Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Relax vo Wellness Hoteli Repiská*** v Jasnej v Nízkych Tatrách

4,5 / 5 Hotel Repiská*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Čulák

Dobrý deň. chcem poprosiť o výpočet celkovej ceny pre dvoch dospelých a dve deti v 2 izbovom apartmáne s polpenziou.. deti majú 5 a 7 rokov. termín 2. polovica augusta na tri noci. pre porovnanie môžete jeden prepočet vrátane víkendu, t.j. 21.8 – 24. 8. 2019 a druhý v termíne 27.8 – 30.8. 2019. ďakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň, apartmány bohužiaľ k dispozícii nemáme. Vieme Vám ponúknuť 2-lôžkovú izbu s dvomi prístelkami, kde by ste ale boli všetci 4 spolu v jednej miestnosti. Pre viac informácii neváhajte kontaktovať recepciu na recepcia@repiska.sk, alebo telefonicky na čísle +421918777024.

Katarína

Dobrý deñ ak berie.e so sebou dieta ktore ma 12 rokov sa plati na mieste?

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
áno, za dieťa sa dopláca v recepcii na hoteli.

Miroslav Číž

Dobrý deň. Mal by som záujem o 5 nocí s polpenziou v čase od 24.6.-29.6. platiť cez Callio kartu. Je takáto možnosť? Ďakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
je nám ľúto, ale neakceptujeme platbu cez Callio kartu.

Alena

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako to je keď sme 5členná rodina, deti vo veku 3,16 a 19 rokov potrebujeme 2 vouchre? A máte voľný termín 21–23.6 ďakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň, v tomto termíne máme voľné izby k dispozícii. Vo Vašom prípade je potrebné zakúpiť si dva kupóny a rezervovať si dve izby, nakoľko ponúkame len dvojlôžkové izby s max 2 prístelkami.

Dana

Dobrý deň chcem sa opýtať, či nemáte voľbe miesto pre dve osoby v týždni na konci mája

Hotel Repiská***

Dobrý deň, v termíne od 20.5.2019 do 17.6.2019 je hotel zavretý z dôvodu rekonštrukčných prác. Voucher si môžete zakúpiť na ktorýkoľvek termín mimo tohto obdobia.

Ivana

Dobrý deň, poskytujete aj ubytovanie na 2 noci pre 1 osobu s polpenziou? A v akej cene? Zaujíma ma termin cez týždeň hocikedy v maji.ďakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň, ak máte záujem o služby, ktoré nie sú dostupné na zľavomate, môžete nás kontaktovať mailom na recepcia@repiska.sk, alebo telefonicky na čísle +421 918 777 024.

Vlasta

Letne terminy v zlavomate ešte nie sú? Mala by som záujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň, v letnej sezóne nebude možné zakupit si kupon cez Zlavomat, môžete využiť na našej stranke www.repiska.sk ponuku Letných pobytov.

Veronika

Dobrý deň, chcem sa len spýtať či máte v termíne od 7.5. do 10.5. voľnú dvojlôžkovú izbu s prístelkou? (2 dospelý + 2 deti vo veku 3 roky, a 8 mesiacov.) Ďakujem!

Hotel Repiská***

Dobrý deň, v termíne 7.5. – 10.5. sú izby momentálne voľné, kupón si môžete zakúpiť, kupón je pre 2 osoby, do poznámky napíšte, že cestujú s vami aj deti a preto nám dajte informáciu, koľko budete potrebovať prísteliek. Za deti zaplatíte na mieste pobytu.

Zuzana

Dobrý deň,chcem sa spýtať či sa dopláca na vstup do saunov.sveta 5eur,ak to je uvedené v cene pobytu.Ďakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň, ak máte uvedené na kupóne vstup do saunoveho sveta, tak máte nárok podla kuponu na každý deň vstup na 2 hod., nad rámec služby je cena 5 eur/1 hod.

Peter Podolák

Dobrý deň, chcem sa informovať ako to je naozaj s využitím vodného a saunového sveta. Keď mám pobyt zakúpený na 3 dni/2noci. pred 2 osoby . Podľa voucheru máme nárok denne na 2 hodiny vodného sveta čo by teda znamenalo mať možnosť využiť to celkom 3× po 2hodiny. Znamenalo by to možnosť navštíviť vodný svet aj v deň odchodu? K tomu náležia ešte 2 × 2 hodiny v saunovom svete. Možme byť napr. 2 hodiny vo vodnom svete a potom následne stráviť 2 hodiny v saunovom svete v jeden deň? Je to tak alebo sa mýlim?

Hotel Repiská***

Dobrý deň, vodný svet môžete využiť len 2 krát, nakoľko sa jedná o 2 pobytové dni. Deň príchodu a deň odchodu tvoria spolu 1 pobytový deň. Podobne je to aj s polpenziou, tiež je v balíku len 2 krát – začína sa večerou, končí raňajkami. Druhú otázku chápete správne, v rámci balíka máte nárok na 2 × 2 hodiny vodného svetu + 2 × 2 hodiny sáun. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Elena Hrubsova

Dobry den. Chcem sa spytat kolko by stal pobyt v termine 19.4.-22.4. 3 dospele osoby s polpenziou a dve izby. Za skoru odpoved dakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
v tomto termíne je cena pobytu na 3 noci pre 2 osoby 359€ s polpenziou v 2 lôžkovej izbe.3 osoba by mohla byť na prístelke za 20€ na deň s polpenziou.V prí­pade,že by ste chceli 2 izby, tak by to bolo 359€ za ďalšiu izbu.

Barbora

Dobry den, chcem sa spytat, ci staci zakupit jeden voucher pre 2 osoby na 4 dni a dodatocne nahlasit 2 deti vo veku 9nan12 rokov alebo kvoli detom treba dva vouchere zakupit? Dakujem za odpoved

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
stačí zakúpiť 1 voucher, ten je pre 2 dospelé osoby na pevných lôžkach, pokiaľ idú s vami aj deti, tak treba uviesť do poznámky, že cestujú s vami aj deti, ktoré budú na prístelkách, za deti doplácate na mieste pobytu 10,–€/1 noc/dieťa do 11,99r. na prístelke s polpenziou, 20,–€/ 1 noc dieťa, ktoré už dovŕšilo 12 r. na prístelke s polpenziou.

Pekný deň prajeme

Andrea

Dobry chcem sa spitat či máte volny termín cez vyked 3 dny 2 noci na termín 12. 4. 2019 Dakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň, v tomto termíne máme voľné izby k dispozícii.

Peter Kozánek

Dobrý deň,
Rád by som sa opýtal, či máte voľný termín 26.-28.4.2019?
Ide o víkendový pobyt pre manželský pár.
ďakujem
Kozánek

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
v tomto termíne ešte máme voľné izby k dispozícii.

Andrea

Dobrý den chcem sa spitat či máte volny termín na 15.3.19.na 3 dni 2 noci dakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
bohužiaľ na tento termín sme už plne obsadený.

Jana Porubská

Dobrý deň, prosím Vás máte voľný víkendový pobyt 10.,11.,12.5.2019 – balíček za 139,– € – 2 izby, pre 2 manželské páry.
Ďakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
ano v tomto termíne máme ešte voĽné izby.

Andrea

Chcem sa spitat či máte volny termín na 15. 3cez vykend dakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň, bohužiaľ na tento termín sme už plne obsadený.

Robert

Dobry den, je detom povoleny vstup do sauny? Dakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
deťom je povolený vstup len za sprievodu rodičov.

Natalia

Dobrý deň, chcem sa opytat ci je moznosť objednat si masaž počas pobytu? Mate v posilnovni k dispozicii trenera ? Dakujem

Hotel Repiská***

Ano, je možné si objednať si masáž počas pobytu za poplatok, v posilňovni nie je tréner k dispozícii.

Terézia Bialková

Dobrý večer,Prosím Vás pekne chcem sa informovať ohľadom veľkonočných sviatkov,či ešte máte voľne ubytovanie?a aké sú ceny na Veľkú noc. Ďakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň,vouchre neplatia v termíne Veľkonočných sviatkov.Viac info na teč. -recepcia –0918 777 024 .Ubytovacie kapacity v tomto termíne máme ešte voľné.

Gabriela

Dobrý večer, chcem sa spýtať ako je to s tými 2 hodinami do bazéna a 2 hodinami do sauny … ak by sme chceli byť v bazéne dlhšie, musíme si to priplatiť? Ďakujem.

Hotel Repiská***

Dobrý deň,ak máte záujem využiť saunu a bazén dlhšie ako je určené na voucheri,je potrebné si doplatiť.

Jana Orlovska

Dobry večer. Chcem sa opytat, ako by to bolo s ubytovanim pre päť dospelych osob. Chceli by sme totiz absolvovat pobyt ako rodina

Hotel Repiská***

Dobrý večer ,odporúčam Vám zakúpiť dva vouchre a pri rezervácii objednať jeden krát dvojlôžkovú izbu a jeden krát dvojlôžkovú izbu s prístelkom,viac info na tel.č.0918 777 024.

Milan

Dobrý deň, prosím o info ako to je s ubytovaním pre 4 osoby z toho 2 deti vo veku 8 a 19r. Máte izby aj s balkonom? Aký voucher si treba kúpiť,aby sme mali izbu s balkonom?ďakujem

Hotel Repiská***

Dobrý deň,
dieťa od 3 – 11,99 r.na prístelke so vstupom do bazéna a polpenziou za doplatok 10€/dieťa/noc,pri rezervovaní je potrebné nahlásiť prístelky pre detičky ,aj požiadavku izby s balkónom.Viac info na tel.č. 0918 777 024 -recepcia hotela .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore