Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dovolenka v žiadanej destinácii Vodice: bazén, pláž a zvýhodnené podmienky pre deti

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Šibenik - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Monika

Dobrý deň, postupovala som podľa vášho postupu, žiaľ neustále mi písalo, že tieto oba termíny sú už nedostupné. Iný termín mi už nevyhovuje.. 😞

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
prosím vás o upresnenie, o akom termínoch hovoríme a pre koľko osôb – v prípade detí aj ich vek, preverím dostupnosť v našom systéme. Ale ak ste postupovali podľa postupu, je možné že už nemáme izby dostupné, na našich stránkach sa zobrazujú len momentálne voľné izby. Ďakujem za pochopenie.

Petronela Šatarová

Dobrý deň, je možný pobyt s malým psíkom?Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
pobyt s domácim maláčikom nie je možný. Ďakujem za pochopenie.

Monika

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, resp. overiť či by boli ešte pred kúpou voucheruvoľné kapacity na pobyt v termíne od 10–17 alebo 17–24.08 pre dvoch dospelých a dve deti (4 a 11 rokov) ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v oboch termínech je dostatok voľného miesta. Je potřebné zakúpiť 2× voucher (jeden voucher sa vzťahuje na jednu osobu na základnom ložku), dieta 4 rokoy by bolo zdarma na ložku s rodičmi a druhé dieta zdarma na prísteľke.
V prípade záujmu je potřebné najskor si praviť rezerváciu na našej stránke https://ceskekormidlo.sk/dovolenka/leto/9946-chorvatsko-severna-dalmacia-imperial-park-hotel-dependencia-vila-luisa/?persons=4,11&adults=2&transport=vlastn%C3%A1&pick_up=&date_from=2019-08-10&date_to=2019-08-17&nights=&board=polpenzia&skipass=&id_Termin_Ubytovani=1460439-30819 (do poznámky uviesť zľavomat) a až potom zakúpiť vouchery. Len pri takomto postupe budete mať istotu, že vo Vami vybratom termíne je dostatok voľného miesta a náš predajca bude vedieť, že chcete platiť formou voucherov.
Ďakujem za pochopenie.

Soňa

Dobrý deň mala by som otázku či by sa dalo u vás ubytovať aj na 2 týždne? Sme 4 dospelí a 2 deti 3 a 6 rokov a dve izby a termyn od 10.8.2019 nástup a aká by tam bola cena ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
ubytovanie na 14 dní je určite možné, musí byť však dostatok voľných izieb.
Je nutné aby ste si zakúpili 4× voucher (1 voucher sa vzťahuje na 1 osobu na základnom ložku na jeden termín), jedno dieta bude zdarma na prístelke a druhé zdarma na ložku s rodičmi.
Vo vašom prípade je v oboch vybraných termínech posledná voľná izba. V prípade záujmu teda určite neváhajte a spravte si rezerváciu an našich stránkach https://ceskekormidlo.sk/dovolenka/leto/9946-chorvatsko-severna-dalmacia-imperial-park-hotel-dependencia-vila-luisa/ a až potom zakúpte vouchery. Při rezervácií je nutné napísať do poznámky Zľavomat. Len v taktomto prípade budete mať istotu, že vo vami zvolenom termíne je dostatok voľných izieb a náš predajca bude vedieť, že chcete platiť formou zľavových voucherov.

Simona Digaňová

Pripadne ci vo variante – autobusová doprava od 2.8. su volne aspon dve izby :)

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, bohužiaľ v oboch variantoch je dostupná už iba posledná izba. Dve voľné izby sú až v termíne od 16. 8. (v prípade vlastnej dopravy od 17. 8.). Ak Vám náhradný termín nevyhovuje, prosím napíšte nám svoje požiadavky na email podpora@ceskekormidlo.sk a my Vám vypracujeme ponuku zájazdov podľa Vašich kritérií. Ďakujem za pochopenie.

Simona Digaňová

Dobry den, su volne este nejake izby na termin od 3.8. Prostred­níctvom vlastnej dopravy? Pretože by sme chceli ist dva pary tak ci su aspon este dve izby volne. Vopred dakujem za odpoved.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v oboch variantoch je dostupná už iba posledná izba. Dve voľné izby sú až v termíne od 16. 8. (v prípade vlastnej dopravy od 17. 8.).
Ak Vám náhradný termín nevyhovuje, prosím napíšte nám svoje požiadavky na email podpora@ceskekormidlo.sk a my Vám vypracujeme ponuku zájazdov podľa Vašich kritérií.
Ďakujem za pochopenie.

MB

Dobry den mate volni termin od 17.8. autobusovou dopravou? Aka by bola cena pre 2 dospelych +2 deti, vo veku 9 a 6.Jedno dieta moze byt s nami nalozku dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom termíne máme voľných ešte pár posledných izieb, avšak v prípade autobusovej dopravy je odjazd už v piatok 16. 8. .Pre 2 dospelých a 2 deti je nutné zakúpiť 2 vouchere, jedno dieťa bude zdarma na prístelke a druhé zdarma na lôžku s rodičmi. Doplácať sa bude iba doprava pre obe deti a to 192 € ( 96€/osoba). Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu. Len tak budete mať istotu že vo Vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Lucia

Dobrý deň,
bola by možná rezervácia v období od 03.08.2019 do 10.08.2019 pre tri dospelé osoby a dve deti vo veku 3a 5 rokov? Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v tomto termíne je stále možná rezervácia. V danom ubytovacom zariadení máme k dispozícii izby 2+0 alebo 2+1 (možnosť prístelky). Bolo by teda nutné zaplatiť dve dvojlôžkové izby – 4× voucher na Zľavomate. Dieťa 3 roky by malo pobyt a stravovanie zdarma. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Anna Hozáková

Dobrý deň prajem chcela by som sa opýtať koľko by nás vyšlo dokopy keď sme 2 dospelí a 3 detí(6,9,9,vek) a chceli by sme ísť tak kolo 1.7.na 8.7.na 7 nocí s vlastnou dopravou alebo autobusom. Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovacom zariadení máme k dispozícii len izby s maximálnou obsadenosťou 4 osoby. Bolo by teda nutné zaplatiť dve dvojlôžkové izby – 4× voucher na Zľavomate. Dieťa 6 rokov, by malo pobyt a stravovanie zdarma. Termíny máme vždy od soboty do soboty na 7 nocí, takže ubytovanie by bolo možné od 29.6.-6.7. alebo 6.7.-13.7. Na Zľavomate môžete vybrať variant s autobusovou dopravou alebo bez dopravy. V prípade autobusovej dopravy by ste v CK doplatili doplatok za autobusovú dopravu 96 €. red zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Janka

Dobrý deň prosím vás o cenovú kalkuláciu posledný augustový týždeň s dopravou 3dospeli a 1dieta 11rokov. Ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom termíne 23.8.-1.9. máme ešte voľnú poselnú jednolôžkovú izbu. Tu by kalkulácia pre jednu dsopelú osobu s autobusovou dopravou z Bratilavy vychádzala nasledujúco: 1× dospelá osoba – 271,91 € + autobusová doprava 96 € – platilo by sa v CK. Potom izba 2+1 s balkónom 2× voucher s autobusovou dopravou cez Zľavomat (2× 337 €), dieťa na prístelke má ubytovanie i stravu zdarama v Ck by ste doplatili 96€ za autobusovú dopravu. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Danuta Trojanova

dobrý deň potrebujem izbu od06–20.07 pre 2dospele osoby 2 deti 7 a 11 rokov so stravou .doprava vlastná prosím ponuky

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, dostupnosť izieb ľahko overíte na našich stránkach: https://ceskekormidlo.sk/dovolenka/leto/9946-chorvatsko-severna-dalmacia-imperial-park-hotel-dependencia-vila-luisa/. Vo vami požadovan temríne máme voľné izby 2+1: 2× voucher pred dospelú osobu, prvé dieťa do 11,99 rokov na prístelke zdarma a druhé dieťa 7–11,99 rokov na lôžku s rodičmi sa za doplatok. Doplatok by ste platili v CK a vychádza na 166,88 €. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Dada

Mala by som.zaujem.o pobyt od 20.7–27.7 ,len keď si kúpim.voucher tak bude v tomto termíne voľna kapacita hotela

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
prosím postupujte podľ,a pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte voucher a zašlite ho do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Miriam

Dobry den chcem sa spytat keby som chcela cestovat sama kolko by som musela,doplatit

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, jediná voľná jednolôžková izba je v termíne: 23.8–1.9. inak by bolo potreba zaplatiť za 2 dospelé soby – tj. zakúpiť 2 vouchre. Ďakujem za pochopenie.

Veronika

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či by bola možná rezervácia pre 4 dospelé osoby (2× dvojlôžková izba) v termíne 6.7. – 13.7. 2019.
Ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
áno rezervácia by bola možná, máme v danom termíne ešte voľné dvojlôžkové izby. Prosím, rezerváciu si vytvorte pred zakúpením voucherov, podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť alebo telefonicky na našej zákaznickej linke: +421 948 736 0­22. Ďakujem za pochopenie.

Martina

Dobry den, prosim Vas pri 2 dospelych a 2 detoch vo veku 5r. a 7r. staci kupit 2 vouchery? Obe maju ubytovanie a stravu zdarma? Dakujem Martina

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, áno stačia zakúpiť 2× voucher pre 2 dospelé osoby. Deti majú ubytovanie aj stravu zdarma. Prvé dieťa – 7 rokov je na prístelek a druhé dieťa – 5 rokov je na lôžku s rodičmi. Prosím, pred zakúpením voucherov si vytvorte nezáväznú objednávku podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť aby ste mali istotu dostupnosti vami zvoleného termínu. Ďakujem za pochopenie.

Jana

Dobrý deň, chcem sa informovať na cenu spolu a kolko voucherov kupovať, ked chceme ísť 3 dospelý a 1 dieťa s tým, že 2 dospelý budu mať vlastnú izbu a ja druhú izbu s 2 ročným synom , kedze by som chcela byť na izbe len ja a syn, je za to príplatok ked to nieje obsadené 2 dospelými osobami?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
ceny sa líšia v závislosti na termínoch. Pre dvoch dospelých by bolo ubytovanie: izba – 2+0 – kedy je nutné zakúpiť dva vouchery na vami požadovaný termín. Ubytovanie pre jednu dospelú osobu a dieťa vo veku 2 rokov: v termínoch 6.7.-13.7. je možné v CK zakúpiť izbu 1+0 za cenu 240,79 € a 24.8.-31.8. za cenu 225,23 € kedy ide o jednolôžkovú izbu a dieťa spí na lôžku s rodičom zdarma. V iných termínoch už nemáme dostupné tieto jednolôžkové izba a bolo by nutné zakúpiť izbu 2+0 kedy by sa platila cena za 2 dospelé osoby – možno zakúpiť 2 vouchery.
Prosím, pred zakúpením voucherov si vytvorte nezáväznú objednávku podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť aby ste mali istotu dostupnosti vami zvoleného termínu. Ďakujem za pochopenie.

Veronika Tušiková

Dobrý deň, poprosila by som cenovú kalkuláciu v termíne od 17 -do 24.8 2dospelí + 2(deti 6 a 8) ročné, ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, cenová kalkulácia vo Vami požadovanom termíne je: 2 × 288 € za dospelú osobu – potreba zakúpiť 2× zľavový voucher, dieťa do 11,99 rokov je na prístelke zdarma a druhé dieťa do 6,99 rokov na lôžku s rodičmi taktiež zdarma. Deti zdarma majú ubytovanie i stravovanie formou polpenzia zdarma.

Eva

Dobrý deň, pls chcela by som sa informovať ohľadom ceny 3 dospelí, plus 1 dieťa (7.rokov), v termíne od 13.07.-20.07.2019, cena pre dospelého je 288,– a dieťa je na prístelke zadarmo? Ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v tomto termíne máme dostupné dvolôžkové izby s prístelkou (2+1). Celková kalkulácia by bola: 2× 288 € za 2 dsopelá osoby + 1× 264 € za dospelú osobu na prístelke (doplatok v CK)a 1× 166,88 € za dieťa na lôžku s rodičmi (doplatok v CK).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore