Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kvalitné a značkové podprsenky Sassa

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zlata

Je podprsenka basic control podsita? Kosiky su z dvoch vstiev?

ADAM a EVA spodná bielizeň

Tento model podprsenky nemá podšité košíčky. Látka Hightech Flexicup predstavuje špeciálnou technológiou „zlisované“ dve látky so vzdušnou medzivrstvou, ktoré sa javia ako jedna pružná, hrubšia látka s vynikajúcimi vlastnosťami ako pružnosť, priedušnosť a stabilita. Podprsenka z tohto materiálu má teda košíčky nepodšité, bez predtvarovaného molitanu a košíček sa javí ako stredne hrubšia, elastická, ale pevná textília.

Zuzana Zetková

Dobrý deň,v obchodných podmienkach uvádzate,že ,,Lehota na zváženie vrátenia tovaru sa nevzťahuje na zabalený prípadne inak chránený tovar z dôvodu ochrany zdravia alebo z hygienických dôvodov ( plavky,samodržiace podprsenky, …),, . Rozumiem tomu dobre,že ak mi nebude vyhovovať veľkosť podprsenky,nebude možné ju vrátiť alebo vymeniť ? Vopred ďakujem za odpoveď.

ADAM a EVA spodná bielizeň

Dobrý deň, podprsenku je možné vrátiť v lehote na zváženie. Nie je možné vrátiť samodržiacu podprsenku (ktorá sa „lepí“ na telo), pretože obsahuje lepiacu časť chránenú hygienickou fóliou a plavky, ktoré majú v rozkroku chránený klin. V ponuke máme iba bežné podprsenky, ktoré nespadajú do tejto kategórie a všetky je možné v lehote na zváženie vrátiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore