Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hotel Banderium*** v Komárne so vstupmi do kúpeľov a príjemným ubytovaním

4,5 / 5 Hotel Banderium Podunajsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lubica Zmelikova

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, ponúkate vo welnessi aj masáže alebo to je za príplatok ? Lebo som našla , že sú tam len výrivky a bazény a žiadne masáže som si nevšimla či to zahrna ten pobyt.

Hotel Banderium

Dobrý deň,

v našom hoteli máme privátny welness čo obsahuje výrivku a saunu. Náš welnes nachádza na poschodí na recepcií v jednej miestosti. Privátni lebo len 1 izba môže využívať tú ponuku naraz v danej termíne, čo vy dohodnite. Masáže nemáme, oproti hotela je jedna masérka, kde treba objednať termín, ale ten masažský salón nepatruje k nám. Welness vy máte v ponuke tak, že musíte vybrať celodenný kupón, či v maďarsku v term. kupele Brigetio alebo v Patinciach Welness Hotel Patince. To znamená že okolo od 10:00 do večera môžete využívať ťak, že ešte cez večer musíte stuhnúť aj večere čo máte od 17:00 do 20:00 hodín. Na web. pozrite si obidve možností, a potom na mieste sa dá vybrať celodenný kupón.

Ked niečo neni rozumitelné dajte nám vediet, kludne spýtajte od nás.

Ďakujem, že ste vybrali náš hotel.
S pozdravom
Adriena Ludva

Iva

Dobrý deň. Prosím bolo by možné uplatniť vouacher na 1 noc z utorka na stredu?Ďakujem.

Hotel Banderium

Dobrý deňm

voucher na 1 noc môžete využívať len nedeľu na pondelok ráno.
Hociktorý deň nemôžete vybrať bohužial. Ale keď máte záujem zavolajte za ostatné info.

Ďakujem

Renata

Dobrý deň, keďže som ešte nenakupovala cez zľavomat a objednávam pobyt na termín s úhradou, je potrebné sa preukázať na recepcii voucherom? Ak áno, zasielate voucher mailom?

Hotel Banderium

Pekný deň, ak dostanete voucher od zlavomat, poprosím doneste nám vytlačenú verziu a odovzdajte pri príchode! Hotel vocher nevystavuje!
S pozdravom
Banderium team

kristina horackova

Dobrý deň. mám záujem o pobyt v hoteli Banderiu, ale neviem či mi stačí kúpiť jeden voucher keď sme dvaja dospelí a jedno dvojročné dieta a jedno paťročné. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Kristína,

ďakujeme za Vašu otázku. V tomto prípade si môžete zakúpiť voucher pre 2 dospelé osoby. Dieťa do 3 rokov (2,99 r.) bez nároku na lôžko a stravu má pobyt ZDARMA.
Za dieťa od 3 do 14 rokov (13,99 r.) ubytovanie na prístelke s polpenziou: sa platí príplatok vo výške 15,90 €/dieťa/noc.

Prajem Vám krásny deň.

Janka Bacharova

O kolkej je nastup a o kolkej opustit izbu.Je v prvy aj v posledny este predplatena moznost aktyvit?vdaka

Hotel Banderium

Pekný deň,
nástup je od 14:00 a opustiť izbu treba do 11:00 . Zľavne sa dá kúpiť na recepcii vstup do všetkých 3 termálnych kúpeľov.
Banderium team

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore