Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rodinný pobyt vo výnimočnom Hoteli Lipa*** 300 m od Bojnického zámku

4,9 / 5 Hotel Lipa*** Bojnice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Andrea Šprláková

Dobrý večer prajem, prosím vás, máte nejaký voľný termín na jún? Potrebujem izbu na 3 noci pre 2 osoby a 1 dvojročné dieťa. Moze byt aj cez týždeň. Ďakujem za odpoveď ;)

Hotel Lipa***

Dobrý deň pani Šprláková. Bohužiaľ termíny cez zlavomat v júni sú už vypredané. Možno by sa dalo urobiť rezerváciu na priamo , najlepšie si si zavolať či je izba voľná. na priamo poskytujem izby len s raňajkami.
Ďakujem Hrdá

Monika Illés Jendrálová

Je možné ubytovanie na jednu noc?Dátum 1.5.2019

Hotel Lipa***

Pobyt na jednu noc je možný, pokiaľ si zadáte na zľavomate termín rezervácie s raňajkami, ale v termíne 1.6. to nieje možné . Pod balíčkom pobytu s raňajkami je kalendár a tam sa dá vybrať dostupný termín, pokiaľ vám sa nedá vybrať termín, tak je to obsadené.
S pozdravom Hotel Lipa Bojnice

Jarmila Pienčíková

prosím vás hotel Lipa na termín od 31.5 do 2.6 ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarmila,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ, daný termín v našich variantoch nie je dostupný, avšak jeho dostupnosť si môžete preveriť priamo v hoteli na tel.čísle: +421 465 430 308 a zakúpiť si tak voucher „bez termínu“.

Prajeme Vám pekný deň.

Erika

Dobry den.Je moznost objednat aj vikendovy pobyt pre 1 osobu?Dakujem za odpoved.

Hotel Lipa***

Dobrý deň.
Víkendový pobyt je možné objednať cez Zľavomat len pre 2 osoby. Dá sa objednať izba jednolôžková priamo cez nás s polopenziou na 2 a viac nocí v cene 45€ s polopenziou. V prípade záujmu sa platí záloha 50€ na účet, ktorý Vám neskôr môžeme zaslať.
S pozdravom Hotel Lipa Bojnice

Miroslava Krajciova

Dobry den,
Mala by som zaujem o vikendovy pobyt v hoteli Lipa. Bol by to darcek. Chcela by som to pre 2 dospelych ludi,ktori maju 2 deti 1,5r. Je mozne ubytovanie u vas aj pre deti? Ak ano,aka by bola cena?

Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Miroslava,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pobyt s deťmi je možný, za príplatok, ktorého výšku si môžete pozrieť v sekcii „Deti“. Ohľadne dostupnosti voľných prísteliek, na Vami zvolený termín, je potrebné kontaktovať priamo prevádzkovateľa na tel. čísle +421 46 543 03 08, alebo e‑mailom na recepcia@hotel-lipa-bojnice.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore