Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zima a Jar v nových Apartmánoch Moravica*** s wellness a TOP aktivitami v N. Tatrách v Jánskej doline

4,3 / 5 Penzión a apartmány Moravica*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Zemanová

Dobrý deň, mali by sme záujem o pobyt pre dve rodiny – teda 2 × 4 osoby (4 dospelí, 4 deti: 8,9,11,12 rokov) na tri noci v termíne 23.2.-26.2., teda na tri noci. Mali by sme záujem aj o polpenziu. Je to možné, príp., aké iné termíny v čase od 23.2.-3.3. sú voľné? Aká by bola cena s polpenziou?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Petra
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Ak máte záujem o pobyt u nás si viete zakúpiť 2 vouchery pre 4 osoby. Čo sa týka detí tak tam je to za príplatok, ktorý sa platí priamo v hoteli. Odporúčam kontaktovať hotel a informovať sa bližšie. Pripájam kontakt na hotel: tel. čísle +421 950 777 3­03 alebo emailom na recepcia@moravica.sk.

Pekný deň, Vám prajem.

O'Connor

Dobry vecer
Rada by som si zarezervovala vasu ponuku,co som nasla cez zlavomat. Termin by bol od 20.02 do 22.02.2019. Mate napisane,ze tato ponuka plati v tomto termine, ale ked to chcem zarezervovat, tak sa datum policko da kliknut az od polovice Marca. Je to pre 2 osoby na 2noci( 3 dni) s polpenziou.
Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Ak si neviete zakúpiť pobyt na termín, tak máte možnosť si zakúpiť pobyt bez termínu a rezervovať si ho priamo v hoteli. Pripájam aj kontakt na hotel: tel. č. +421 950 777 3­03 alebo email recepcia@moravica.sk

Pekný deň, Vám prajem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore