Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt pre milovníkov agroturistiky a rekreácie v Penzióne Žitava, blízko kúpeľov Podhájska

4,5 / 5 Penzión Žitava Ponitrie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Iveta

Dobry vecer, chcem sa spytat, ci mate v ponuke aj 1-postelove izby. Mame zaujem o klasicku manzelsku izbu+ izbu pre 25r. dceru. Dakujem aj za inf. o cene

Zlavomat.sk

Dobrý deň Iveta,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Pobyt je iba pre 2 osoby a tak ohľadom samostatnej izby je nutné kontaktovať priamo hotel a izbu rezervovať za ich hotelový cenník. Avšak je možnosť aj prístelky pre dospelú osobu na Vašej izbe za príplatok 20 €/os./noc.

Prajeme Vám pekný deň.

Jozefina Feilová

Dobrý den chcem sa spytat ked si kupime pobyt cez zlavomat da sa u Vás uplatnit doklad pre zamesnavatela ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jozefína,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno, rekreačný príspevok je možné vystaviť. Doklad Vám vystavia priamo na recepcií daného penziónu.
Prajeme Vám pekný deň.

Lenka karmanova

Dobrý večer,prosím vás termín od 4.7 do 7.7 by sme chceli ponuku sme 3 ženy a 3 deti aj polpenziou mohli by ste mi poslať ponuku čo by bolo najvýhodnejšie ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lenka,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pobyt s polpenziou pre 2 osoby na 4 dni je za cenu 145€. Výšku príplatkov za deti a ďalšiu dospelú osobu si môžete pozrieť v sekcii „Deti“.

Prajeme Vám krásny deň.

Diana Gottlieberová

Dobrý deň, prosím Vás ponúkate aj rodinne izby (2 prepojene) alebo máte 2 voľne izby vedľa seba v termíne 15.8.-18.8.? Boli by sme 4 dospelí a 3r. dieťa. Ďakujem 😊

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Diana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne detailov ubytovania a dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 905 911 951, alebo mailom na recepcia@penzionzitava.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Alena Hiadlovská

Dobrý deň máme 4 ročné dieťa , ktoré spí s nami na manželskej posteli budeme zanho doplácať alebo sa vzťahuje bez naroku na ložko zdarma ? a stravu polpenziu má zadarmo? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Alena
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Deti do 4 rokov (3,99 r.) bez nároku na lôžko ubytovanie s raňajkami ZDARMA. Detská postieľka k dispozícii na vyžiadanie ZDARMA.
Deti od 4 do 15 rokov (14,99 r.) na prístelke s polpenziou: 15,80 €/dieťa/noc.
Dieťa od 15 rokov alebo dospelá osoba na prístelke s polpenziou: 20 €/os./noc. Pre bližšie info odporúčam kontaktovať penzión: +421 905 911 9­51 alebo mailom na: recepcia@penzionzitava.sk

Pekný deň prajem.

Helena Mikova

Dobry vecer,chcela by som sa spytat,ci je mozne sa ubytovat vo vasom penzione v dnoch 22.2.-25.2.2019 pre 2 dospele osoby a 16rocne dieta na pristelke?A aka by bola celkova cena za pobyt?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Helena
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pri tejto ponuke si viete zakúpiť pobyt na termín alebo bez termínu. Odporúčam kontaktovať hotel a overiť si dostupnosť: +421 905 911 9­51 alebo mailom na: recepcia@penzionzitava.sk.

Pekný deň, Vám prajem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore