

Ahoj Martin, pokiaľ si neni náš člen, je treba si zakúpiť tú variantu pre neregistrovaných členov, tá už v sebe zahŕňa aj poplatok za členskú kartu. Pokiaľ si na Zľavomate zakúpiš túto variantu, tak u nás už neplatíš absolútne žiadne poplatky, len prídeš a cvičíš ;)

Alena Poliakova

Dobry den,ked si zakupim klasicke clenstvo a chcem aj osobneho trenera tak trener sa doplaca k woucheru az na mieste?dakujem za odpoved

FitUp

Dobrý deň Alena, presne tak, trénera si platíte zvlášť na štúdiu. 60 minutová trénerská hodina je spoplatnená sumou 9,99€ .

Alena Poliakova

Dobry deň,prosim vas ked si zakupim hociktoru variantu clenstva a chcem osobneho trenera tak sa doplaca k uvedenej cene trener zvlast az na mieste?

FitUp

Dobrý večer €Alena, áno, osobný tréner sa platí osobitne v štúdiu za poplatok 9,99€ za trénerskú hodinu. Každopádne pokiaľ potrebuješ poradiť so svojim tréningom/jedál­ničkom… určite odporúčam.

Majka

Dobry den. Staci prist z voucherom v mobile alebo treba vytlacit?

FitUp

Ahoj Majka, stači v mobile :) .

Eva

Dobrý den, Je možné si zakúpiť aj dve členstvá a registrovať si jedno napriklad 1.7. a druhé 31.8.? Dakujem. Cize vyuzit akciu v 2× na jednu osobu?

FitUp

Dobrý deň Eva, áno, takto by to išlo. Možno sa Vám tam prekryje 1/2 dni, len si nezabudnite druhé členstvo do toho 31.8. 2018 registrovať :) . Pekný večer

Peter

Dobrý deň,

pred pár rokmi som u Vás využil možnosť skúšobného zacvičenia si zadarmo, som teda registrovaný ale kartičku nemám. Ktorú variantu mám zvoliť? Ďakujem.

FitUp

Dobrý deň Peter, pokiaľ ste boli u nás iba na denný vstup vrámci letáku Vstup zdarma, ste v našom systéme zaregistrovaný ako prvonávštevník, no nie ako člen/bývalý člen. Preto je vo Vašom prípade zakúpiť si variantu vrátane registračného poplatku. Ak si po skončení členstva opäť zakúpite členstvo v lehote do 6 mesiacov od posledného dňa členstva, tento poplatok nemusíte opäť platiť. Kartička sa deaktivuje až pokiaľ nieje na nej žiadne členstvo po dobu dlhšiu než 6 mesiacov. Prajem pekný večer.

Zuzana

Dobrý deň, stačí teda zakúpiť voucher, prísť s tým do Fit Upu a na základe voucheru mi vystavite dvojmesačné členstvo? Viazanosť tam nie je?

FitUp

Dobrý deň Zuzana, presne tak, toto členstvo bude na dva mesiace a následne zanikne. Dvojmesačná doba začne plynúť odo dňa, kedy si prídete členstvo registrovať na niektorú z pobočiek štúdií FIT UP! Prosím nezabudnite, že členstvo si musíte registrovať v období medzi 1/7 a 31/8, následne Vám začne plynúť členstvo po dobu 2 mesiacov. Prajem pekný večer

Ivana Cvachova

Dobry den.pokial si kupim voucher teraz ale aktivujem si ho napr.az posledny den teda 30.8. Budu platit tie 2 mesiace do konca oktobra?alebo to mozem aktivovat len v stanovenom datume od 1.7 do 30.8?dakujem za odpoved

FitUp

Dobrý deň Ivana. Voucher si treba stihnúť uplatniť – registrovať na štúdiu FIT UP! v rozmedzí od 1.7. do 31.8. Dvojmesačné členstvo začína plynúť až odo dňa registrácie. Ak si voucher zaregistrujete 30. 8. tak Vám členstvo začína plynúť od 30.8. po dobu 2 mesiacov 😉👍. pekný deň

Miriam

Zdravím, je v tej cena zahrnutá už aj cena za kartičku ?

FitUp

Dobrý deň Miriam, máte tam 4 varianty :). Fitness členstvo bez kartičky, Fitness členstvo s kartičkou, VIP členstvo bez kartičky a VIP členstvo s kartičkou. Stačí si len vybrať, čo Vám najviac vyhovuje :).

mata

super :) VIP clenstvo teraz nevyuzijem nakolko casy skupinovych cviceni mi nevyhovuju. Objednam si teraz klasicke clenstvo a na zimu sa vratim k VIP.
Dakujem za informacie a pozdravujem.

FitUp

Rado sa stalo :). Čo sa týka skupinových cvičení, v blízkej dobe plánujeme zmeny, sledujte náš blog (http://fitup.sk/blog/#blog ) kde sa časom dozviete viac ;) pekný deň

Mata

Dobry den, som registrovana osoba, doteraz som si kupovala mesacne VIP clenstva.
Nakolko solarium uz teraz nepotrebujem, je mozne si kupit teraz kupon na obycajne clenstvo (Nie VIP) aj ked som doeraz pouzivala len VIP?
Dakujem pekne.

FitUp

Dobrý deň prajem, VIP členstvo obsahuje okrem solária aj neobmedzené čapovanie nápojov obsahujúcich L-karnitín a vitamíny, skupinové cvičenia pod vedením trénera a možnosť navštevovať všetkých 7 štúdií FIT UP! na Slovensku a v Českej republike. Pokiaľ však VIP služby naozaj nevyužijete, je tu samozrejme možnosť po skončení Vašeho terajšieho mesačného VIP členstva prejsť na Fitness členstvo :) . Na recepcii Vám len vymenia zlatú VIP členskú kartičku za fialovú s klasickým Fitness členstvom. Samozrejme bezplatne, len nemože byť doba od skončenia posledného členstva a začatia nového dlhšia ako 6 mesiacov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore