Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka pri mori v Chorvátsku v jednom z najpredávanejších ubytovaní

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Jozef Ďurech

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na termín 24.8–31.8. 2019 pre 2 dospelých a 3 deti 16r, 13r a 11r. Či je voľná kapacita a za akú cenu.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom termíne už bohužiaľ je ubytovanie už vyprodané.
V prípade záujmu nás možete kontaktovať na email podpora@ceskekormidlo.sk s Vašimi požiadavkami a my Vám pomožeme nájsť iné ubytovanie.
Ďakujem za pochopenie.

Andrea Holickova

dobry den, mala by som zaujem o vasu ponuku od 20.7 do 27.7…ideme sest dospelych a dve deti vo veku 8 a 12 rokov…bolo by mozne zajednat styri dvojlozkove izby pri sebe? dakujem
Holickova

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v tomto termíne už nie sú dostupné žiadne voľné izby.

Janka

dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je voľný termín ešte na 6.9–15.9. pre 2 osoby?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom termín sú ešte k dispozícií izby. V prípade záujmu prosím ešte pred zaklúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – a vytvorte si rezerváciu v CK. Len tak budete mať istotu dostupnosti voľnej izby. Ďakujem za pochopenie.

Martina

Dobrý deň, mala by som záujem o termín 10.8 dvaja dospelý a dcéra má 18r,takze traja dospelý a jedno dieťa 9r. Je voľný termín a možnosť aj takej izby?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v danom termíne už nie sú dostupné žiadne voľné izby. V ponuke sú izby 2+0 a 2+1, čo znamená, že budete potrebovať 4 vouchere. Pokiaľ budete postupovať podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť a vytvoríte si nezáväznú rezerváciu a zobrazia sa Vám všetky voľné izby v daných termínoch. Ďakujem za pochopenie.

Monika

Dobry den,prosim vás o cenu a možnosti ubytovania pre 5 clennu rodinu,deti 14,5 a 3 roky v termine od 6.-13.7.2019? Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, bolo by možné vá subytovať v dvoch izbách:
izba M3 2+1 franc. okno smer more – vila A1 – 2× voucher pre dospelú osobu + dieťa 3 roky na prístelke zdarma.
izba B8 2+0 balkón smer kopce – vila B – 2× voucher za 2 osoby na základnom lôžku. Bohužiaľ veľké izby pre 5 osôb, sú v tomto termíne vypredané. rosím, pred zaklúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – a vytvorte si rezerváciu v CK. Len tak budete mať istotu dostupnosti voľnej izby. Ďakujem za pochopenie.

Martina Holkova

Dobry den chcem sa spytat na termin od 30.7 do 3.8.2019 ci je volne pre dve osoby jedna izba s manzelskou postelou a cena pre 1 osobu je 155?datum prichodu do hotela je kedy danny?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, mám vždy pobyty od soboty do soboty, takže by išlo o termín ubytovania: 27.7.-3.8. Áno máme tu ešte voľné dvojlôžkové izby. Cena pre jednu osobu je 268€, tak ako je uvedené na Zľavomate. Prosím, pred zaklúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – a vytvorte si rezerváciu v CK. Len tak budete mať istotu dostupnosti voľnej izby. Ďakujem za pochopenie.

Denisa

Dobrý deň, máte voľný termín od 2.8.do 11.8. Pre 3dospele osoby a deti 10,11,11,3

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň v danom termíne máme už voľné len dvojlôžkové izby s jednou prístelkou. Bolo by možné zakúpiť 3 tieto izby, prvá: 2× dos.os. (2× voucher)+ dieťa 3 roky (zdarma); druhá: 1× dos.os. + dieťa 11 rokov (2× cena za dospelú osobu = 2× voucher); tretia: dieťa 13 a 10 rokov (2× cena za dospelú osobu = 2× voucher).

Andrej Markovics

Dobrý deň.
Chcem sa spýtať ohľadom termínu od 22.6 do 29.6. My by sme mohli nastúpiť až 23.6. a boli by sme spolu 7. máme 5 detí vo veku 13, 12, 10, 8 a 2 roky.
Najmenší by spal s nami. Dopravu by sme mali vlastnú. Akú najvhodnejšiu možnosť by ste nám doporučili? Odpoveď s kalkuláciou nám prosím pošlite na mail. S pozdravom Andrej

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
prosím o zaslanie vašej požiadavky na mail: podpora@ceskekormidlo.sk, zašlem vám výhodné ponuky i kalkuláciu. Tu sa mi váš mail nezobrazuje. Ďakujem za pochopenie.

Beata

Dobry den je tam povolene vziat si aj psika?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ pobyt s domácim miláčikom nie je možný.

Marta Štanglerová

+Dobrý deň koľko by platilo dieťa 13r. termín od 29.6 do 6.7.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marta,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Vo Vami vybranom období je možné 13 ročné dieťa zobrať iba na kúpu ďalšieho voucheru pre 1 osobu.

Prajeme Vám pekný deň.

Zuzana Orsagova

Dobry den, mala by som zaujem o pobyt od 27.7.avsak kupon mozno vyuzit do 23.7. Aka bude cena od toho 27.7.?
Isli by sme 4– 2 dospely a 2 deti 4 a 7. Je moznost aj takej izby? Ked si kupon kupime dvaja dospely mame obe deti, kedze su do 12 rokov zadarmo? Dakujem pekne

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
dotupnosť termínov si môžete overiť na našich stránkách ceskekormidlo.sk alebo telefonicky v CK na našej zákazníckej podpore, kde pred zakúpením voucherov vytvoríte nezáväznú objednávku. Ak si zakúpite kupón cez Zľavomat, platia ceny uvedené na vouchery. V prípade dvoch dospelých osôb a detí vo veku 4 a 7 rokov, majú obe deti pobyt zdarma ak zvolíte ubytovanie v apartmánoch alebo štúdiu, pri ubytovaní v izbe 2+2 je druhé dieťa za príplatok.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore