Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prvotriedne niťou šité fotoknihy — A4 na výšku v tvrdých doskách

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Michaela

Dobry den, ako je potrebne rozumiet Garancii dodania do Vianoc? Znamena to ze do 24.12. knihu len vyrobite alebo garantujete aj dorucenie, cize najneskor 24.12. budem knihu urcite mat? Ak knihu objednam dnes (12.12.) pred polnocou tak som termin dodania do Vianoc stihla?

Dakujem.

goSTORYgo

Presne tak. Ak objednáte dnes – 12. 12. 2018 do polnoci, tak my fotoknihu odovzdáme prepravnej spoločnosti v takom termíne, že ju dopravca (podľa Vášho výberu spôsobu dopravy) doručí ešte pred Vianocami 2018.
Fotoknihy objednané po tomto termíne vyrobíme pravdepodobne tiež pred Vianocami a v mnohých prípadoch ich dopravcovia doručia ešte pred Vianocami – no je to už bez „garancie“ dodania do Vianoc…

Alenka

Dobry den, da sa objednat 3× ta ista kniha? Je mozne zadat 3 vouchery? dakujem

goSTORYgo

Áno. Kúpite si 3 x voucher, pri objednávaní si zvolíte 3 produkcie – teda 3 ks a zadáte 3 x po voucher.

Veronika

Dobry den, prave som dokoncila pripravu fotoknihy, ale dodatocne by som chcela zmenit, aby aj z vnutornej strany obalky bolo mozne dat pozadie. Teraz je to len vybodkovany priestor. Kde by sa to dalo zmenit?
Dakujem a prajem krasny den.
Veronika

goSTORYgo

Pozdravujem Veronika. Žiaľ, pri tomto type fotoknihy to nie je možné. Sú to tzv. predsádky a sú z bieleho nepotlačeného papiera.

Linda

Dobry den. Pre ujasnenie by som sa chcela spytat na pocet stran. V ponuke mate napr. moznost s 24 stranami. Znamena to teda, ze pocet listov papiera je 12? Dakujem.

goSTORYgo

Áno, presne tak – 12 listov, ktoré sú obojstranne potlačené = 24 strán.
Pekný deň.

Viktória

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak chcem z fotoknihy dve kópie je možné zadať tri vouchre do jednej objednávky?Vopred ďakujem.

goSTORYgo

Pozdravujem.
Píšete, že ak chcete 2 kópie, tak či je možné zadať 3 vouchre – stačí zadať 2… – to iste bude z Vašej strany nejaký preklep.
Pri objednávaní si zadáte počet produkcií: 2 – takto Vám vyrobíme 2 ks tej istej fotoknihy a v nasledujúcom kroku budete mať možnosť zadať si 2 krát voucher…
Ak by ste chceli združiť viac rôznych obj. do jedného dodania, tak tu je návod:
https://www.fotokniha-gostorygo.sk/sk/Podpora/Zdruzenie-objednavok.html
Pekný deň.

Lucia Husáková

Dobrý deň, aký je prosím posledný termín objednávky na doručenie do Vianoc? Ďakujem

goSTORYgo

Pozdravujeme.
V prípade záujmu o doručenie do Vianoc je potrebné realizovať objednávku do 12. 12. 2018.

Matejovie

Prosím ak si osobne preberieme v ba knihy cca 5 ks. Budeme platiť za každú man. Poplatok. Alebo pri takomto množstve bude odpusteny?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku a záujem o naše ponuky. Pri objednávke máte možnosť spojiť viac objednávok do jednej a dopravu, tak uhradíte len raz. Preposielam, Vám internetový odkaz kde nájdete detailnejší postup: https://www.fotokniha-gostorygo.sk/sk/Podpora/Zdruzenie-objednavok.html .

Pekný deň, Vám prajem.

Viktória

Dobrý večer.
Chcela by som sa spýtať či by sa dala spraviť takáto foto kniha zo svadobnych blahozelani?
Vopred ďakujem za odpoveď.

goSTORYgo

Pozdravujem Viktória. Fotoknihu si môžete urobiť z akýchkoľvek fotografií alebo obrázkov. Je na Vás, aké motívy si do fotoknihy dáte. Možno som neporozumel Vašej otázke…

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore