Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v perle Žitného ostrova i s neobmedzeným vstupom do Thermalparku

4,6 / 5 THERMALPARK DS*** Podunajsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Pavel Štoček

Dobrý den chtěl bých pro jednoho dospělého a děti 12 a 8 let 6 dní … 5 nocí dáse to nějak vymyslet?

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pán Štoček! Ďakujeme za Vašu otázku. Poprosíme Vás aby ste nám poslali telefónny kontakt na Vás na upresnenie Vašej rezervácie. Tešíme sa na Vašu odpoveď a prajeme Vám pekný deň!

Jozef

dakujem za odpoved,len dajte tuto informaciu aj recepcnemu ,lebo ten nam povedal pri pobyte pred par dnami ,ze vstup do saunoveho sveta je jednorazovy ,takze ked tam budem trebars len 5 minut dalsi vstup uz bude spoplatneny

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pán Jozef!
Ďakujeme pekne za Vašu pripomienku. Kolega na recepcii Vám dal správnu informáciu, nakoľko vstup do saunového sveta máte raz denne, ale na neobmedzený čas. To znamená, keď tam raz vstúpite, môžete tam ostať nepretržite toľko, koľko len chcete. Príjemný deň Vám prajeme!

Jozef

Dobry den ,chcel by som sa spytat ako je myslene pri pobyte na 4 dni to 1× neobmedzeny vstup do saunoveho a 1× bazenoveho sveta,to mozem vyuzit 1× za cely pobyt?

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pán Jozef,
vstup do Saunového sveta pre dve osoby máte denne časovo neobmedzený a aj vstup do bazénového sveta počas pobytu. Posledný deň máte možnosť zakúpiť si celodenný vstup s 50 % zľavou na recepcii hotela.
Pekný deň Vám prajeme!

Renáta Novotná
Vedúca recepcie

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pán Jozef,
vstup do Saunového sveta pre dve osoby máte denne časovo neobmedzený a aj vstup do bazénového sveta počas pobytu. Posledný deň máte možnosť zakúpiť si celodenný vstup s 50 % zľavou na recepcii hotela.
Pekný deň Vám prajeme!

Renáta Novotná
Vedúca recepcie

Božena

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či pri pobyte Wellness pobyt za 219 Eur, môžeme bazény a sauny využívať už v to popoludnie, kedy sa ubytujeme, aj nasledujúci celý deň a aj v dopoludní v deň odchodu? Ďakujem

THERMALPARK DS***

Dobrý deň! Vstup do bazénov máte počas Vášho pobytu, to znamená v deň príchodu od 14:00 hodín a v deň odchodu do 10:00 hodín. V prípade skoršieho príchodu alebo neskoršieho odchodu máte možnosť zakúpiť si vstupné za polovičnú cenu na recepcii hotela. Tešíme sa na Vás!

Ĺuboš

Prosím Vás je možné objednať si aj bezlepkovú stravu?ďakujem

THERMALPARK DS***

Dobrý deň!
Áno, je možné objednať si bezlepkovú stravu. Prosíme Vás o zadanie podrobností Vášho pobytu, aby sme ju vedeli zabezpečiť.
Ďakujem!

S pozdravom

Peter Fodor, recepčný, Hotel Thermalpark***

Sona

Dobry den p. Klimek,
Pytam sa este raz, kedze som nedostala odpoved na svoje otazky. Informacie, ktore som dostala vo vasej odpovedi, boli uz rozpisane pri voucheroch.
Mna zaujíma, ze ked pojdeme s 3 detmi, ako sa rata príplatok za osobu/noc za izbu Comfort resp. Premium? Ci mam ten priplatok za osobu/noc nasobit 2 dospelými osobami, 3 – osobami nad 6 rokov alebo celou 5 clennou rodinou.
Dakujem

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pani Soňa!

Ďakujeme Vám za Váš záujem. Príplatok sa platí pri príchode v hotovosti alebo platobnou kartou. Platba kartou je bez poplatkov.
Kalkulácia: 9,00 EUR x2 (osoby) x3 (noci) + 26,50 (7 ročné dieťa) x3 (noci) = 54 EUR + 79,50 EUR = 133,50 EUR
Ak by ste mal ďalšie otázky, radi Vám odpovieme.
S pozdravom,
PhDr. Zoltán Bodó
Hotel Thermalpark***

Sona

Prosim, kolko by sme doplacali za 3 deti: 7, 5 a 2r v pripade pobytu na 3 noci?
Príplatok za osobu/noc za izbu Comfort resp. Premium sa berie za dospelu osobu, ci aj za deti?
dakujem

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pani Soňa, ďakujeme Vám za Váš e-mail. Poplatok za prístelku s polpenziou dieťa do 5,99 rokov je zadarmo. Dieťa od 6 rokov do 11,99 rokov 26,50€/osoba/noc. Dieťa od 12 rokov do 18 rokov 29€/osoba/noc. Príplatok za izbu typu Comfort/Family je 9€/osoba/noc a za izbu typu Premium 15€/osoba/noc.

Prajeme Vám pekný deň!

S pozdravom, Mark Klimek recepčný Hotel Thermalpark***

Petra

Dobrý den.
Je v ceně zahrnuto i zapůjčení županů?
Nebo je potřeba si vzít svůj popřípadě za poplatek půjčit?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Petra
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Odporúčam kontaktovať hotel a informovať sa bližšie. Pripájam aj kontakt na hotel: tel. č.: +421 31 552 40 91, +421 905 895 964, alebo na e-mailovej adrese: recepcia@thermalpark.sk.

Pekný deň prajem.

ERIKA HUBKOVA

dobry den chceli by sme pobyt od 2.2.2019 do 4.2.2019 pre dve osoby a jedno dieta 8.r. aka by bola cena za pobyt so celodennými vstupmi do aquatermalpar­ku.dakujem

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pani Hubková,
ďakujeme Vám za Váš e-mail. Pobyt kúpený cez Zľavomat pre de osoby je za 219 EUR. V tom prípade, že by ste chceli aj prístelku pre 8 ročné dieťa, tak Vás vieme ubytovať len v izbe typu Family / príplatok 9 EUR/ osoba/ noc alebo v izbe typu Premium / príplatok 15 EUR/ osoba/ noc. Cena ubytovania pre 8 ročné dieťa s polpenziou je 26,50 EUR/ noc.
Pekný zvyšok víkendu Vám prajeme!

Renáta Novotná

Kučerová

Dobrý den. V celém venkovním areálu je zákaz kouření i na balkoně, který je součástí pokoje?
Děkuji
Kučerová

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pani Kučerová,

ďakujeme Vám za e-mail. Izby a spoločenské miestnosti hotela sú nefajčiarske. Miestom vyhradeným na fajčenie je terasa reštaurácie a terasa Lobby baru.
Prajeme Vám pekný deň!

S pozdravom,
Csilla Gombosová
Recepčná
Hotel Thermalpark***

emilia cambalova

Dobrý deň,kúpila som wellnes pobyt na 2 noci a zaplatila kartou, ale zatial mi neprisiel voucher. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Emilia
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Ak, Vám neprišiel voucher, tak si prosím skontrolujte priečinky SPAM alebo REKLAMY. Ak by ste mali problém s dohľadaním voucheru prosím kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk alebo na tel.č. +421 232 117 321.

Pekný deň, Vám prajem.

Simona Šottníková

Dobrý deň, dá sa u vás vybrať aj izba z balkónom?

THERMALPARK DS***

Dobrý deň pani Šottníková,
ďakujeme Vám za Váš e-mail. V tom prípade, že budete si želať rezervovať izbu balkónom, tak máme k dispozícii izbu typu Comfot ( príplatok je 9 EUR/ osoba/noc) alebo izbu typu Premium ( príplatok je je 15 EUR/osoba/ noc).
Pekný podvečer Vám prajeme!

Renáta Novotná

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore