Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dovolenka na Brači: 4 alebo 7 nocí, letovisko Bol, apartmány 300 m od pláže

4,8 / 5 Apartments Funda Bol Chorvátske ostrovy - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Maria Adame

Dobry den mala by som zaujem o dovolenku s rodinkou mate este volne terminy okolo 27.7do 4.8..dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Maria,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Žiaľ, tieto termíny už nie sú voľné. Najbližšie termíny sú voľné až od septembra.

Prajeme Vám pekný deň.

Adriana Kondratova

Dobry…mala by som zaujem o dovolenku so synom…plus dve kamaratky…na 7 dni na Brač…niečo este v auguste by bolo voĺné…dakujem…

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adriana,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ, daná ponuka je už na mesiac August vypredaná, a tak sú dostupné už len varianty na mesiac september až október. Prikladám odkaz na ponuky v Chorvátsku pre 4 osoby: https://www.zlavomat.sk/cestovanie?filtre%5Boblast%5D=chorvatsko&filtre%5Bpocet-osob%5D=4-n&filtre%5Btermin%5D=20190801-20190831%7C%7C%7C&list=1#ponuky
Prajeme Vám pekný deň.

Karin

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať či by sa dalo k voucheru dokúpiť aj polpenzia?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Karin,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ, ponúkame iba varianty bez stravy. Ak si prajete polpenziu, prosím kontaktujte priamo hotel na tel.čísle: +385 91 505 3560 či je táto možnosť dostupná. Avšak na príplatok za polpenziu sa zľava neuplatňuje.
Prajeme Vám pekný deň.

Monika

Dobrý deň,viem ze uz otázky ohladom 5clennej rodiny odznela,, ale chcem sa opýtať,ci to nie je možné uplatnit ked maly syn 2r.by spal spolu s nami,ost.deti majú 4,5r.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Monika,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Kapacitne sa jedná o izbu určenú pre 4 osoby vrátené detí. Preto nie je možné, aby pobyt absolvovalo viac osôb v jednej izbe. Prípadne skúste kontaktovať priamo hotel na tel.čísle: +385 91 505 3560 a situáciu si preveriť priamo u nich.

Prajem Vám krásny deň.

Jana

Dobrý deň, keď si za kúpim voucher ako sa prosím potom postupuje? Ešte som takto dovolenku nekupoval.. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pri kúpe pobytu s termínom sa stačí ohlásiť na recepcií s Vašim menom, alebo teda menom, na ktoré je rezervácia vytvorená. Avšak pri pobytoch v zahraničí odporúčame mať pri sebe aj platný vytlačený voucher, ktorým sa preukážete na recepcií.
Prajem pekný deň :)

Zuzana

Dobry den,

Chcela by som sa informovat, ci je mozne zakupit voucher pre 4 ludi, no realne by sme prisli len 2 dospele osoby. Ohladne psika, s ktorym by sme isli ( mini civava) by som kontaktovala priamo majitela ako stoji v predcjdzajucich komentaroch.
Dakujem za odpoved.

Prijemny den,

 Zuzana

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vaše otázky a za záujem o naše ponuky. Samozrejme, je možné aby pobyt absolvovali iba 2 osoby, avšak cena voucheru sa týmto nemení. Odporúčame Vám však aj o tomto informovať priamo prevádzkovateľa.

Prajem Vám krásny deň.

Zuzana

dobrý deň sme 5 členná rodina, je možnosť priplatiť si za tretie dieťa???máte v ponuke aj ubytovanie pre 5 člennu rodinu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Kapacitne sa jedná o izbu určenú pre 4 osoby vrátené detí. Preto nie je možné, aby pobyt absolvovalo viac osôb v jednej izbe. Ak by ste mali záujem, preposielam Vám internetový odkaz na ponuku určenú pre 5 osôb: https://www.zlavomat.sk/akcia/674054-velke-apartmany-na-ostrove-solta-len-150-m-od-mora?rel=autocomplete.

Prajem Vám krásny deň.

Jarmila Knapova

Dobry den ako sa dopravim na ostrov Brac do letoviska Bol zo Splitu ? Jarka

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jarmila,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Čo sa týka cesty autom, tak je možné cestovať smerom na Split a potom trajektom zo Splitu na ostrov Brač do mesta Supetar. Zo Supetaru potom pokračujte naprieč ostrovom až do mesta Bol.
Letecky je možné sa dopraviť lietadlom do Splitu a potom trajektom zo Splitu priamo do mesta Bol. Cesta trajektom trvá cca 1 hodinu.

Prajem Vám krásny deň.

lubu

chcem sa spýtať mi sme 5 osôb jedno dieťa mame nechať doma

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Kapacitne sa jedná o izbu určenú pre 4 osoby vrátené detí. Preto nie je možné, aby pobyt absolvovalo viac osôb v jednej izbe.
Ak by ste mali záujem, preposielam Vám internetový odkaz na ponuku určenú pre 5 osôb: https://www.zlavomat.sk/akcia/674054-velke-apartmany-na-ostrove-solta-len-150-m-od-mora?rel=autocomplete.

Prajem Vám krásny deň.

Petra

Dobrý večer prosím Vás chcem sa Vas opytat koľko by sme doplatili za dieťa keby že ideme 4ale plus dieťa?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Petra,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pobyt je určený pre 4 osoby. Deti a dospelí sú súčasťou ceny voucheru za rovnakú cenu.

Prajem Vám krásny deň.

Petronela Burianová

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či si môžeme zobrať do apartmánov aj malého psíka

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Petronela,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pobyt s domácim miláčikom je možný len do 7kg. Cena dohodou s ubytovateľom.

Prajem Vám krásny deň.

Miroslav Majdan

Ako sa z autom dostanem na ostrov Brač?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Miroslav,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne detailov cesty sa môžete obrátiť aj priamo na prevádzkovateľa na danijela@funda.hr, prípadne na tel. čísle +385 91 505 3560.

Prajem Vám krásny deň.

Evka

Dobrý deň! Je možné zakúpiť voucher pre 4 dospelé osoby na 7 dní (september) a na mieste doplatiť 5 dospelú osobu (aká by bola cena)? Prípadne aká je cena za psíka? Treba ho dopredu nahlásiť? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Evka,

ďakujeme za Vaše otázky a za záujem o naše ponuky. V prípade že sa chystáte na pobyt o osobu naviac, prípadne s domácim miláčikom je nutné kontaktovať prevádzkovateľa na danijela@funda.hr, alebo na tel. čísle +385 91 505 3560, ktorý Vám bude vedieť poskytnúť bližšie informácie o výške príplatkov a dostupnosti voľných kapacít.

Prajem Vám krásny deň.

Jarmila Knapova

Dobry den ako sa najlepsie dopravim na ostrov Bol zo splitu ?
 Jarka

lenka

chcem sa spýtať ked pojdu 4 osoby tak treba 4× kupiť kupon (508€) alebo stačí 1 kupon na 4 osoby za 127eur?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lenka,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V ponuke máme momentálne len vouchery pre 4 osoby, preto stačí zakúpiť 1× voucher. Cena voucheru sa líši v závislosti od termínu pobytu.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore