Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jedinečný pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand Hotela PERMON****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Simona

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ako uplatniť deti cez zľavomatovu cenu + 2 rodičia a či sa da zaplatiť po príchode do hotela za zľavomatovu cenu alebo to predobjednať cez stranku.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Simona,
voucher je potrebné si zakúpiť prostredníctvom portálu zľavomat.sk. a doplatok za deti sa uhrádza na recepcii. Pri rezervácii je potrebné uviesť vek detí. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Martina

Dobry deň chcem sa opýtať nedalo by sa, žeby sme prišli na termín budúci týždeň.. Piatok sobota nedeľa?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň. Víkendové termíny sú až do 14.07. plne obsadené. V prípade záujmu Vám vieme preveriť iné termíny, poprosíme Vás kontaktovať nás na adrese rezervacie@hotelpieris.sk a zaslať nám aj číslo vouchera, aby sme vedeli aký typ izby máte zakúpený. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Zuzana Gendiarova

Dobrý deň. Chceme si zakúpiť pobyt cez zlavomat 2 dospelí + dieťa 2,5 ročné. Doplatok je 4 eura/noc + 1 euro večera? Miestny poplatok je koľko a platí sa na mieste? Na pobyt chceme využiť rekreačný poukaz od zamestnávateľa. Vystavíte mi faktúru kde bude zlavový kupón zo zlavomatu aj doplatok za dieťa? Alebo ako to robíte?
A ešte otázka, v deň odchodu je možné využívať wellnes a bazény vo Vašom hoteli aj v Permone? Ak áno do koľkej?

Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, Doplatok za dieťa je vo veku 2,5 roka je vo výške ako uvádzate – 4,00 Eur/noc + 1,00 Eur/večera. Miestny poplatok je 0,40 Eur/osoba/noc a hradí sa na recepcii hotela. Pri check-oute Vám na požiadanie recepcia vystaví doklad, ktorý potom predložíte zamestnávateľovi. Na doklade bude uvedené meno na ktoré chcete doklad vystaviť, druh pobytu, miestny poplatok, doplatok za dieťa, v mínusovej hodnote Vami uhradená cena vouchera a zoznam ubytovaných hostí. V cene voucheru máte vstup do wellnes hotela Permon – podľa počtu prenocovaní (pobyt na jednu noc má 1 x celodenný vstup do wellness hotela Permon, pobyt na dve noci 2 x, atď) – v prípade, že vstup nevyužijete v deň nástupu, resp. v priebehu pobytu, je možné využiť ho aj v deň odchodu v rámci otváracích hodín. Vstup do wellness hotela Pieris je počas pobytu neobmedzene v rámci otváracích hodín, v deň odchode maximálne do 16:00 hod. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať a poradiť ohľadom dojazdu k Vám do Podbanského dopravou, keďže sme z východu, Pozerali sme možné prípoje z Popradu, avšak nám nič nevyhodilo, dočítala som sa aj o (možnom) autobuse z Lip. Mikuláša. Avšak na cp.sk mi stále nič neukazuje, iba na stránke Lip. Mikuláša. Neviete mi poradiť či je to aktuálne a či sa možno spoliehať na prípoj z Lip. Mikuláša? Vďaka vopred.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, autobusové spojenie je možné z Liptovského Mikuláša priamo k hotelu Permon – odchod autobusu je denne 14:15 hod, prípadne z Liptovského Hrádku s odchodom v čase 14:34 hod.. V hoteli Permon môžete ísť potom na recepciu hotela a požiadať o zabezpečenie odvozu do hotela Pieris.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Danka urcikanova

Dobrý deň chcela by som sa opýtať koľko by stál pobyt pre dve osoby s polpenziou od 11.8 do 15.8 ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, aktuálna ponuka voucherov na pobyty zakúpené prostredníctvom portálu Zľavomat je do 14.07.2019. Vo Vami vybranom termíne teda nie je možné zakúpiť pobyt prostredníctvom uvedeného portálu. V tomto termíne je možné zakúpiť pobyty ponúkané priamo hotelom Pieris***, kontaktujte nás preto v prípade záujmu priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk a následne Vám zašleme aktuálnu ponuku pobytov. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Katarína

Dobrý den, máme rezerváciu 3.-6.6. suite mini, dalo by sa posunúť termín na 2.-5.6.? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Katarína,
termín 2.-5.6.2019 momentálne možný je. V prípade zmeny rezervácie prosím kontaktujte rezervačné oddelenie na rezervacie@hotelpieris.sk. Uveďte prosím kód voucheru. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Martin Utľák

Dobrý večer prajem. Chcem Vás poprosiť o pomoc pri zmene termínu. Kúpili sme voucher na termín 12–14.6.2019, no rozhodli sme sa ešte pre 1 ks a už nie je voľná kapacita. Môžme termín už zakúpeného vymeniť?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Utľák, termín pobytu je možné presunúť v rámci voľných kapacít hotela a platnosti voucheru.
V prípade akýchkoľvek zmien nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Mgr. Monika Malčická

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či je jednoposteľová izba veľmi malá pre 2 dospelých a malé ani nie 2 – ročné dieťa, ak by bolo v cestovnej postieľke. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Malčická, v prípade ubytovanie v 1-lôžkovej izbe s prístelkou+ cestovná postieľka pre 2-ročné dieťatko treba rátať s výrazne obmedzeným priestorom.
V prípade rezervácie alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Pavol Barát

Dobry den, mate volny pobyt od 24.5.-26.5 v suite mini? Ako sa doobjednava dieta vek 4r polpenzia? (kolko je priplatok?) Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Barát, žiaľ v termíne 24.-26.05.2019 sú už apartmány Suite „Mini“ vypredané. Doplatok za dieťa vo veku 2–6r. je 4€/noc+ 1€/večera, stačí zaznačiť do poznámky pri rezervácií.
V prípade záujmu o iný termín pobytu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Silvia

Dobrý deň, na tuto ponuku môžem použiť aj zľavový kupón?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Silvia, ponuku na portáli zlavomat.sk nie je možné kombinovať s inými zľavovými kupónmi.
V prípade rezervácie alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Gabriela Danková

Dobrý deň. Sme 5-clenna rodina. Dvaja dospelí, tri deti (6,6,16 r). Podľa prehľadu mi to vychádza tak, že by ste nás nedokázali ubytovať, lebo sú možné len dve prístelky. Chápem to dobre? Mali by sme záujem o pobyt s polpenziou v čase 28.6.-1.7.2019, čo sú tri noci v apartmáne superior. Bolo by to možné v našom zložení a danom termíne? Vopred ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Danková,
k dispozícii máme apartmány suite „mini“, v ktorých je možné pripraviť prístelku pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov. Ubytovanie tretieho dieťaťa je možné len v prípade, že bude spať pri rodičoch na manželskej posteli. V uvedenom termíne sú voľné posledné apartmány suite „mini“ standard. V prípade rezervácie nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Anna

Dobry vecer, bolo by mozne vyplatit pobyt aj prevodom na bankovy ucet? V ponuke mi to neukazuje a inak to vyplat neviem. Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Anna, pri kúpe vouchera je možné zvoliť spôsob platby kartou alebo bankovým prevodom. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Anna

Dobry den, chcela by som sa spytat na pobyt v jednopostelovej izbe pre dve dospele osoby + jedno dieta 3 roky a 1 dieta 1 rok( jemu prinesieme postielku)v termine od 30/4–3/5. Aka by bola cena? Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Anna, v uvedenom termíne 30.04.-03.05.2019 k dis­pozícii 1-lôžkové izby s prístelkou máme (voucher v hodnote 339€/2 osoby/3 noci). Doplatok za dieťa vo veku 2–6r. je 4€/noc+ 1€/večera. Dieťa do 2r. je zadarmo, platí iba daň z ubytovania 0,40€/osoba/noc. Pre rodinky s deťmi odporúčame ubytovanie skôr v apartmáne Suite „mini“ s možnosťou prístelky pre deti.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Martina Canakyova

Dobrý večer chcela by som sa spýtať aké termíny máte voľné v máji na 4 dni a 3 noci, pre 3 dospelých a 1 dieťa 9 rokov a koľko by bola cena,a chcela by som si dať pobyt preplatiť zamestnávateľovi, poskytnete mi faktúru?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Canakyova,
pre uvedený počet osôb by sme Vám odporučili rezerváciu 2 izieb. Prístelku je možné pripraviť len v apartmánoch suite „mini“ standard/superior a je vhodná pre 1 dosp. osobu alebo 2 deti vo veku okolo 12 rokov. V máji na 3 noci sú momentálne voľné 1-lôžkové izby s prístelkou a apartmány suite „mini“ standard/superior v termínoch 5.-10.5., 12.-15.5., 19.-24.5. a 26.-31.5.2019. Pre informáciu o aktuálnej obsadenosti termínov pre každý variant voucheru je možné využiť kalendár dostupnosti, ktorý je Vám k dispozícii priamo v našej ponuke. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Eva

Dobry den, ako funguje kupa kuponu v pripade Gusto karty? Dakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
pri kúpe vouchera prostredníctvom portálu Zľavomat je možný len výber platby kartou online alebo bankovým prevodom. O prípadnom využití Gusto karty sa môžete informovať priamo na ich mailovej adrese podpora@zlavomat.sk alebo na tel. č. +421 232 117 3­21. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Janka Bacharova

Dobry.Kupila som 2 poukazy od 28.do 30.6.
poslete mi cisla kuponou?Do hotela netreba telefonovat,?mozeme sa spolahnut ze je to fixne?vdaka

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Bacharová, v uvedenom termíne 28.-30.06.2019 evi­dujeme na Vaše meno záväznú rezerváciu na dve 2-lôžkové izby Superior. Telefonické overenie už nie je potrebné.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Gabriela

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je voľný termín 3. a 4. júla 2019 – Pobyt s POLPENZIOU v Suite „Mini“ so spálňou a obývačkou (s možnosťou prístelky) pre 2 dospelých a 12-ročné dieťa.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Gabriela,
v uvedenom termíne zatiaľ voľné máme. V prípade rezervácie nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Daniel

Dobrý večer, rád by som sa spýtal:

  • či je možné na voucher pobyt s polpenziou v dvojlôžkovej izbe pre 2 osoby na 4 dni(platnosť do 14.7.) dostať izbu s 2 oddelenymi(sa­mostatnymi) lôžkami, a kde to uviesť ak je to možné
  • doprava medzi hotelmi Pieris a Permon prebieha kazdu hodinu(o 45 mi­nute)? A akou formou? Od kedy do kedy?
Vopred vďaka za odpoveď
Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Daniel, potvrdzujeme možnosť oddelenia postelí v 2-lôžkovej izbe (požiadavku poprosíme uviesť pri rezervácií do poznámky). V prípade záujmu o dopravu medzi hotelmi je potrebné nahlásiť sa vopred (min. 20 min.) na recepcii príslušného hotela, odkiaľ má byť odvoz zabezpečený. Odchod z Grand hotela Permon, k 30. minúte každej hodiny a z hotela Pieris, k 45. minúte každej hodiny. Auto nepremáva v prípade nulového počtu nahlásených záujemcov a v čase 04:00– 07:00 hod.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Miriama

Dobrý večer, čo sa týka doplatku za dieťa od 6 rokov v pobyte s polpenziou Suite mini, sa platí na recepcii po ubytovaní? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Miriama,
doplatok za dieťa sa uhrádza až na mieste, na recepcii hotela. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Martin

Mozem k vam ist zo psom ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Martin,
ubytovanie so zvieratami nie je povolené. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Ľalíková Monika

Dobrý deň ,chcem sa opýtať na cenu 2 dospelý a jedno dieťa(5r.)na 2 dni (1noc)

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ľalíková,
cena voucheru na apartmán suite „mini“ s možnosťou prístelky pre dieťa je 136€/noc (vrátane polpenzie). Doplatok za dieťa vo veku 5 rokov je 5€/noc (vrátane polpenzie). V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Simona Ďurišová

Dobry den, chcela by som sa spytat, mame rezervovany pobyt u vas, a chceli by sme vediet ci na izbe su k dispozicii aj osusky a zupany dakujem pekne.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ďurišová. V izbe máme k dispozícii aj osušky a župany pre dospelé osoby. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Renata Ďurišová

Dobry vecer , mam u vas kupeny pobyt 3–5 .2.2019 od nedele do utorka, a chcela by som vediet otvaracie hodiny welnes v pierise , vykend a tyzden a v permone. Dakujem. Pekny vecer.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ďurišová, v nasledujúcich odkazoch môžete nájsť podrobnejšie informácie: https://www.podbanskeresort.sk/wellness/otvaracie-hodiny/ a https://www.podbanskeresort.sk/wellness-pieris/otvaracie-hodiny/.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Simona Ďurišová

Dobrý den, mali by sme zaujem o tento pobyt cez zlavomat Pobyt s POLPENZIOU v Suite „Mini“ so spálňou a obývačkou (s možnosťou prístelky) a chceme sa spytat ci mate na termin 3–5.2.2019 volnu izbu s pristelkou ,a kolko by stalo doplatit vsetky sluzby co su v tomto pobyte pre 3 osobu ,Ďakujem pekne

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ďurišová,
v termíne 3.-5.2.2019 zatiaľ apartmány suite „mini“ máme voľné. Doplatok za dosp. osobu na prístelke je 28€/noc – ubytovanie s raňajkami. Cena za večeru je 12€/dosp. osoba. Vstup do wellness komplexu a ďalšie služby za doplatok podľa platného cenníka (28€/1× celodenný vstup). V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Soňa Jarošová

Dobry den prosim vas ako sa da dostat z hotela pieris do hotela permon a spat? Ako su vzdialene od seba a ak premava nejaka doprava tak ako casto? Dakujem, Sona

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Jarošová, vzdialenosť medzi hotelmi je 1,2 km. Na presun je možné využiť prepravu medzi hotelmi. Záujem je potrebné nahlásiť aspoň 20 minút pred odchodom na recepcii príslušného hotela. Odjazd z Pierisu je každú hodinu k 45. minúte. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Silvia

Dobrý deň.Prosim vás mali by ste voľný termín od 1.2.2019–3.2.2019 pre rodinu 2dosp.os.+ 2 deti vo veku 11rokov? Dakujem za odpoveď

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Silvia,
ďakujeme za Váš záujem o ubytovanie u nás. V uvedenom termíne už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby.
V prípade záujmu o iný termín pobytu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

maria

Pekne popoludnie. mali by sme vazny zaujem o Pobyt s POLPENZIOU v Suite „Mini“ so spálňou a obývačkou (s možnosťou prístelky) za 266 eur v termine od 22.2.2019 do 24.2.2019, + 2 deti vo veku 11 a 12 rokov. Cize za 11 rocne dieta budem doplacat za 2 noci 42 Eur, bude mat vsetko v cene ako dospely. Za 12 rocne dieta budem za 2 noci doplacat 80 eur, nebude mat v cene celodonny vstup do Aqua & Sauna & Kids Paradise.. Co bude teda stat celodenny vstup pre 12 rocne dieta?? Ak som dobre kalkulovala celkova suma by bola 389.6 eur, bezcelodenneho vstupu pre 12 rocne dieta. Voucher v hodnote 266eur si zakupim cez zlavomat, a na koci pobytu mi vystavia celkovu sumu (hodnotu vouchera) s doplatkami za deti, aby som si mohla uplatnit rekreacny prispevok u zamestnavatela??? Dakujem. maria

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Mária,
je možné si dokúpiť priamo v hoteli Permon 3-hodinový vstup za 14€, resp. celodenný vstup za 28€. Na doklade bude uvedené meno, termín pobytu, typ pobytu, Vami uhradená záloha (hodnota voucheru), doplatky za deti a doplatok za daň z ubytovania (0,40€/osoba/noc). Kolegovia Vám vystavia doklad z registračnej fiškálnej pokladne a takisto jeho výpis vo formáte A4. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

maria

Dobry den. Aka by bola prosim Vas celkova cena pri zakupeni balicka v zlavomate na 2 dnoc s polpenziou 2 dospely +wellnes za 266 Eur + 2deti vo veku 11, 12 rokov.. Uvedeny doplatok bol 15 eur na noc dieta do 12 rokov, + 2× doplatok za veceru pre 2 deti do 12 rokov. Moznost vyuzitia prispevku na relaxaciu od Zamestnavatela?? Dakujem. maria

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Mária,
cena voucheru na 2 noci v apartmáne suite „mini“ s polpenziou je 266€. Doplatok za deti je 15€/noc/dieťa od 6 do 12 rokov a 28€/noc/dieťa vo veku 12 a viac rokov (vstup do wellness komplexu a ďalšie služby za doplatok podľa platného cenníka). Večeru je možné doobjednať za 6€/dieťa od 6 do 12 rokov a 12€/dieťa vo veku 12 a viac rokov. Doklad o absolvovaní pobytu Vám po požiadaní bude vystavený pre check-oute. Stačí na recepcii povedať, že chcete mať doklad vystavený na Vaše meno a potrebujete ho pre zamestnávateľa.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

gabriel jakab

Dobry vecer pobyt pre dve dospele osoby a dve deti 6.r. a 15.r. na termin od 1.3 do 3.3.2019 ?dakujem s pozdravom Gabriel

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Jakab,
v uvedenom termíne už žiaľ nemáme voľné izby. V prípade záujmu o iný termín nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Ján Kožuško

Dobrý deň, prosím vás o kalkuláciu ceny pre 2 dosp. a 4 deti (7,10,11,14) na 2 noci s polpenziou. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Kožuško,
uvedený počet osôb je možné ubytovať v 2 apartmánoch suite „mini“. Cena voucheru na tento typ izby s polpenziou je 266€/2 noci. Doplatok za dieťa vo veku od 6 do 12 rokov je 21€/noc (vrátane večere). Celková cena za 2 vouchery s doplatkom za 2 deti od 6 do 12 rokov je 2× 266€ + 2× 42€, spolu 616€. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Jana

Dobry den, prosim Vas, ake su u Vas v sucasnosti poveternostne podmienky. Aka je pristupnost k hotelu beznym osobnym autom? Dakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Jana,
všetky hlavné aj príjazdové cesty k hotelu sú aktuálne zjazdné. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Kamil Ivanecky

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či zapožičiavate detské postieľky? Či môže 2 ročné dieťa spať s rodičmi v dvojlôžkovej izbe bez prístelky?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Ivanecky, detské postieľky poskytujeme po vyžiadaní klienta na izbu bez doplatku. Zároveň ubytovanie dieťaťa je možné v prípade, že bude spať pri rodičoch na manželskej posteli.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Matka

Dobry deň, ak si kúpim pobyt cez Zľavomat prosím kto mi vydá účtovný doklad pre zamestnávateľa pre využitie príspevku na rekreáciu? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Matka, doklad Vám bude vystavený na recepcii hotela pri odubytovaní.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Novosadova

Dobry den.j mate volnu 2 lozkovu izbu v termine 18.-20.1.a je povoleny pobyt so psom-zlaty retriever.?
Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Novosadova, v termíne 18.-20.01.2019 sme už žiaľ plne vypredaný. Ubytovanie domácich zvieratiek je v celom rezorte Podbanské zakázané. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

TIMEA

Dobrý deň. Ak by som si rezervovala ubytovanie pre 2 osoby a jedno dieťa v termíne od 9 – do12 mája dal by sa zmeniť termín na 2.- 5 mája?To len v prípade ak by mi to v práci na ten prvý termín nevyhovovalo? V akom čase je možné termín zmeniť? Išlo by o polpenziu v Suite Mini. Doklad o zaplatení potom potrebujem vystaviť tak, aby som mala pre zamestnávateľa k preplateniu. Koľko budem doplácať za 8ročné dieťa?Ubytovanie a strava.Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Timea,
zmena rezervácie je možná najneskôr 6 dní pred príchodom. Doplatok za dieťa vo veku 8 rokov je 15€/noc, resp. 21€/noc vrátane večere. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Ivana

Do kedy sa dá kupiť kupón? Nejako to neviem nájsť. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ivana, informáciu o termíne zastavenia predaja voucherov v rámci tejto akcie nemáme k dispozícii. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Peťo

dobrý deň,
ak si objednám voucher akou formou doplatím ubytovanie za 2 deti na prísteľku?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Peťo,
doplatky za deti sa uhrádzajú na recepcii. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Natália M.

Dobry den, chcem sa spytat, ci je v hoteli Pieris detsky kutik. Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Natália, hotel Pieris*** nedisponuje detským kútikom. Naši hostia majú možnosť´t využívať túto službu v Grand hoteli Permon****.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

ponuka hotel Pieris

Dobrý večer Vám
Chceli by sme ponuku pre dva osoby s raňajkami respektíve s polpenziou
Izbu s manželskou posteľou pripadne s balkónom
Na dni 25–27. 1. 2019 na 3 dni / 2 noci
Ďakujeme
za ponuku
Pripadne kontaktovať cez Zlavomat ? Alebo stačí u vás prostredníctvom tohto e-mailu
S pozdravom Roland
Čakáme na ponuku

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Roland, v uvedenom termíne 25.-27.01.2019 máme k dispozícii apartmány Suite „Mini“ (266€/2 osoby/2 noci/polpenzia) alebo 1-lôžkové izby s prístelkou (226€/2 osoby/2 noci/polpenzia).
V prípade záujmu o rezerváciu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Oľga Reľovská

Dobry den, chcem sa opytat, ci mate v ponuke ubytovanie cez Velku noc 2019 pre 2 osoby a aka je cena, co obsahuje. Ďakujem, Reľovská

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Reľovská, žiaľ akciu na portáli zlavomat.sk nie je možné využiť počas veľkonočných prázdnin.
V prípade záujmu o pobyt počas Veľkej noci nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

jana duchova

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať či sa dá a kde objednať na masáž? Ideme k vám na pobyt… Ďakujem za informáciu.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Duchová, v prípade záujmu o procedúru v SPA Paradise a BEAUTY Paradise prosím kontaktujte tel. č. 0911/961 358, resp. tel. č. 0914/330 720 v p­rípade záujmu o procedúru vo wellness Pieris.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Evka

Dobrý večer chcem sa opýtať či máte voľné ešte izby pre 2×dosp.+2 deti (10, 4) a 2×dosp+2 deti (10, 3) v termíne od 3.3–9.3 na 2 noci. Prosím platí voucher v tomto termíne pobyt s polpenziou v suite. Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Evka, v termíne 03.-09.03.2019 máme zatiaľ k dispozícii apartmány Suite „Mini“ s možnosťou prístelky pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov. Cena voucheru je 266€/2 osoby/2 noci/polpenzia. Doplatok za dieťa vo veku 6–12r. je 15€/noc+ 6€/večera a za dieťa vo veku 2–6r. je doplatok 4€/noc+1€/večera.
V prípade záujmu o rezerváciu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Jana

Dobrý večer, chcela by som sa informovať či máte voľnú izbu v termíne od 1.3 do 3.3, pre 2 dospelých a 3 deti (4,6,8rokov) a či je potrebné si kúpiť 2 vouchery? ďakujem za odpoveď

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Jana, v uvedenom termíne zatiaľ voľné izby máme. K dispozícii sú apartmány suite „mini“, v ktorých je možné pripraviť prístelku pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov. Ubytovanie tretieho dieťaťa je možné len v prípade, že bude spať pri rodičoch na manželskej posteli. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Michal Varga

Dobry den mozem vyuzit zlavovy kupon v termine od 3.1 do 5.1pre 2 osoby +dieta do 12 rokov mate este volne? Dakujem s pozdravom Varga Michal

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Varga, žiaľ v termíne 03.-05.01.2019 sme už plne obsadený.
V prípade záujmu o iný termín pobytu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Beata Tokosova

dobrý deň, chcela som sa spýtať, či by bolo možné vystaviť faktúru o zaplatení pobytu v hoteli Pieris na konkrétne meno, ak by bol pobyt kúpený tu na Zľavomate.
ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Tokosova, faktúru je možné vystaviť na recepcii hotela po absolvovaní samotného pobytu.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Jaroslav

Dobrý deň bolo by možné a máte voľne od 3.1.-5.1.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Jaroslav, žiaľ v uvedenom termíne 03.-05.01.2019 sme plne obsadený. Ubytovanie by bolo možné od 06.01.2019.
V prípade záujmu o rezerváciu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Katarína

Dobrý deň, prosím vás máte voľné izbu od 25.1. do 27.1. Sme dvaja dospelí a jedno 10mesacne dieťa.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Katarína,
ďakujeme za Váš záujem o ubytovanie u nás. V uvedenom termíne už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby. Bol by možný termín 26.-28.1.2019. V prí­pade záujmu o rezerváciu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Monika

Info je volna 2lozkova +pristelka pre 16m dieta?polpenzia od 30.12 do 1.1.

Jedinečný pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand Hotela PERMON****

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Monika, v termíne 30.12.2018–02.01.2019 máme voľný posledný apartmán Suite „Mini“.
Žiaľ počas Silvestra 2018 nie je možné využiť zľavové vouchery.
V prípade záujmu o rezerváciu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Anita

Dobry den, chcela by som sa spytat o kolkej su podavane ranajky a vecera. Dakujem za odpoved

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Anita,
raňajky sú podávané v čase 7:00 – 10:00 a večera 18:00–21:00. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Zuzana Bitarovská

Dobrý večer mám u Vás zakúpené 2 woschery v suite mini v termíne od 08.02.- 10.02.19 s pol­penziou, ideme 5 dospelý + 1 dieťa. koľko budem ešte doplacať za pobyt?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Bitarovská,
doplatok za dosp. osobu na prístelke je 28€/noc a 12€/večera. Vstup do wellness v Grand hoteli Permon**** je možné si dokúpiť priamo na mieste za cenu 20€/1× celodenný vstup. Výška doplatku je spolu 60€/noc. Rovnaká cena platí aj pre dieťa vo veku 12 a viac rokov. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Ondrej Nemec

Dobrý deň, mám kúpený jeden Voucher. Konkrétne za 136€. Na jednu noc. Možem si dokúpiť další Voucher aby sme mohli byť v hoteli dve noci? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Nemec,
zakúpením viacerých voucherov je možné si pobyt predĺžiť. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Libusa Polackova

Dobry den, rada by som sa spytala, ci mate volnu izbu v termine od 5–8.1.2019 pre 2 dospele a 2 deti(3 a 5 rokov). Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Polačková,
v uvedenom termíne už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby (voľné je len 6.-8.1.2019). V prípade rezervácie alebo záujmu o iný termín pobytu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Alzbeta

Nieje Vám čo vytknúť čo sa týka ubytovania, ale zaráža ma že každou akciou idete hore z cenami.prvykrat ked sme boli mali sme myslím za 82e apartmán a zrazu pozerám že ani jednolozkova izba už nieje v tejto cene.
Trebalo by trošku obmedziť vstup do wellnesu keďže tam je občas toľko ľudí že človek si nemá šancu oddýchnuť.
Toto je jediná moja výhrada

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Alžbeta, ďakujeme za spokojnosť v rámci ubytovacích služieb. Prosím berte na vedomie, že počiatočná akcia bola s nižšími cenami z dôvodu snahy dostať sa do povedomia zákazníkov. Okrem toho pôvodné vouchery neobsahovali služby ako večere, zatiaľ čo momentálne sú večere v rámci víkendových voucherov už automaticky zahrnuté v cene.
Žiaľ nie je možné úplne skorigovať počet ľudí v rámci wellness centra, odporúčame preto, ak je to možné navštíviť wellness počas pracovných dní.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris***.

Silvia

Dobrý deň, chcem sa opýtať či stihnem využiť oba wellnessy aj v Pierise aj v Permone keďže chceme ísť len na jednu noc. Ako je to s tým celodenným vstupom, keďže dopoludnia máme izbu opustiť? Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Silvia, celodenný vstup do wellness v Grand hoteli Permon si môžete v deň odchodu uplatniť aj po odubytovaní. V prípade, že chcete daný vstup využiť v deň príchodu je možné si po 13-tej hodine na recepcii vyzdvihnúť ubytovacie preukazy. Kľúče od izby Vám budú odovzdané až po 15-tej hodine, resp. po návrate z wellness. Wellness v hoteli Pieris môžete v rámci pobytu využívať neobmedzene.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Jana

Dobrý večer, chcela by som sa informovať, či máte ešte voľné izby v termíne od 2.1.2019 do 4.1.2019 pre rodinu 2 dospelí a deti vo veku 18 a 12 rokov. Ďakujem za odpoveď. Jana

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Jana,
ďakujeme za Váš záujem o ubytovanie u nás. V uvedenom termíne už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby.
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Kršiaková Kamila

Dobrý deň, máte pls voľné pre 5 dosp. osôb termín 18–19.1 alebo 25–26.1.2018
Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Kršiaková, v termíne 18.-19.1.2019 máme voľné všetky typy izieb. V termíne 25.-26.1.2019 už len 1– a 2-lôžkové izby. V prípade rezervácie nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

daniela

Dobrý deň, bola by nejaká možnosť pobytu na 1 noc pre 2 dospelé osoby a 3 deti (9,5,5 rokov)? dakujem za info

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Daniela, k dispozícii máme apartmány suite „mini“ standard/superior, v ktorých je možné pripraviť prístelku pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov. Ubytovanie tretieho dieťaťa je možné len v prípade, že bude spať pri rodičoch na manželskej posteli. V prípade rezervácie konkrétneho termínu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Darina

Dobry den,
mate prosim volny 4 dnovy termin pre 4 osoby- 2 dospeli a 2 deti vo veku 9 a 12 rokov v tyzdni 24.2.-2.3.2019? Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Darina, v uvedenom termíne 24.02.-02.03.2019 máme k dispozícii apartmány Suite „Mini“ s možnosťou prístelky pre 2 deti vo veku okolo 12 rokov (voucher v hodnote 399€/2 osoby/3 noci/polpenzia). Doplatok za dieťa vo veku 6–12r. je 15€/noc+6€/večera. Doplatok pre osoby nad 12 rokov na prístelke je 28€noc+ 12€/večera. Vstup do wellness komplexu a ďalšie služby za doplatok podľa platného cenníka.
V prípade rezervácie alebo doplňujúcich otázok nás neváhajte kontaktovať priamo telefonicky na telefónnom čísle +421 914 33 07 33 alebo mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. Ďakujeme a tešíme sa na Vás. S pozdravom kolektív hotela Pieris***

mária

Dobrý deň, je možné vstup do Permonu využiť v den prichodu (po ubytovaní sa) ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Mária,
celodenný vstup do wellness v Grand hoteli Permon môžete využiť v deň príchodu. Check-in je možný pod 15:00.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

dusan

dobry den chcem sa opytat na volny termin a cenu od 3.1 do 6.1 alebo od 4.1do 7.1 pre 2 dospely a 2 deti13rokov a 7 rokov dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Dušan,
v uvedených termínoch už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Daniela

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako ďaleko je najbližší lyžiarsky vlek od hotela?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Daniela,
najbližšia lyžiarska zjazdovka je približne 200 m od hotela. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Viera

Dobrý deň.
prosím vás, od ktorej hodiny je nástup na pobyt a o ktorej hodine odhlásenie z hotela

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Viera,
nástup na pobyt je po 15:00 a odubytovanie do 11:00. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Silvia

Dobrý deň, chcem sa opítať ak má dieťa 6 rokov a 7 bude mať až v apríli až po pobyte, koľko platí dieťa?ďalej sa chcem opítať ak kupujeme pobyt s polpenziou /na tri noci/, tak dieťa platí napr.8,–€ a ešte platí aj príplatok za večeru? ešte sa chcem opítať,či je potrebné kúpiť voucher, alebo je možné platiť aj v hotovosti za pobyt priamo v hotely takú istú cenu ako je voucher za tri noci? ďakujem sa odpovede Silvia

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Silvia,
dieťa od 6 do 12 rokov (11,99 r.) dopláca 15€ / noc (ubytovanie, raňajky a 1× celodenný vstup do AQUA & KIDS´& SAUNA Paradisev Hoteli PERMON**** na noc pobytu), večeru je možné doobjednať za 6€/noc. Voucher, ani pobyt v rovnakej cene nie je možné zakúpiť priamo v hoteli. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Daniela

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je možné využiť wellness aj v deň odubytovania. Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Daniela,
celodenný vstup do wellness v Grand hoteli Permon môžete využiť aj v deň odchodu uplatniť po odubytovaní, v prípade, že ho nevyužijete skôr. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Dominika

dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sú v tej jednolôžkovej izbe kde sa dá posteľ roztiahnúť pre dve osoby taktiež aj dve prikrývky,vankúše a povlečenie alebo je to je len pre jednu osobu?dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Dominika,
na izbe bude všetko pripravené pre 2 osoby. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Michal Čabra

Dobrý večer. Chcel by som sa opýtať, či sa nedá nejak tento voucher uplatnit v obdobi od 27–29.12 poprípade od 28–30.12 na dvojlozkovu postel, teda nie na jednolozkovu (rozkladaciu). Poprípade by nevadilo aj keby sa zmenila cena, ide skôr o dátum.

Ďakujem za odpoved.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Čabra,
v uvedených termínoch už žiaľ nemáme voľné 2-lôžkové izby. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

kawasaki

Chcela by som sa opýtať ze keby na pobyte ľudia zostali len v Pierise a nešli do Permonu nedala by sa cena kus stiahnuť??

Hotel PIERIS***

Dobrý deň z hotela Pieris***,
cenu voucheru nie je možné upraviť. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa. Kolektív hotela Pieris.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore