Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Skipasy do Snowlandu vo Valčianskej doline

4,7 / 5 SNOWLAND Valča  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
JOHANA

DOBRÝ DEŇ CHCELA BY SOM SA OPÝTAŤ ČI PLATIA NEJAKÉ NARODENINOVÉ ZĽAVY?
DAKUJEM

SNOWLAND

Pekné popoludnie, nie akciu na narodeninový lístok už máme zrušenú.

Zuzana Jedinakova

Dobry den, chcem si kupit dnes ponukany akciovy listok za 12.90 a nikde mi to neponuka, ako si to mam teda kupit?

SNOWLAND

Dobrý deň.
Cena 12,90€ je za Detský 5-hodinový SKIPASS, ktorý už nie je v ponuke, pretože sa vypredal. Akcia vždy zobrazuje cenu najlacnejšieho variantu aj keď je už vyprredaný.
Ďakujeme za pochopenie.

Ondrej.

Dobrý deň chcem dnes kúpiť. Voučer hneď ho vitlačit a hneď v ten istý deň aj použiť ak ho zaplatím bankovým prevodom je to reálne.

SNOWLAND

Ak Vám príde na e-mail potvrdený voucher po uskutočnení platby, tak ho môžete prísť využiť. Je potrebné si daný qr kód vytlačiť. Upozorňujem, že ak budete uhrádzať bankovým prevodom a zľavomat bude mať inú banku, tak prevod trvá jeden deň.

Petra

Dobrý deň chcem sa opýtať či je možné využiť skipass aj cez polročné prázdniny Ďakujem za info

SNOWLAND

Dobrý deň.
Áno, použiteľnosť voucherov nie je limitovaná.
Pekný deň.

Michaela Partlová

Dobrý deň, prosím Vás ked si skipass zakupim v sobotu vecer a zaplatim ho kartou, je mozne ho hned v nedelu cez den vyuzit?Dakujem

SNOWLAND

Dobrý deň, myslíme, že áno. Hneď po zaplatení by Vám mal prísť na e-mail voucher s qr kódom a až vtedy je možné voucher na pokladni uplatniť.

Lanczová

Dobrý deň, prosím Vás keď si zakúpim 8 hodinivý skipass tak ho viem využiť aj rozdelene v sobotu aj v nedeľu?Čiže si pri vstupe označím začiatok a keď budem odchádzať tak si označím koniec?Budem vedieť po jednom dni koľko tam mám ešte voľných hodín?Chcela by som si zaplatiť 2–3 hodiny školy snowboardingu,k to­mu budem tento skipass potrebovať však??? Ďakujem Vám za odpoveď.

SNOWLAND

Kumulácia hodín funguje nasledovne. Započítava sa každých začatých 60 minút. To znamená, že keď prejdete turniketom 9:01 a potom 9:30 a dosť, započíta sa Vám len 1 hodina. Ak by ste však prešli turniketom aj 10:02 a po tej jazde skončili, započítajú sa Vám 2 hodiny bez ohľadu na to, že už na ďalšiu jazdu nepôjdete.
Všeobecne ak potrebujete využívať lanovky a vleky, musíte mať zakúpený skipass a to je už jedno, aký typ lístka to bude.

Erik

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či to platí aj cez víkend?

SNOWLAND

Dobrý deň.
Áno, platí.

Martin Križan

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako je to so zľavou s kartou ISIC. Platí pre lístky (deti, seniori), alebo treba kúpiť dospelý lístok? Ďakujem

SNOWLAND

Dobry den.
Nase stredisko zlavu na karty ISIC neposkytuje.
Dakujeme za pochopenie

Andrea Pindurová

Dobrý deň pred pol hodinou som uhradila dva 8 h skipasy a jeden detský skipas cez Tatra Banku . Zatiaľ mi voucher neprišiel

SNOWLAND

Dobry den.
Treba kontaktovat priamo Zlavomat.
My Vam s tymto pomoc nevieme.
Dakujeme za pochopenie

Lucia Petrikova

Dobrý deň, deti do 6 rokov (vrátane) zdarma.Syn má 6 rokov 2 mesiace. Čiže stačí ak si manžel kúpi lístok a dieťa lyžuje zadarmo? Aj dostane skipas to dieťa? Lebo velmi ťažko sa prechádza cez turniketi. Ak si dnes lístok zakúpi , zajtra si ho môže uplatniť? Ďakujem pekne za odpoveď

SNOWLAND

Zlava plati pre deti do dovrsenia 6 roku zivota.
Ano, deti do dosiahnutia 6. roku zivota lyzuju zdarma ale len v sprievode rodinneho prislusnika so zakupenym skipassom a dieta dostane identicky skipass ako bude mat sprievod .

Lenka

Dobrý deň, prosím Vás ako dlho ešte bude možné kúpiť skipas z tejto ponuky? Je to časovo obmedzená ponuka, alebo je inak obmedzená napr. počtom predaných skipasov, napr. počtom 1000 ks/zákazníkov?

SNOWLAND

Dobrý deň, predaj skipasov na zľavomate je obmedzený počtom predaných skipasov. Je nastavený určitý balík a keď sa dopredá, tak sa buď navýši alebo už nie. Kupujte čím skôr a využiť môžete prísť kedykoľvek. :) Podmienky máme vynikajúce.

I.H.

Dobrý deň. Prosím Vás, ako funguje počítanie hodín? Napr. keď začnem lyžovať o 10:30, končí 1 hodina 11:30, alebo celou hodinou o 11– tej. V prípade,že prídem na svah 10:50, môžem prejsť cez turniket s tým,že mi hodina bude platiť do 11:50, alebo len do 11-tej? Je to dosť dôležité,aby sa nestalo,že hodinu niekto využije len na pár minút. Ďakujem vopred za jasnú odpoveď.

SNOWLAND

Dobrý deň.
Započítava sa každých započatých 60 minút. To znamená keď prvýkrát prejdete turniketom 10:50 tak prvá hodina Vám skončí 11:50. Nie je to nastavené na celé hodiny.

Andrea Látečková

Dobry den…
Ked si zakupim listok cez zlabomat 30.12.18.
Plati mi hned alebo az od 8.1.19. Dakujem…

SNOWLAND

Od 8.1.2019

Pavol

Dobrý chcem sa opýtať, že či pri kúpe jedného celosezonného lístka pre dospelého ho môžem využívať od začiatku sezóny alebo od 8.1.2019?

SNOWLAND

Môžete ho využívať od začiatku spustenia sezóny.

Peťa

Dobry den, chcem sa spytat. Manzel ma ZTP aky listok si ma kupit cez zlavomat-ten ako senior?

SNOWLAND

Dobrý nie, riadny dospelý. Zľava ZŤP sa nevzťahuje na vybrané druhý skipasov cez zlavomat. Pekný deň

Dušan Vnuk

Dobry den,rad by som vedel,ako funguje kumulovanie napr. pri 8 hodinovom skipase? Dakujem

SNOWLAND

Dobrý deň.
Dôležitý je deň, keď prídete
do strediska vymeniť voucher za skipass. Od tohto dňa začína plynúť platnosť skipassu 30 kalendárnych dní. Hodiny sa začnú kumulovať prvým prejazdom cez turniket. Laicky povedané. 8.1. si prídete vymeniť skipass a vylyžujete 4 hodiny. (Ráta sa každá jedna začatá hodina). Od tohto dňa si musíte rátať 30 kalendárnych dní a zvyšné hodiny musíte vylyžovať počas tohto obdobia. Je jedno či hodinu počas 8 dní alebo všetko naraz.
Po uplynutí 30 dní od výmeny skipass prestane fungovať aj keby tam ostali nevylyžované hodiny a jednoducho prepadne. Spätná reklamácia nie je možná.
Ďakujeme za pochopenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore