Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ročný online kurz Makrá a VBA pre MS Excel s certifikátom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Vladimír

Dobrý deň,
zaujímalo by ma, že akú minimálnu verziu Excelu, resp. Office musí mať samouk nainštalovanú, aby mohol celý váš kurz úspešne absolvovať? Ďakujem.

Easy Excel - Kurz Excel online v prehľadných videách

Dobrý deň, pán Vladimír. Videá sú robené na na najnovšej verzii programu MS Excel, ale veľmi dobre si vystačíte aj s verziou MS Excel 2010.

Alica

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, ako často budú posielané jednotlivé výučbové materiály , resp. či bude povinnosť vypracovávať zadania do určitého časového limitu a posielať ich naspäť.

Ďakujem

Easy Excel - Kurz Excel online v prehľadných videách

Dobrý deň, pani Alica. Toto je ponuka na online kurz pre samoukov. Po celý čas platnosti prístupu do kurzu máte ku všetkému prístup a môžete sa učiť kedykoľvek chcete a koľko chcete. Keďže je to kurz pre samoukov, nebudete nám nič posielať ani nemáte povinnosť vypracovávať žiadne zadania – je čisto na vás, koľko sa budete štúdiu venovať. Neposielame výučbové materiály, pretože tie sú dostupné vo Vašom účte na stránkach Speaking Friends po celý čas. Takže máte všetko pohodlne kedykoľvek k dispozícii. Pred zakúpením Vám odporúčame vyskúšať si skúšobnú verziu na 7 dní zdarma a uistiť sa, že Vám tento spôsob výuky vyhovuje. Stačí si vytvoriť účet zadaním emailu na https://www.speakingfriends.com/sk/

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore