Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka v obľúbenom letovisku Makarská + dieťa do 11,99 rokov na 1. prístelke zdarma

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Jozef Ďurech

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na termín 24.8–31.8. 2019 pre 2 dospelých a 3 deti 16r, 13r a 11r. Či je voľná kapacita a za akú cenu.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom termíne už bohužiaľ nie je dostatočne veľká izba pre Vás. V prípade záujmu nás možete kontaktovať na email podpora@ceskekormidlo.sk s Vašimi požiadavkami a my Vám pomožeme nájsť iné ubytovanie.
Ďakujem za pochopenie.

Marián podkonicky

Dobrý deň koľko trvá cesta z ba?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
cesta trvá 16–18 hodín v závislosti na doprave.

Miriam

Dobry deň chcela by som sa opýtať na cenu v tom termíne od 16.8 do 25.8 pre dve dospelé osoby a dve deti r 4 a 9. Koľko voucherov treba kúpiť v tomto prípade

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v tomto termíne už bohužiaľ nie je k dispozícií dostatočne veľká izba. Je voľno pre Vás v termíne od 23.8..
Jedno dieta by bolo zdarma na prístelke a za druhé sa dopláca jako za dospelú osobu. Bolo by teda nutné zakúpiť 3× voucher (1 voucher platí pre osobu na základom ložku).
V prípade záujmu je nutné postupovať podľa návodu na Zľavomate Jako uplatniť a sparviť si najskor rezerváciu na našich stránkach ( do poznámky je potřebné napísať Zľavomat).
Ďakujem za pochopenie.

Janka

dobrý deň, mohla by som poprosiť kalkulaciu na termín 6.9–15.9 pre 2 osoby?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
je potrebné zakúpiť si 2× voucher (1 voucher zahŕňa jednu osobu na zákadnom ložku). Pred zakúpením voucherov je nutné postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Erika

Dobry den.Mohla by som poprosit kalkulaciu 2dospely,1dieta ktore ma 10rokov.A s akych miest mate nastupne miesta keby sme sli autobusovov dopravou.Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
pre 2 dospelých je nutno kúpiť 2× voucher ( 1 voucher platí pre jednu osobu na základnom lôžku), dieťa do 11,99 rokov je na prístelke zdarma. Odjazdové miesto pre Slovensko je Bratislava. Bohužiaľ vhodné ubytvanie pre Vás je už iba na termín buď 6.9. – 15.9. alebo 13.9. – 22. 9. V prípade záujmu je treba postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť.
V prípade záujmu o skorší termín nám napíšte na email podpora@ceskekormidlo.sk svoje požiadavky (počet osob, vek detí, typ stravy a dopravy, termín a lokalitu a my sa pokúsime nájsť pre Vás iný zájazd.
Ďakujem za pochopenie.

Stanka

Dobrý deň prajem chcela by som sa informovať prosím vás tak koncom augusta letecky bud 7 alebo 9 dní 2 deti jedno 6 r a druhé 8 a dvaja dospelí pol penzia. Na cenu???? Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
tak ako vidíte v ponuke, zájazdy máme iba s autobusovou alebo vlastnou dopravou, letecké zájazdy neponúkame. Skúste sa pozrieť na našu stránku ceskekormidlo.sk , prípadne kontaktovať nás na email : podpora@ceskekormidlo.sk s Vašimi požiadavkami na dovolenku – počet osôb, veky, termín, destinácia, stravovanie, doprava a my vám vypracujeme a zašleme ponuku zájazdov na mail a možno Vás zaujme aj dovolenka s autobusovou dopravou.
Ďakujem za pochopenie.

Lenka Vraňanova

Cena pre 2 dospelých a 3 deti je aká .Darí majú 3,9,12 rokov bez dopravy

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovaní sú poskytované zľavy na dieťa len do 11.99 rokov, tj. 12-ročné dieťa by už bolo brané ako dospelá osoba, takže by ste potrebovali izbu 3+2. Bohužiaľ, takto veľké izby dostupné v danom ubytovaní nemáme. Ak máte záujem, kontaktujte nás na: podpora@ceskekormidlo.sk s vašimi požiadavkami na dovolenku -počet osôb, veky, termín, destinácia, stravovanie, doprava a my vám vypracujeme a zašleme ponuku zájazdov na mail. Ďakujem za pochopenie.

Táňa Zemanova

Dobrý deň mala by som záujem pre 1 dospelý a dcéru 17 roc.na 8 dní od 9 .7 ďakujem a

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
mám vždy pobyty od soboty do sobotym, všetky termíny máme zverejnené na Zľavomate. Dvojlôžkovú izbu máme k dispozícii v termíne: 17.8.-24.8. Pred zakúpením voucherov je nutné postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Janka

Ahoj Chcela by som vedieť koľko by ma stala dovolenka na 8 dní s plnou penziou 1 dospelí a 1dieta 6rocne s dopravou ďakujem 😃

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, vo vami vybranom zájazde ponúkame len pobyt s polpenziou. Vo vybranom penzióne nemáme dostupné jednolôžkové izby, takže za dieťa by ste hradili celú sumu, tj. zakúpili by ste si 2× voucher na Zľavomate, vybrali vy ste variant a autobusovou dopravou, tj. autobusová doprava je v cene a ceny sa líšia v závisloti na termíne. Pred zakúpením voucherov je nutné postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Janka

Dobrý deň prosím o cenovú kalkuláciu s dopravou posledný augustový týždeň 3dospeli a 1 dieťa 11rokov. Dakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, vo vami požadovanom termíne máme dostupnú izby 3+1. 3× dospelá osoba = 3× voucher variant s autobosovou dopravou na Zľavomate + dieťa 3–11,99 rokov ubytovanie zdarma. Doplatok v CK 100 € za autobosovú dopravu za dieťa. Pred zakúpením voucherov je nutné postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Natalia

Dobry den chcela bysom sa spitat ako mam zaplatit ked su dvaja dospeli a dve deti 5 a 13 rokov?? Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
zľava na dieťa je poskytovaná do veku 11,99 rokov, tj. dieťa vo veku 13 rokov by bolo brané ako dospelá osoba, je teda potrebné zakúpiť 3× vouchcer pre dospelú osobu a za dieťa 5 rokov by bolo na prístelke zdarma. Prosím, pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate:Ako uplatniť a vytvorte si rezerváciu alebo nás kontaktujte na našej zákazníckej linke +421 948 736 0­22 aby sme dostupnosť vo vami požadovanom termíne overili. Ďakujem za pochopenie.

Veronika

Dobrý deň,
chcela by som sa Vás spýtať, že ak si teraz zakúpim tento voucher pre 4 dospelé osoby (2 x dvojlôžková izba) v termíne od 6.-13. 7. 2019 je aj zaručené, že v tomto čase budú v hoteli voľné miesta? Alebo je predtým potrebné zistiť, či v tom čase majú v hoteli voľné miesta a až potom si zakúpiť voucher. A ešte sa chcem spýtať, či v tomto prípade bude cena za osobu 255 €.
Vopred ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, pred zakúpením voucheru je nutné postupovať podľa pokynov na Zľavomate, ktoré nájdete pod uvedenou akciou v sekcii Ako uplatniť
Pred zakúpením voucheru si vytvorte online nezáväznú objednávku na webe cestovnej kancelárie , , Zobraziť termíny"
Vyberte počet osôb, dátum odjazdu a „spočítať cenu“, potom vyberte „nezáväzne rezervovať“
Vyplňte všetky povinné údaje a do poznámky uveďte slovo ZĽAVOMAT
Odošlite nezáväznú objednávku
CK vám zašle potvrdenie objednávky. Následne si zakúpte voucher a zašlite do CK jeho kód.
Po uplatnení kódu vám bude zaslaná zmluva o zájazde, ktorú je nutné podpísať a odoslať späť (naskenovanú e‑mailom)
Pri nesplnení vyššie uvedených podmienok voucher prepadá

Rezerváciu je taktiež možné vytvoriť telefonicky na našej zákazníckej linke: +421 948 736 022.
Vo vami požadovanom termíne máme voľné len trojlôžkové izby, v tomto prípade by ste zakúpili 3× voucher v hodnote 255€ a v CK zaplatili doplatok 209,67 € za štvrtú dospelú osobu na prístelke.

Martina

Dobrý deň mali by sme záujem o dovolenku dvaja dospelí a jedno dieťa vo veku 12rokov.kolko by nás vyšla cena dovolenky vlastnou dopravou dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovacom zariadení sú poskytované zľavy len na dieťa do 11,99 rokov, vo vašom prípade by bolo nutné zaplatiť cenu za 3 dospelé osoby.
Ceny sa odvíjajú od termínu a typu izby – v izbe 2+1 – by bola 3. osoba na prístelke, kde sa doplatok pohybuje od 163€ do 209,67€. V izbe 3+0 sa platí plná cena 3 osoby – potreba zakúpiť 3× voucher. Pred zakúpením voucheru je nutná rezervácia telefonicky na našej zákazníckej linke: +421 948 736 0­22 alebo podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – tu nájdete odkaz na naše stránky, kde si vytvoríte online objednávku a môžete si taktiež overiť dostupnosť a ceny.

Ľudmila

Dobrý deň, je možné objednať si túto dovolenku pre 1 dospelú osobu a 1 dieťa (8 rokov)? Ak áno, aká by bola cena? Bez dopravy. Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, áno bolo by to možné, ale v danom ubytovaní sú dostupné len dvojlôžkové izby. Bolo by tak nutné zaplatiť izbu 2+0, tj, zakúpiť 2× voucher, dieťa by sa teda počítalo ako dospelá osoba. Ceny za voucher platia ako sú uvedené, líšia sa v závislosti na termíne.

Miloslav

Dobry den,chcel by som sa opytat chcem zakupit pobyt na Makarskej penzion Dnijela od 20.7. do 27.7. Dvaja dospely a dve deti vo veku 10r.a 8r.ako to mam zakupit ako pre styroch?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, pri danom ubytovacom zariadení je poskytovaná zľava len na jedno dieťa do 11,99 rokov. Vo vašom prípade by bolo potrebné zakúpiť 3× voucher (2 dospelé osoby a jedno dieťa). Druhé dieťa by malo ubytovanie i stravu zdarma. Pred zakúpením voucheru je nutná rezervácia telefonicky na našej zákazníckej linke: +421 948 736 0­22 alebo podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – tu nájdete postup ako vytvoriť online objednávku. Ďakujem za pochopenie.

Veronika Tušiková

Dobrý večer, mali by sme záujem v termíne od 10.8 –17.8 , 2,dospelí +2deti(6,8), stačí zakúpiť 2× voucher?
Je potrebné ešte telefonicky si rezervovať ubytovanie, ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
pri danom ubytovacom zariadení je poskytovaná zľava len na jedno dieťa do 11,99 rokov. Dieťa do 2,99 rokov bez lôžka a služieb je taktiež zdarma. Vo vašom prípade by bolo potrebné zakúpiť 3× voucher (2 dospelé osoby a jedno dieťa). Druhé dieťa by malo ubytovanie i stravu zdarma. Pred zakúpením voucheru je nutná rezervácia telefonicky na našej zákezníckej linke: +421 948 736 0­22 alebo podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Veronika

Pekny vecer, ak by som mala zaujem o dovolenku pre 2 dospelych a 2 deti 6 a 13 rokov je k dispozicii vhodna izba? A cca aky by bol doplatok? Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovacom zariadení máme zľavu na dieťa len do 12,99 rokov, takže by bolo potrebné zakúpiť 3× voucher pre 3 dospelé osoby a dieťa 13 rokov. Druhé dieťa vo veku 6 rokov má ubytovanie na prístelke a stravovanie zdarma. Boli by ste ubytovaní v izbe 3+1. Prosím, pred zakúpením voucherov, postupujte podľa: Ako uplatniť a vytvorte si na našich stránkach nazáväznú objednávku, aby ste mali istotu, že vami požadovaný termín bude dostupný. Ďakujem za pochopenie.

Jozef

Dobrý deň, mali by sme záujem o dovolenku 3dospele osoby a 1dieta 11r, bolo by možné dostať izbu pre 2osoby + 2 prístelky? Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom ubytovaní sú k dispozícii izby len s jednou prístelkou. Vo vašom prípade 3× dospelá osoba + 1 dieťa 11 rokov by ste mali izbu 3+1 – 3 dospelé osoby a dieťa na prístelke. Prosím, pred zakúpením voucherov, postupujte podľa: Ako uplatniť a vytvorte si na našich stránkach nazáväznú objednávku, aby ste mali istotu, že vami požadovaný termín bude dostupný. Ďakujem za pochopenie.

Veronika

Dobrý deň,
mohla by som sa informovať, keby že mame záujem o autobusovú dopravu, koľko by sa doplácalo za 1 dieťa vo veku 8 rokov, Dakujem za odpoved :)

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v prípade variantu s autobusovou dopravou hradíte za dieťa zdarma cenu dopravy rovnakú, ako u dospelej osoby. Cena autobusovej dopravy je 100 €/osoba.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore