Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Klasická fotokniha s pevnou väzbou A4, A3 alebo 20×20cm

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Martina

Dobrý deň,
vytvorila som si fotoknihy na Vašej stránke, objednávka č. ESK_3571907 dňa 24.3.2019, úhrada poštovného bola vykonaná dňa 24.03.2019 z môjho účtu s popisom platby 437778950, avšak po prihlásení sa do svojho účtu na Vašej stránke, mám stále uvedený nedoplatok 5,99, ktorý nie je uhradený. Môžete mi uviesť dôvod, ako je možné, že mi ešte objednané fotoknihy neboli odoslané?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Martina,

prosím kontaktujte nás na tel. čísle +421 232 117 321, prípadne e-mailom na podpora@zlavomat.sk, kde Vám radi pomôžeme.

Prajem Vám krásny deň.

Jozef Jakube

Dobry deň,

môžem využiť kód fotoknihy z Colorland ponuka, klasika za 8,99 formát A4 na už mnou vyhotovenú ale ešte neobjednanú knihu zo štandardnej ponuky aby som ju nemusel prerábať do Colorland?

Ďakujem

Colorland

Dobry den,
Bohuzial nie, teda u nas si mozete bojednat oba vyrobky vytvorene v nasom editori. Jedina moznost je taka, ze si projekt prerobite do formatu jpg a jednotlive a jednotlive strany vo formate jpg nahodite do nasej prazdnej sablony. V pripade akychkolvek otazok a pohybnosti kludne nas kontaktujte
Pekny den

Tomáš Mikuláš

Dobrý deň,
v prípade že by som sa nevliezol napr do počtu 28. strán vo veĺkosti A4 ale 40 mi je veľa a tak tam pridám iba jednu/dve dvojstránky ako to funguje? dá sa uplatniť ten kupón na 28stranovú knihu s tým že „strany navyše“ budú za nejaký extra príplatok alebo ten kupón nepôjde uplatniť vôbec?

Vopred ďakujem za odpoveď

Colorland

Dobry den,
v takomto pripade kod sa bude vztahovat na 28 stran a dodatocne strany budu spoplatnene podla nasho standardneho cennika: https://www.colorland.com/sk/cennik 2,99EUR za kazde 4 strany navyse.
Pekny den prajem

Miklosova Anna

dobrý deň, ak som odoslala objednávku, ale ešte nezaplatila, lebo som zabudla na zľavový kód, dá sa to stornovať a poslať objednávku znovu?

Colorland

Kontaktujte prosim nas zakaznicky servis: info.sk@colorland.com
Dakujem

Martina Hyravá

prosim ak chcem dat urobit 3 rovnake knihy mam teraz objednat hned 3 kusy alebo az potom pri vytvoreni knihy zaskrtnem ze chcem 3 kopie?
dakujem

Colorland

Dobry den
Ak si chcete objednat 3 rovnake knihy, musite zakupit 3 zlavove kody (kazdy kod plati pre 1 knihu). Nasledne vytvorte si projekt na nasej stranke colorland.com/sk a umiestnite ju v kosiku – v kosiku upravte si pocet knih na 3 a zadajte vsetky 3 kody vedla vyrobku. V pripade dalsich otazok kludne nas kontaktujte: info.sk@colorland.com
Pekny den prajem

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore