Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakej firmy.

Wellness relaxačný pobyt v Hotel Blue Diamond Active Spa**** v Poľsku

4,8 / 5 Hotel Blue Diamond Active Spa**** Podkarpatsko - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lukas

Dobry den chcem sa informovať ohľadom pobytu od 27. – 30.9. s polpenziou pre dvoch dospelých ale v apartmáne aká by tam bola cena?
Dakujem

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Dzień dobry,
Uprzejmie informuję, że pobyt w apartamencie wiąże się z dopłatą 350 złotych za dobę.

kristina

dobry den,
chcem sa opytat,ci mozem pobyt zaplatit priamo na mieste (na fakturu vystavenu na meno).
viete mi vypocitat pobyt pre 3 dospele osoby a 1 dieta do 1 roka?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Kristína,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pobyty sa platia vopred prevodom na účet, kartou online alebo pomocou masterpass peňaženky prípadne apple pay. Priamo na mieste sa platia iba príplatky.

Ak si prajte vystaviť faktúru na rekreačný príspevok, je potrebné túto možnosť zvoliť pri objednávaní pobytu a následne po ukončení pobytu si doklad viete vytlačiť sami cez Vaše konto na našej stránke.
Avšak, na tento hotel sa rekreačný príspevok nevzťahuje, nakoľko sa jedná o zahraničný hotel.

Cena pre 3 dospelé osoby a 1 dieťa do 1 roka závisí aj od dĺžky samotného pobytu. Dieťa do 1 roka je grátis bez nároku na lôžko a služby. Príplatok za dospelého na prístelke nájdete v sekcií „deti“ a „príplatky.“ Cena za 2 osoby sa automaticky vypočíta po zadaní termínu v online kalendári.

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na čas príchodu čiže ubytovania a čas odchodu dokedy máme opustiť izbu. Ďakujem za info.

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Dzień dobry,

Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 15:00 w dniu przyjazdu i kończy o 12:00 w dniu wyjazdu.

Vladimír Baranovic

Dobrý večer viete nám vypočítať koľko nás to buďe stat a ci majú izbu pre dvoch dospelých a 3 deti v rokoch. 5,6,11 a každý svoju posteľ poprípade jeden pristielok kvázi izbe kde sú deti s polpenziou v dátume 30.7 až 1.8 možno ak sa bude ľúbiť pokračovať v ubytovaní ďakujem

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Witam, na taką liczbę osób potrzebne są dwa pokoje. Cena za jeden pokój 425 zł za dobę (1 dorosły+1 dzi­ecko ) zaś drugi pokój (1 dorosły+ 2 dzieci) w cenie 505zł za dobę.

Natália

Dobrý deň, mali by sme u vás záujem na pobyt pre 2 osoby s polpenziou. Od 23.7. do 29.7. (7 dní , 6 noci)
Môžme si zakúpiť voucher bez termínu? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Natália,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Žiaľ, na pobyt sa dá nastúpiť už 21.7.2019 avšak iba na 4 dni/3noci ; ak máte záujem o otvorený voucher, prosím po jeho zakúpení kontaktujte priamo hotel na tel.čísle: +48 17 772 26 66 pre rezerváciu termínu.

Prajeme vám pekný deň.

Simona

Dobrý deň máme rezervovaný termín no chcem sa ešte spýtať či je možnosť zapožičania detskej postieľky. Ďakujem

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Witam,
Tak, koszt wynajęcia łóżeczka to 20,00 pln za dobę.

Lýdia Salavary

Dobrý deň chceli by sme ísť dvaja dospelý a 2 deti 10 rokov a 13 rokov je u Vás možnosť 2 prísteliek alebo apartmán?Mali by sme záujem od 21.7 do 25.7.19 Ďakujem pek­ne

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Witam,
Możemy Państwa zakwaterować w pokoju premium, gdzie na narożniku przygotujemy dostawkę dla 2 dzieci. Dopłata za 2 dzieci to 200,00 zł za dobę + dopłata do pokoju premium 40,00 zł za dobę. Dodatkowy koszt wynosi, więc 960,00 zł.

Matonog Frantisem

je možné objednať si apartmán v dobe od 12.07 do 14.07 ďakujem za odpoveď

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Witam,
Mamy dostępny apartament standardowy w cenie 650,00 zł za dobę.

Miriam Duchova

Dobrý deň,chceme si zakúpiť pobyt pr 2 dospelé osoby a 3 deti (16 rokov,12 r. a 9 r.).Pre deti si zakúpime pobyt priamo na mieste?

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Dzień dobry, najkorzystniej będzie zakupić drugi voucher, a za 3 dziecko dopłacić na miejscu przy zameldowaniu. W jednym pokoju możemy zakwaterować maksymalnie 2 dzieci i 2 osoby dorosłe.
Dopłata za dziecko do 12 roku życia to 100 złotych za dobę. Dziecko śpi na dostawce czyli rozkładanej sofie. Przy dokonywaniu rezerwacji prosimy o wpisanie w uwagach, że potrzebują Państwo dostawki. Oczywiście pokoje zostaną przydzielone obok siebie.
W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.

Natália

Dobrý deň, zarezervovali sme si u vás s priateľom pobyt s polpenziou na jednu noc. V cene balíčku je uvedené: – ubytovanie pre dvoch na jednu noc v luxusnej 2-posteľovej izbe. Tá posteľ, to je jedná „manželská posteľ“ alebo dve samotné lôžka? Za odpoveď vopred ďakujem.

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Dzień dobry,
z reguły automatycznie przydzielany jest pokój z dużym łóżkiem małżeńskim, natomiast jeśli życzą sobie Państwo 2 oddzielnych łóżek – prosimy o kontakt i informację.

Peter Pekara

Dobrý deň, mi už máme Velkonočný pobyt zabezpečený v hoteli Diamond,ale naša známa by chcela pobyt na Veľkú noc ale len pre jednu osobu. Je taká možnosť ?
S pozdravom Peter.

Hotel Blue Diamond Active Spa****

Dzień dobry,
Tak, dysponujemy jeszcze pokojami jednoosobowymi. Koszt 1 doby to 360 złotych.
Proszę o informację czy dokonać rezerwacji,

pozdrawiam

Jana Navrátilová

Dobrý deň,prosím Vás,mala by som záujem o veľkonočný pobyt na 4 dní ale pre 3 dospelých,ja,man­žel a syn 18 ročný.Ako sa dá tento pobyt objednať pre 3 osoby?Ďakujem za odpoveď,s poz­dravom,Navráti­lová Jana.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V tom prípade je potrebné zakúpiť pobyt pre 2 osoby a za syna uhradiť príplatok po príchode na hotel (do poznámky k objednávke je potrebné uviesť, že sa na pobyt chystáte so synom). Výška príplatku za ďalšiu dospelú osobu je 140PLN / noc (v cene doplatku je kupón na polpenziu v hodnote 50PLN / noc).

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore