Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstupy do poľského vodného parku Terma Bania

4,8 / 5 Aquapark Terma Bania (2 pobočky) Poľské Tatry - Poľsko

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Maria

Pekny den prajem chcem sa spytat mam deti vo veku 12,16,17 mozem im zakupit celodenne vstupy do thermal Bania za 14.90€ kedze 4.5hod vstupu uz mate vypredane Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno, je možné zakúpiť pre deti nad 16 rokov vstup pre dospelého, prípadne môžete za deti doplatiť priamo na mieste, nakoľko vstup do saunového sveta je povolený pred deti od 16 rokov.

Prajem Vám krásny deň.

Michaela Uhlarova

Dobry den zakupili sme si voucher do aquaparku, chcem sa opytat ci mozme ist v ktorykolvek den napr. aj v sobotu?

PARK WODNY BANIA

Dzień dobry,

uprzejmie informuję, iż voucher można wykorzystać w dowolny dzień(w soboty również) do końca trwania oferty.

Zuzana

Dobry den, sme 2 dospely a 1 dieta (4 roky). Pre deti neponukate vstup do relax+fun zone na 4,5 hod. Ak si my dospeli kupime v zlavomate vstup do Relax+Fun zone, a dieta bude mat voucher len do Fun zone, tak ak by sme chceli zakupit pristup aj do Relax zone, museli by sme zaplatit plnu sumu podla cennika 65 zl, alebo len doplatit rozdiel (65 zl – 6,90 €)? Predpokladam, ze doplatit sa neda, cize ak chceme aby dieta malo pristup aj do relax zony, je lepsie kupit mu listok az na mieste? A este sa chcem opytat, ci sa tam da aj plavat, alebo skor relaxovat. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vašu otázku. Áno v tomto prípade je potrebné pre dieťa zakúpiť lístok až na mieste. Relax zóna disponuje širokou ponukou zariadení na vodnú masáž (spodné gejzíry, spodné a bočné masážne hlavice, vodné delo a kaskády, vodné trysky, protiprúdy, vírivky, relaxačné masážne hlavice), zónou na opaľovanie, ktorá sa rozprestiera okolo vonkajších bazénov s viac ako 200 pohodlnými lehátkami.

Prajem Vám krásny deň.

Kika

Dobry den,chcem sa spytat ci viete poradit aj nejake ubytovanie v blizkosti aquaparku..dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Kika,

ďakujeme za Vašu otázku. Posielam Vám internetový odkaz, kde nájdete našu ponuku ubytovania hneď vedľa aquaparku Terma Bania (https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania).

Prajem Vám krásny deň.

Ján Pijala

Dobrý den. Je možnosť zakúpiť rodinny listok? (2 dospely+2 deti 4 a 2roky)

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ján,

ďakujeme za Vašu otázku. V našej ponuke, žiaľ neponúkame možnosť si zakúpiť rodinný lístok.

Prajem Vám krásny deň.

Simo stefan

Ako ziskam voucher

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Po zakúpení voucheru, Vám po tom, čo sa platba u nás spáruje, zašleme voucher na Vašu e-mailovu adresu.
Skontrolujte si priečinka „Spam“,„Reklama“ alebo „Propagácie“.

Prajem pekný deň.

Jaroslav

Dobrý deň,
deti do 5rokov maju vstup zadarmo ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jaroslav,

ďakujeme za Vašu otázku. Možné príplatky za dieťa si môžete pozrieť na stránke vodného parku (https://www.termabania.pl/cennik).

Prajem pekný deň.

Darina

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je to so stravou pre celiatikov /bezlepková diéta/. Ďakujem

lenka

Dobrý deň prosím Vás ktorý kupon potrebujeme na celodenný vstup cez týždeň na vnútorné a vonkajšie bazény. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lenka,

ďakujeme za Vašu otázku. V tomto prípade je potrebné si zakúpiť voucher: LETO: Celodenný vstup" do „FUN + RELAX ZONE“ a Saunária – Dospelý, kde máte v cene celodenný „OPEN vstup“, čiže vstup do všetkých zón.

Prajem pekný deň.

Veronika

Dobry den prajem czarna gora mame ubytovanie od 23.7do26.7 24.7chceme ist kvam do terma banii 2dospele osoby jedno 3rocne dieta nema ani meter.da sa na mieste kupit listok a kolko by nas vyslo pre vsetkych celodeny vstup bez sauny cisto kupanie.dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Veronika,

ďakujeme za Vašu otázku. V ponuke pre dospelú osobu máme voucher na celodenný „OPEN vstup“, čo znamená, že máte v cene vstup do FUN ZONE, RELAX ZONE a Saunária, ale je na Vás, ktorú zónu uprednostníte.

Čo sa týka dieťaťa, posielam Vám internetový odkaz, kde si môžete pozrieť cenník vstupov do jednotlivých zón (https://www.termabania.pl/cennik).

Prajem pekný deň.

Marcela

Dobrý deň, ak si kúpime voucher po 15:00 treba si vopred rezervovať termín? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marcela,

ďakujeme za Vašu otázku. Nie je potrebná rezervácia vopred. Pri hlavnom vstupe do areálu sa stačí preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.

Prajem pekný deň.

Veronika Scambova

Dobry den da sa u Vas ubytovat?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Veronika,

ďakujeme za Vašu otázku. Ak sa vám máli iba jeden deň v tomto aquaparku, tak pre Vás máme aj ponuky na ubytovanie v štvorhviezdič­kovom Hoteli Bania Thermal & Ski hneď vedľa aquaparku Terma Bania (https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania).

Prajem pekný deň.

dusana

Dobrý deň, Vstup do poľského aquaparku Terma Bania – LETO : Vstup po15hod." " FUN + RELAX ZONE" – dieťado15 rokov/vrátene/ platí aj pre dospelých? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za otázku. Uvedený voucher platí len pre dieťa do 15 rokov (vrátane). Pre dospelých máme v ponuke samostatný voucher, ktorý zahŕňa aj vstup do Saunária.

Prajem pekný deň.

Beata

Dobrý ak tam prídem, napríklad zajtra a ideme traja koľko zaplatíme na vstupné. 3dospely. A da sa aj eurami platiť? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Beáta,

ďakujeme za Vašu otázku. V prípade 3 dospelých osôb je potrebné si zakúpiť 3× voucher pre vstup do požadovanej zóny. V parku sa žiaľ € platiť nedá, preto je potrebné si peniaze zameniť.

Prajem pekný deň.

Edita Čilliková

Dobry den chcem sa opytat ci mate zlavu pre ZŤP?Ak ano ako postupovat pri kupovani vstupu cez zlavomat?Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Edita,

ďakujeme za Vašu otázku. Žiaľ, v našej ponuke nemáme zľavu pre ŽŤP.

Prajem pekný deň.

Zuzana Jamrichová

Dobrý deň prosím a v mesiaci august sa nedá ísť do aqua parku?? Mame vtedy dovolenku a chceli sme ísť ale hľadala som kupóny a na august niesu

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vašu otázku. Žiaľ, na mesiac august neponúkame vstupy do aquaparku.
V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na podpora@zlavomat.sk, alebo na tel. čísle +421 232 117 321.

Prajem pekný deň.

Nada SkopcovA

Dobrý den,

Mozem poprosiť cenu detského celodenného vstupu v lete i na jesen ? Deti maju 9a5 pri dvoch dospelych platiacich osobách dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Výšku príplatkov za deti si môžete pozrieť na internetovom odkaze: https://www.termabania.pl/cennik, kde sa ceny líšia v závislosti od zón aquaparku.

Prajem pekný deň.

Anna

Dobrý deň, dostala som ako darček k narodeninám poukaz : Vstupy do poľského aquaparku Terma Bania – LETO : Celodenný vstup" do " FUN + RELAX ZONE" – Dospelý. Je to vstup len pre jednu osobu, alebo dve ? Je tu totiž napísané, že v cene je – Celodenný "OPEN vstup pre osobu staršiu ako 16 rokov (vrátane). Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Anna,

ďakujeme za Vašu otázku. Celodenný „OPEN vstup“ pre osobu staršiu ako 16 rokov (vrátane), znamená, že tento voucher je určený len pre 1 osobu, vo veku 16 a viac rokov.
V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na podpora@zlavomat.sk, alebo na tel. čísle +421 232 117 321.

Prajem pekný deň.

máša

Dobrý deň, prosím je aquapark otvorený aj 5.7 cez sviatok?
ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Áno aquapark bude otvorený aj 5.7.2018 v kla­sickom otváracom čase 9:00–22:00.

Prajem pekný deň.

Imrich Petrik

Dobry den mali by sme zaujem o ubytovanie dvaja dospely a tri deti na vikend viete nam urobit cenovu ponuku? Dakujem za rychlu odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Imrich,

ponuku na ubytovanie v blízkosti vodného parku si môžete pozrieť na internetovom odkaze https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania .

Prajem pekný deň.

Marianna Botkova

Dobrý deň koľko by som zaplatila za 6 členmi rodinu 2 dospelí ,4deti na 3hod.dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marianna,

v ponuke máme vstupy na 4,5 hod., celodenný vstup, alebo vstup po 15:00 hodine. Vstupy sú rozdelené pre dospelé osoby, alebo pre deti do 12/15 rokov. Preto je potrebné si zakúpiť jednotlivé vouchery pre celú rodinu podľa vstupov do zón.

Prajem pekný deň.

zvedavy

robia sa tam aj nejake zajazdy? myslim cestovky? Konkretne Banská Bystrica?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Žiaľ pri tejto ponuke je doprava nutná vlastným spôsobom, pretože zájazdy do vodného parku neponúkame.

Prajem pekný deň.

Miroslav

Dobrý deň, aké sú vstupy pre ztp celý deň alebo hodinové, myslím tým cenník, ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Miroslav,

ďakujeme za Vašu otázku. Ohľadne cien vstupov do vodného parku Vám zasielam internetový odkaz, kde nájdete ceny za jednotlivé vstupy do rôznych zón: https://www.termabania.pl/cennik.

Prajem pekný deň.

Mykyta

Dobry den, v ponuke vidim dva listky na jesen: Celodenný vstup do „FUN + RELAX ZONE“ pre dospelú osobu za 14,90 a 16,90 je to chyba, alebo aky je medzi nimi rozdiel?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Voucher v hodnote 16,90€ predstavuje celodenný „OPEN vstup“ pre dospelú osobu.

Prajem pekný deň.

Iveta

Dobry den, v ponuke JESEN nevidim listky pre deti. Aky voucher zakupit prosim pre dieta do 3r.?

Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Iveta,

ďakujeme za otázku. Na jesenné obdobie pre dieťa do 12 rokov ponúkame voucher na vstup do „Fun Zone“ na 4,5 hod. za 6,90€. V prípade záujmu o celodenný vstup sa na mieste za dieťa platí príplatok, podľa vybranej zóny. Cenník nájdete na internetovej adrese https://www.termabania.pl/cennik.

Prajem pekný deň.

Monika Inačovská

Dobry den aký voucher mám zakúpiť dcérke 5 r na celodenný vstup? Na leto?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Monika,

pre deti do 15 rokov žiaľ v ponuke voucher na celodenný vstup v letnej sezóne nemáme. Je tu ale možnosť príplatku za dieťa na mieste podľa vybranej zóny. Cenník nájdete na internetovej adrese https://www.termabania.pl/cennik.

Prajem pekný deň.

Danka

Dobry den klasicky sa da vsade platit €? A ubytovanie je mozne v aquaparku na 1noc pripadne 2
Vďala za odpoveď

PARK WODNY BANIA

Dobry den.
Nemozete platit v €, ale mozete platit kartou. Na území termálneho kúpaliska sa nachádza bankomat. Terma neponúka ubytovanie ale môžete stráviť noc v Hotelu Bania s ktorou je prepojená.

ja

Dobry den. Za Dieťa do 3 r. A dieťa do 5 r. Je potrebné koľko zaplatiť. Do fun zóny? V jeseni?

PARK WODNY BANIA

Dobry den. Deti do výšky 104 cm vstupujú za 1 PLN. Pre deti nad toto zvýšenie je potrebné zakúpiť si zľavnenú letenku.

Eva

Dobry den. Za Dieťa do 3 r. A dieťa do 5 r. Je potrebné koľko zaplatiť. Do fun zóny? V jeseni?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Eva,

Pre deti do 12 rokov ponúkame vstup do „Fun Zone“ na 4,5 hod. za 6,90€. V prípade celodenného vstupu sa za deti do 13 rokov platí na mieste príplatok vo výške 65 ZŁ.

Prajem pekný deň.

Milan

Dobry den je v ponuke rodinny vstup?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Milan,

naša ponuka sa vzťahuje na 1 osobu. V prípade vstupu pre viaceré osoby si je potrebné zakúpiť viacero voucherov, kde ponúkame vstupy pre dospelých, ale aj pre deti do 12, alebo do 15 rokov.

Prajem pekný deň.

Juraj Kása

Dobrý vešer prajem. Je tam možnosť ubytovania pre 4 člennú rodinu 2× izba , alebo apartmán /deti vo veku 11 a 14 r./ s polpenziou? Ďakujem za odpoveď. Juraj

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Juraj, samozrejme, je možné aj ubytovanie v areáli aquaparku. Posielame Vám odkaz na ponuku: https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania

Anton

Dobrý večer dá sa aj ubytovať na 2 noci

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Anton, samozrejme, je možné aj ubytovanie v areáli aquaparku. Posielame Vám odkaz na ponuku: https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania

Simona

August nebudú lístky?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Simona, na mesiac august žiaľ neponúkame možnosť zakúpenia vstupov. Ponúkame však možnosť si zakúpiť voucher do 29.7.2018, alebo na obdobie od 3.9. do 30.11.2018.

Alžbeta

Dobrý deň. Je možné poskytnúť aj ubytovanie ak by sme tam chceli ísť na dovolenku 4 člena rodina a dal by sa zakúpiť aj týždenný lístok na kúpalisko ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Alžbeta, áno je to možné. Ponúkame aj hotel – viac informácii nájdete tu https://www.zlavomat.sk/akcia/625916-hotel-bania-thermal-ski-s-neobmedzenym-vstupom-do-terma-bania

Martina

Dobrý den, co je v Open vstupe? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Martina, Open vstup je neobmedzený vstup do všetkých zón, ktoré sú oddelené turniketmi.

Alena Semancíkova

Dobrý deň a v auguste mate už obsadé termíny,lebo budeme mať vnučata?
Semančíková

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Alena, vstupy na mesiac august žiaľ neponúkame. Je možné zakúpiť voucher na vstup do 29.7. a potom od 3.9. 2018.

Mirka

Dobry deň. Presun s kočíkom po akvaparku je možný bez problémov?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mirka, presun kočíkom po Aquaparku je možný, avšak odporúčame vstup bez kočíka, nakoľko Aquapark nie je úplne bezbariérový.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore