Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Osviežujúca dovolenka v chorvátskom mestečku Karlobag

3,8 / 5 Hotel Zagreb*** Dalmácia - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Svetlana

Dobrý večer,je naozaj nutné platiť sprievodcu v neskorom jesennom termíne od 9.9?Hovoríme všetci niekoľkými jazykmi a nejdeme cez cestovku,ale len cez zľavomat.ideme už tretí raz a nikdy sme tam žiadneho delegáta ani sprievodcu nevideli.je to mizivá čiastka tých 11 eur,ale akosi neopodstatnená.Inak sme vždy boli maximálne spokojní,či už so službami v hoteli,alebo so sprostredkovaním cez zľavomat.Pekný ve­čer.

Peto Medek

Prosim vas, môžem sa spýtať kde najdem čislo voucheru? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Peťo,

ďakujeme za Vašu otázku. Číslo, resp. kód voucheru nájdete v hornej časti (naľavo) voucheru pod názvom.

Prajem pekný deň.

Lucia Miháliková

Dobry den, chcem sa spytat na ten termin, je tam pisane 4dni 3noci len termin je tam.obsiahli od 22.9–7.10.tusim to oni vyberu datum ale v tom termine tam mozeme prist?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lucia,

ďakujeme za Vašu otázku. Termín na vouchery vymedzuje obdobie v ktorom daný voucher je možné uplatniť. Termín pobytu si je však potrebné rezervovať samostatne, priamo v hoteli na hotelzagreb1@gmail.com.
Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, vieme Vám s rezerváciou pomôcť. Napíšte nám Vašu požiadavku na podpora@zlavomat.sk a my Vám radi s rezerváciou pomôžeme.

Prajem pekný deň.

Erika Chripkova

MATE MOZNOST POMOCT PRI OBJEDNANI AUTOBUSOVEJ DOPRAVY BOLI SME TAM UZ 2KRAT MANZEL TAM U VAS PRACOVAL AKO KUCHAR ZA BYVALEHO DIREKTORA STEPANA VRBANA MAME ZAUJEM O POBYT 2 DOSPELI A 3 DETI DO 12 ROKOV DAKUJEM ZA ODPOVED

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Erika,

ďakujeme za Vašu otázku. v cene pobytu žiaľ nie je zahrnutá aj doprava. Pri hoteli však máte zabezpečené parkovanie za 2€/deň.

Prajem pekný deň.

Kristina

Dobry den,
prosim Vas, je volny pobyt od 1.9. na 3 noci all inclusive? 2 dospeli + 12rocne dieta. Dakujem.
Kristina

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Kristína,

ďakujem za Vašu otázku. Ohľadne dostupnosti voľných termínov je potrebné kontaktovať priamo hotel na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 423.
Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás s Vašou požiadavkou kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

Aneta

Dobrý deň mám záujem o tento termín 22.9 do 7.10 pre 3 osoby ( 2 dospeli a 1. Ročne dieťa ). Mame záujem o all inclusive. Aká by bola cena ? A vedeli by ste pomôcť s rezerváciou ďakujem .

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Aneta,

ďakujeme za Vašu otázku. Prosím kontaktujte nás s Vašou požiadavkou na podpora@zlavomat.sk, aby sme Vám mohli s rezerváciou a ďalšími detailami pobytu pomôcť.

Prajem pekný deň.

Zuzana Stanková

Dobrý deň. Chcela by som ísť s deťmi v aguste od 17.8. Jeden dospelý a tri deti (12, 12, 11). Viete povedať cenu? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

cena za pobyt závisí od toho, či sa jedná o pobyt s polpenziou, alebo pobyt s all inclusive. A samozrejme od dĺžky pobytu.
V ponuke máme pobyty pre 2 osoby, čo znamená že na 1 zakúpený voucher môžete vziať so sebou aj 1 dieťa.
Za ďalšie 2 deti je možnosť si priplatiť prístelky.
1. prístelka pre dieťa do 13 rokov je grátis so všetkými službami podľa voucheru rodičov. Na 2. prístelku, pre dieťa do 16 rokov, je zľava 75% z ceny kupónu za pobyt, taktiež so všetkými službami podľa voucheru rodičov.
Avšak dostupnosť prístelok je potrebné si overiť priamo na hoteli na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 4­23. Komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku. Ak by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás s Vašou požiadavkou kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

ofi

dobrý deň, mali by sme záujem o pobyt v termíne 4.8 až 11.8 s polpenziou. sme dvaja rodičia a tri deti (15,10,6). potrebovala by som poradiť aký voucher si mám kúpiť. rodinnú izbu? neviem, čo znamená (miestnosti, postele) rodinná izba a koľko by nás to vyšlo. alebo si mám kúpiť dva vouchery s jednou prístelkou? potrebovala by som ale izby vedľa seba. to sa mi ale neiplatí kedďže dve deti mám vo veku kedy mám nárok na prístelku.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Žofia,

keďže k 1 voucheru je možnosť si priplatiť iba 2 prístelky, je potrebné, aby ste si zakúpili 2 vouchery (druhý pre deti vo veku 15 a 10 rokov). Dieťa vo veku 6 rokov má prístelku grátis so všetkými službami podľa voucheru rodičov. Ohľadne rezervácie izieb vedľa seba, je potrebné kontaktovať priamo hotel na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 4­23. Rezervácia prebieha v cudzom jazyku, pokiaľ máte s rezerváciou ťažkosti, radi ju urobíme za vás, zašlite nám názov hotela s preferovaným termínom na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

Silvia

Dobrý den prosím Vás koľko presne by nás vyšiel pobyt od 25.8 do 1.9 allinclusive pri dvoch dospelých a 2 deti 7 a 13 ročný ( meria 189cm takže sa do prístelky nezmestí).Ďaku­jem pekne

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Silvia,

ďakujeme za Vašu otázku. Dieťa do 12 rokov, so všetkými službami podľa voucheru rodičov, má ubytovanie na prístelke grátis. Pre deti od 13 do 16 rokov, platí zľava 75% z ceny kupónu za pobyt.
Miestna daň sa platí vo výškke 1,10€ dospelá osoba/deň, pre deti od 12 do 18 rokov: 0,55€/dieťa/deň a dieťa do 12 rokov (11,99 r.): zdarma.
Pre bližšie informácie o ubytovaní a pobyte kontaktujte hotel na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 4­23. V prípade problému s komunikáciou nás neváhajte kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

JANA

dobry den prosim vas termin 26, 7 do 2,8 je volny pre 4 osoby teda 2 pobyty ? dakujem za info

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jana,

ďakujeme za otázku. Dostupnosť termínu, ktorý ste si vybrali, je možné si overiť po kliknutí na „Kúpiť na termín“, kde v prípade, že termín sa zobrazuje ako voľný, je možné uskutočniť online rezerváciu.
V inom prípade je potrebné, ohľadne dostupnosti voľných termínov, kontaktovať priamo hotel na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 4­23. Komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problém, neváhajte nás kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

Andrea

Dobrý veľa ľudí by si radšej zakúpilo na 3 noci ako je ponukane v neskoršom dátume. A dokonca mate v 7 a 8 mesiaci volne izby nebolo by ich lepšie zaplniť nižším počtom noci?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Andrea,

v prípade, že máte záujem o pobyt na 3 noci, je možné si zakúpiť voucher bez termínu a kontaktovať hotel na hotelzagreb1@gmail.com, alebo na tel. čísle +385 992 101 423, kde sa môžete dohodnúť ,podľa dostupných kapacít, na skoršom termíne pobytu. Komunikácia však prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problém neváhajte nás kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

Darina

Dobry deň pobyt all inclusive v termine od 28.7.-4.8 ,2 dospeli 1 dieta 12 ročne je volny termin a cena pobytu?dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Darina,

pobyt v termíne 28.7.-4.8.2018 sa v rezervačnom kalendári zobrazuje ako voľný, preto, ak máte záujem je potrebné si pobyt na tento termín zakúpiť čím skôr a to po kliknuti na „Kúpiť na termín“ a následne si odkliknúť Vami zvolený termín. Dieťa do 13 rokov má prístelku grátis a pobyt so všetkými službami podľa voucheru rodičov. Takže platí cena pobytu, ktorá je uvedená vo voucheri (839€).

Prajem pekný deň.

Daniel

Kolko by stal pobyt all inclusive v termine 5–8.7.2018 pre 2 os?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Daniel,

ďakujeme za otázku. Žiaľ v tomto období neponúkame all inclusive pobyty na 3 noci. Pobyt all inclusive na 3 noci pre 2 osoby je možné si zakúpiť na obdobie 22. 9. – 7. 10. 2018 podľa dostupných kapacít.

Prajem pekný deň.

Jjanka

V cene je aj doprava ??

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Janka,

v cene pobytu žiaľ nie je zahrnutá aj doprava. Pri hoteli však máte zabezpečené parkovanie za 2€/deň.

Prajem pekný deň.

Renya Ružičková

Cena je bez dopravy ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pani Ružičková,

ďakujeme za Vašu otázku. Áno, v cene uvedenej za pobyt nie je zahrnutá doprava. Pri hoteli máte ale zabezpečené parkovanie za 2€/deň.

Prajem pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore