Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka v Chorvátsku vhodná pre rodiny s deťmi: ubytovanie v pavilónoch Riviera**

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Kvarner - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Solc lubomir

Dobry den sme 2 dospely 2 deti 3a 6r. 3 roc.dieta by spalo s nami na dvojposteli a druhe na pristelku..Bol by pre nas volny termin na 17.8–24.8.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v tomto termíne už nie sú k dispozícií žiadne voľné izby.
V prípade záujmu nás kontaktujte na email podpora@ceskekormidlo.sk so svojími požiadavkami a my sa pokúsime nájsť pre Vás iný zájazd.
Ďakujem za pochopenie.

Vierka

dobry den chcem sa opytat kolko by nas vysla dovolenka pre dve rodiny v termine 3.8az 9 .8, , v tejto severnej oblasti, jedna rodina je 4 členna, 2 dospeli a 2 deti, 3 a 5, kludne mozu spat aj jeden na pristelke a jeden v posteli s rodičmi , a druha rodina je 6 členná, 2 dospeli, a deti , babetko 3 mesiace, 2 roky, 7 a 9rocni, kludne aj na pristelkach a babetko s rodičmi, dakujem za skoru odpoved

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v tomto termíne je k dispozícií posledná voľná izba len pre 2 ľudí. V prípade záujmu nás kontaktujte na email podpora@ceskekormidlo.sk s Vašimi požiadavkami a my sa pokúsime nájst pre Vás iný zájazd.
Ďakujem za pochopenie.

5ka

Dobrz den, chcem sa spytat na celkovu cenu, ked sme 4 clenna rodina – 2 dospeli + 1 dieta 7r + 1 dieta 4r.
Je potrebne zakupit 2 vouchery pre dospelych, 1 dieta by bolo zdarma s rodicmi,, a kolko by sa platilo za starsie dieta na pristelke?
terminy by sme volili s vlastnou dopravou s nastupom 10/08/2019.
Dakujem :)

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v tomto termíne už nie je dostupná žiadna izba, ktorá by splňala Vaše požiadavky. V ponuke hotela sú už iba izby 2+0 ,bez možnosti prísteľky.
Ďakujem za pochopenie.

Erika

Dobrý deň prajem. Chcem sa opýtať ako najlepšie by bolo zakúpiť vouchery keď sme 5 členná rodina:2 dospelí, 3 deti – 13 roč., 10. roč. a 4 ročné (ktoré by určite spalo s nami na lôžku). Vopred veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, nepíšete o aký termín by ste mali záujem, takže nemůžem overiť či máme voľno. Vo vašom prípade by bolo nutné vás ubytovať v dvoch izbách – 4× voucher za dospelú osobu + dieťa 4 roky na lůžku s rodičmi zdarma. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Martina Holkova

Dobry den,chcem sa spytat na termin od 30.7 do 3.8.2019 jedna izba s manzelskou postelou pre 2 osoby.plati sa aj nejaka zaloha a datum prichodu je na aky cas?cena je 116 pre jednu osobu?je tam aj strava?dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, termíny pobytu v destinácii sú vždy od soboty do soboty na 7 nocí, išlo by teda o termín 27.7.-3.8. k máte záujem o variant s autobusovou dopravou, je pobyt v destinácii tiež na 7 nocí + 2 noci v autobuse.
V termíne 27.7.-3.8. máme voľnú poslednú dvojlôžkovú izbu, cena je 218 € / 1 voucher /1 osoba. Stravovanie je formou polpenzie. pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Tomas

Zdravim,mae zaujem o pobyt v termine od 13.7 –3osoby plus 2 rocne dieta- 2 izby s balkonom-priplatok.
avsak nastupit vieme az od 15.7,bol by to problem?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, vo vami požadovanom termíne máme bohužiaľ už dostupné len izby bez balkónu. Neskorší nástup by bol možný, musíme len informovať zahraničného partnera. Prosím, uveďte túto požiadavku aj pri vašej rezervácii.
V prípade dvoch izieb: Izba 2+0 bez balkónu – 2× voucher pre dospelú osobu a dieťa na lôžku s rodičmi zdarma. Nemáme dostupné jednolôžkové izby, takže jedna dospelá osoba v izbe 2+0 bez balkónu by musela hradiť cenu za dve dospelé osoby tj, 2× voucher.
Druhý variant by bola izba 2+1 – tu by bolo potreba zakúpiť 2× voucher pre dve dospelé osoby, tretia dospelá osoba na prístelke by v CK doplatila doplatok 264,13€ a dieťa do 5,99 rokov je na lôžku s rodičmi zdarma. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate – v sekcii: Ako uplatniť. Tu nájdete postup ako vytvoriť rezerváciu pred zakúpením voucherov. Len tak budete mať istotu že vo vami vybranom termíne sú dostupné izby. Až po potvrdení rezervácie CK zakúpte vouchery a zašlite ich do CK. Všetko je popísané v sekcii Ako uplatniť. Ďakujem za pochopenie.

Ingrid

Dobry den ,chcem sa opytat na dopravu zo slovenska

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, na zájazdy do CHorvátska poskytujem dopravu zo Slovenska – nástupné miesto je v Bratislave.
CEna autobusovej dopravy pri danom zájazde je 88€/osoba.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore