Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusný zážitok z ubytovania priamo v galérii – to ponúka Divná Pani Luxury Rooms***** v Banskej Štiavnici

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Divná pani Banská Štiavnica (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Karina

Dobry vecer, mate volnu galeriu moderna v termine 28–31. 10. 2018. 2× dospela osoba. Dakujem za info

Divná pani

Dobrý deň, bohužiaľ, Galéria Moderna je obsadená od 28.-29.10.2018. V prí­pade akýchkoľvek ďalších otázok nás kontaktujte.
S pozdravom, Mojžišová – recepcia Divná Pani Luxury Gallery Rooms

Jana

Dobrý deň, boli sme u Vás ubytovaní do 01.09.2018 a stále sa nám nevrátila predautorizácia. Môžeme sa opýtať koľko ten prevod trvá bežne?

Divná pani

Dobrý deň.

Pri predautorizácii sa peniaze nesťahujú, sú uvoľnené automaticky pri jej dokončení pri check oute. Boli iba zablokované, z vášho účtu neodišli. Príklad: predautorizovaná je suma 40€, dokončenie predautorizácie je na 1,40€, z účtu odíde 1,40€ a suma 38,60€ je automaticky uvoľnená.
S pozdravom,
recepcia Divná Pani Luxury Gallery Rooms

Dagmar

Dobrý deň chcela by som sa informovať ohľadom predautorizácie, či je nutná predautorizácia karty. Nemožno sumu blokovať v hotovosti? Ďakujem za odpoveď

Divná pani

Dobrý večer, predautorizácia je možná len cez kartu, Prajeme pekný večer

Dalibor Dudák

Dobrý deň
Je u Vás možný pobyt aj so psom?? Máme maďarskú vyžlu..ďakujem

Divná pani

Dobrý deň, žiaľ zvieratká máme v celom komplexe zakázané.

Anna Sládečeková

Dobrý deň,mala by som záujem o ubytovanie v termíne 1. a 2, septembra teda 2 noci 3 dni v izbe galeria moderna.Jedno dieťa ročné.Prosím Vás pošlite mi kalkuláciu.Ďakujem.

Divná pani

Dobrý deň, cena galérie moderna cez zľavový portál na 2 noci 3 dni je 239€ tak ako je uvedené aj na stránke zlavomat.sk Žiaľ v tomto termíne je táto galéria obsadená.

Ivana

Dobrý deň, mám otázočku. Pobyt chceme kúpiť ako darček. Len nerozumiem prečo je potrebné sa pri nástupe predautorizovať platobnou kartou. Za odpoveď ďakujem.

Divná pani

Dobrý deň, predautorizáciu používame ako garanciu kreditnou kartou na prípadný konzum alebo škody spôsobené klientom, jedná sa o 40€ na deň.

Marian Orosz

Prepáčte, ale nemam žiadnu otázku, ale po zhliadnutí foto galerie mi nedá nekomentovat váš napad na „Divnu pani“ vyzera to uzasne skvelo super. Perfektny napad a uzasne krasne prevedenie. Teším sa na, verim, ze coskoru navstevu. Drzim palce a co najviac spokojnych návštevníkov.

Divná pani

Dobrý deň, ďakujeme krásne za pochvalu a vyjadrenie Vášho názoru. Dúfame že nás čoskoro navštívite. Tešíme sa na Vás
S pozdravom, Recepcia
Divná Pani Luxury Gallery Rooms Divná pani, s. r. o. A. Kmeťa 120/8 969 01 Banská Štiavnica IČO: 46793445 IČ DPH: SK2023570032 www.divnapani.sk

Mgr.Zsolnaiova

Dobrý deň,
zaujimalo by na,či je možný aj pobyt s dieťaťom.Mala by som záujem o ubytovanie v termíne od 29.8. do soboty 31.8..Syn má 14r.Mohli by ste mi pripadne zaslať kalkulaciu.
Ďakujem vopred.

Mgr.Zsolnaiova
m.zsolnaiova@gmail.com
0907 110 503

Divná pani

Dobrý deň, samozrejme pobyt s dieťaťom. Deti do 3 rokov majú nárok na detskú postieľku zdarma, pre deti od 3 rokov je vhodná prístelka, samozrejme možnosťou je aj to že dieťa bude spať s vami v manželskej posteli čo je bez príplatku. Na každej izbe sa nachádza manželská posteľ, je tu možnosť priobjednania prístelku v hodnote 40€. Takže k Vášmu prípadnému voucheru stačí prirátať danú sumu a to bude konečná suma za pobyt.
V prípade ďalších otázok nás kedykoľvek kontaktujte.

 –
S pozdravom,
Recepcia

Divná Pani Luxury Gallery Rooms
Divná pani, s. r. o.
A. Kmeťa 120/8
969 01 Banská Štiavnica
IČO: 46793445
IČ DPH: SK2023570032
 www.divnapani.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore