Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kúpeľný wellness pobyt s plnou penziou, procedúrami podľa vlastného výberu a 25 m plaveckým bazénom v Hoteli Jantár*** Dudince

4,5 / 5 Hotel Jantár Dudince Dudince (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Štefan Paulík

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, tie dátumy voľné na 2 noci tak ten istý dátum si môžu zakupiť aj naši priatelia? Alebo to je dátum určený len pre dve osoby. Ďakujem

Hotel Jantár Dudince

AK je daný termín voľný, tak určite môžu.

Prajem pekný deň

Maria Wiesnerova

Dobry den, pred chvilou som si zabookovala (zaplatila) pobyt v Dudinciach 16.-18.10. vzapati som zazrela pobyt v hoteli Bystra, ktory by sme si radsej vybrali. Mozete nam prosim pomoct ci je moznost zamenit tieto pobyty s tym, zeby termin zostal a doplatili by sme si?
Dakujem srdecne za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Vašu otázku. Prosím kontaktujte nás na tel. čísle +421 232 117 321, prípadne e-mailom na podpora@zlavomat.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Libor

Dobry den.Sme manzelia+ syn na invalidnom voziku ,ake ubytovanie by ste nam doporucili 3dni ,2noci,v oktobry .
Dakujem

Hotel Jantár Dudince

Dobry den,
odporúčiili by sme Vám určite apartmán. Vstup do jedálne je po schodoch. Vedeli by sme Vám ale servírovať jedlo v Lobby bare. Pre voľné termíny je najlepšie kontaktovať recepciu, lebo sa to rýchlo zapĺňa.

Ďakujem a prajem pekný deň

Janka Bacharova

Mate pre seniorov dve osoby procedy a vodny svet v balicku?Su na izbach Tv prijimace?Totiz ked uz sme tam tak sme radi v bublinkovom termalnom bazene.Procedury v budove bez prechodu vonkajskom.Ak budete mat prosim o ponuku.
 Vdaka

Hotel Jantár Dudince

Dobrý deň,
všetky tieto pobyty majú v cene zahrnuté procedúry, na izbách máme TV prijímač. Všetky procedúry sa uskutočňujú u nás v priestoroch, ale nemáme termálnu Dudinskú vodu. Medzi prísadové kúpele u nás by sme Vám vedeli ponúknuť siričitý kúpeľ a morský kúpeľ.

Prajem pekný deň

Tatiana

Dobrý deň, včera som si u Vás kúpila pobyt a zaplatila kartou, chcela by som sa spýtať kedy mi príde voucher na mail. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Tatiana,

ďakujeme za Vašu otázku. Váš voucher evidujeme ako odoslaný, dňa 23.9.2018, preto si prosím skontrolujte aj priečinky „Spam“, „Reklama“, prípadne „Propagácie“.
Každopádne, voucher Vám zasielame opätovne.

V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte opätovne kontaktovať na tel. čísle +421 232 117 321, prípadne e-mailom na podpora@zlavomat.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore