Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Profesionálne služby pre krásne a zdravé vlasy v Tanila Beauty

4,7 / 5 Kaderníctvo Šoltesová Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Monika

Ďakujem za odpoveď nejde mi reagovať na môj príspevok.. Chcem sa ešte opýtať mám si zakúpiť voucher-farbenie vlasov pod plecia cene(Farbenie , Umývanie,Fúka­nie,Konečný styling) a taktiež voucher strih vlasov (Umývanie, Strih podľa želania,Fúkani­e,Konečný styling)? Pýtam sa lebo sa tam opakujú niektoré procedúry aby som vedela.. Ďakujem a pekný deň prajem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Monika,

ďakujeme za Vašu otázku. V prípade záujmu si môžete oba vouchery zakúpiť a využiť ich naraz, alebo postupne pri viacerých návštevách salóna.
Taktiež je tu možnosť zakúpiť si iba 1 voucher a za druhú službu si priplatiť priamo v salóne.

Prajem pekný deň.

Monika

Dobrý deň prajem,
mala by som záujem o farbenie vlasov pod plecia cene(Farbenie , Umývanie,Fúka­nie,Konečný styling). Chcela by som sa dať este aj podstrihnúť.. aky je doplatok alebo kde si mám dokúpiť voucher.. Taktiež pracijete iba do 16:00? Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Monika,

ďakujeme za Vašu otázku. Naša ponuka obsahuje voucher pre farbenie vlasov a taktiež strih. Preto v prípade záujmu si môžete oba tieto vouchery zakúpiť.
Avšak po kúpe voucheru je potrebné si termín, ktorý Vám bude vyovovať zarezervovať na tel. čísle +421 907 341 398.

Prajem pekný deň.

Jana

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak si chcem k melirovaniu dokúpiť aj strihanie, je potrebné zakúpiť ďalší voucher alebo aký bude doplatok na mieste… Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jana,

ďakujeme za Vašu otázku. V prípade záujmu o strih vlasov Vám odporúčam si zakúpiť voucher, nakoľko uvedenú službu získate za zľavnenú cenu.

Prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore