Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Corinthia Hotel***** Luxusný wellness pobyt v Prahe

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Grand Hotel Prague Towers ( ex Corinthia Hotel Prague) Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
M

Dobrý deň, uhrádzame pobyt priamo na termín, chceme ísť aj s deťmi, je nám jasné, že sa za nich platí, ale v rámci zľavomatu úhrada nie je v ponuke a v poznámke DETI je že táto možnosť je obmedzená možnosťami a obsadenosťou hotela. Ako sa dozviem, že je akceptovaná rezervácia aj s deťmi? Ďakujem

Corinthia Hotel Prague

Dobrý den,
děkujeme Vám za Váš zájem o hotel Corinthia Prague. Rád bych Vás informoval, že stačí do formuláře vyplnit poznámku o věku dítěte a s požadavkem o přistýlku. Přistýlka je účtovaná zvlášť v hotelu při check-in.
S pozdravem,
David Kaláb
Rezervační oddělení

Jarmila Pogorelc

Je to pobyt cez Zlavomat.sk

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jarmila
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Áno táto ponuka je cez zľavomat. Veríme, že Vás ponuka oslovila. Ak by ste potrebovali pomoc, prosím kontaktujte nás na tel. č. +421 232 117 321 a my, Vám radi pomôžeme.

Pekný deň, Vám prajem.

Jarmila Pogorelc

Dobry vecer, neviem zialbohu s Visa kartou vyplatit, pretoze su pozadovane udaje, ktore ja nikde nemam a nikdy nepouzivam…, mohli by ste mi poslat IBAN a BIC, aby som mohla platbu uskutocnit???? Je to corinthia Hotel v Prahe- Wellness pobyt 3dni/2noci (18–20.1.19) Cena 180€ Dakujem a dufam, ze sa to bude dat takto online zaplatit .

Corinthia Hotel Prague

Dobrý den,
ohledně platby prosím kontaktujte telefonicky a nebo e-mailem přímo zlavomat.cz. Hotel Corinthia pouze obdrží Váš voucher.
S pozdravem,
David Kaláb
Rezervační oddělení

Jarmila Pogorelc

Kedy je Check in Prosim? A do ktorej sa musi izba opustit pri odchode??? Dakujem

Corinthia Hotel Prague

Dobrý den,
check-in je od 14:00, check-out do 12:00.
S pozdravem,
Rezervace

Rado

Dobry den, mal by som zaujem o 3 noci ale nie v termin „Velka noc“. Je mozne kupit jeden kupon na 2 noci za 180e a dalsi kupon na jednu noc za 99e a potom si to rezervovat v po sebe iducich dnoch? Ma to byt darcek a nechcem vyberat konkretny termin, ale obavam sa aby s nebol v hoteli problem s tym kombinovanim, napr. ze sa budu musiet presuvat na ten jeden den do dalsej izby ale obdobny problem.

Corinthia Hotel Prague

Dobrý den,
samozřejmě můžeme zařidit, aby hosté bydleli na stejném pokoji celý pobyt. Jakmile hosté rouhodnou o termínu, stačí nám dát vědět, a rádi to potvrdíme.
S pozdravem,
Rezervace

Weronika

Termín 7. – 9. december (2 noci) s raňajkami
Cena?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Veronika

ďakujeme za Vašu otázku a záujem o naše ponuky. Voucher nie je možné využiť na pobyt v termínoch adventných víkendov 30.11. – 1.12.2018, 7. – 9.12.2018, 14. – 16.12.2018. Preto v prípade záujmu si môžete zvoliť iný termín pobytu.

Pekný deň, Vám prajem

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore