Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Športový detský tábor pre milovníkov zvierat so zapožičaním zajačika

Easy ubytovanie s.r.o. Veľká Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Silvia

Dobrý deň. Na stránke Zlavomatu je uvedené: “ Nástup na pobyt je v nedeľu o 17:00 hod., pobyt končí v piatok na obed, kedy sa deti predvedú rodičom, čo sa za týždeň so zajačikmi naučili.Stravo­vanie: pobyt začína v nedeľu večerou a končí v piatok obedom.” O ktorej treba dieťa vyzdvihnúť?

Easy ubytovanie s.r.o.

Dobrý deň p. Silvia . Po dohode môžete deti vyzdvihnúť aj večer a dostanú aj večeru nie je problém. Mate na to celý deň. Ak máte otázky moje t.č. je 0907088124 ukážky Vám môžu ukázať,keď prídete hocikedy. Je nám ľúto,ale ešte ani raz sa nám nepodarilo ,aby prišli všetci rodičia naraz pre detičky v jednom časovom termíne…

Monika

Dobry den, viete o tom, ze kralik patri medzi zivocichy, ktore su najviac nachylne na stres a to tak, ze im stres moze velmi lahko sposobit sok a zastavu srdca? Pripadne Vam teda vhodne poziciavat kraliky bez dozoru malym detom, ako nejaku hracku? Vsetci dobre vieme, ze zdaleka nie vsetky deti su citlive k zivym tvorom a nevedia s nimi manipulovat tak, aby im neublizili. Je smutne, ze kvoli byznysu sa nehladi zivot bezbranneho zvierata :(.

Easy ubytovanie s.r.o.

Dobrý deň, ďakujem za Váš názor. Ak budete mať čas pozrite si na YouTube Králičí hop na Slovensku. Je to regulérna súťaž na Slovensku aj po celom svete. A deti nie su bez dozoru, trénuje s nimi profesionálna trénerka, ktorá sa týchto súťaží zúčastňuje. Sme radi, že sa deti venujú aj takejto aktivite so zvieratkami.

Petra

Dobry den, ak je to mozne mozte mi dat vediet v akom veku su prihlasene deti v termine 7 az 12.7.2019? Dcera ma 12 rokov, zvazujeme tento tabor, ale radi by sme ak by tam mala rovesnika. Dakujem.

Easy ubytovanie s.r.o.

Dobrý deň. Máme tam aj 12,13 ročné slečny.

Lucia Surinova

Zdravim, ako to je s logistikou rpsim vas? Dieta treba priviezt uz rovno do arealu alebo sa kona nejake autobusovanie z BA a pod.?
Dakujem

Easy ubytovanie s.r.o.

Pekný deň, dieťa treba doviesť do areálu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore