Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Chorvátsku: hotelový komplex priamo pri pláži s polpenziou v cene

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Kvarner - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Štefan

Dobrý deň, je voľný termín od 16.8 do 23.8. v hoteli Adriatic? Ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, ano tento termín s autobusovou dopravou nájdete aj na stránkach Zľavomatu. Pred zakúpením voucherov prosím postupujte podľa pokynov na Zľavomate v sekcii AKO UPLATNIŤ a vytvorte si rezerváciu u nás v CK. Až po potvdení rezervácie našou CK (termín, počet osôb) si zakúpte vouchery. Ďakujem za pochopenie.

Zita Stancikova

Dobrý večer. Chcela by som sa informovať o termíne 10.8.-17.8.2019 dve dospelé osoby,izba s balkonom a vlastná doprava.Cena . A ako si mám vysvetliť poznámku-voucher uplatniť do 9.8.2019 keď pobyt chcem po tomto termíne. Ďakujem. Stančíková Zitka.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň pani Stančíková,
v našom rezervačním systéme vidím, že už máte zájazd zakúpený, tak verím, že už je Vám všetko jasné.
Prajem peknú dovolenku.

Barbora

Dobrý deň mala by som záujem o ubytovanie v hoteli Adriatic s polpenziou v termíne od 24.8–31.8. s vlastnou dopravou pre 3 dospelé osoby (2+1na prístelke) je tento termín voľný?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
áno, v tomto termíne je ešte pár voľných izieb. V prípade záujmu prosím najskor spraviť rezerváciu na našej stránke : https://ceskekormidlo.sk/dovolenka/leto/9578-chorvatsko-ostrov-krk-hotel-adriatic-omisalj/?persons=&adults=3&transport=vlastn%C3%A1&pick_up=&date_from=&date_to=&nights=&board=&skipass=&id_Termin_Ubytovani=1454357-28882 (do poznámky treba uviesť Zľavomat), až potom zakúpiť vouchery (vo Vašom prípade 2× Voucher) a následne sa bude doplácať dospelá osoba na pristeľke priamo našej CK .
Len pri dodržaní tohoto postupu budete mať istotu, že vo Vami zvolenom termíne je dostatok voľných izieb a náš predajca bude vedieť, že chcete platiť formou zľavových poukazov.

Lucia

Dobry den mali by sme zaujem o pobyt v hotely Adriatic, s polpenziou, v termíne 10.8.-17.8. –2 dospelé osoby a 1 dieta vo veku 2,5 roka v izbe s balkónom.Chceli by sme vediet ci je aj nejaky poplatok za dieta? Pristelku nechceme dcéra spi s nami. A kolko vychadza este poistenie na dovolenku pre nas vsetkych? Dakujem pekne za odpoved.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, na daný termín máme bohužiaľ už len izbu 2+1 bez balkónu. Dieťa na lôžku s rodičmi je povolené len do veku 1,99 rokov, tj. vo vašom prípade by už muselo mať prístelku za doplatok 178,55€ (ubytovanie + strava). Ponúkame dva druhy cestovného pistenia, 1. cestovné poistenie vrátane storna zájazdu: 2,50€/osoba/deň alebo cetsovné poistenie bez storna zájazdu 1,60€/osoba/deň. Vo vašom prípade by ste mali nárok na 20% rodinnú zľavu z cestovného poistenia. Viac tu: https://ceskekormidlo.sk/poistenie/. Ak by ste mali záujem o alternatívne ponuk ubytovanie, kontaktujte nás na podpora@ceskekormidlo.sk s vašimi požiadavkami. Ďakujeme.

Janette Jakubíková

Dobrý deň, chcem sa informovať o obsadenosti termín od 9.8.pre dve rodiny 1. rod.2 dospelý +1 dieťa 2roky, 2.rid.2 dospelý + 1 dieťa 13rokov, 2.dieta 10 rokov. Polpenzia, vlastná doprava, balkón. Prosím aj cenu, ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v ubytovacím zariadení bohužiaľ nie je k dispozícií dostatočne veľká izba pre 2. rodinu. K dispozícií sú iba izby s jednou prístelkou.
V prípade záujmu nám napíšte svoje požadavky (počet osob, doprava, strava, lokalita) na email podpora@ceskekormidlo.sk a my sa pokúsime nájsť pre Vás vhodné ubytovanie.
Ďakujem za pochopenie.

Milada Valterova

Dobrý deň termín 3.8.-10.8.je už obsadené?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v danom termíne je už hotel plno obsadený. V prípade záujmu je voľný ešte termín od 9. 8.
Ďakujem za pochopenie.

Vierka

Dobrý večer, mate dostupne dve izby pre 2 rodiny s detmi na termin 3.8– 10.8?sme spolu 4 dospelí a 6 deti, 0,2,3,5,7 a 9 ročné, deti 0 a 2 kľudne možu byť aj na ložku s rodičmi, a 3 ročná može byť s druhým párom, aká by bola celková cena?balkon nemusi byť, dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v danom termíne už nemáme žiadne voľné izby. Ak máte záujem kontaktujte nás na podpora@ceskekormidlo.sk s vašimi požiadavkami na zájazd a pokúsime sa vám nájsť vhodnú alternatívu. Ďakujem za pochopenie.

Gabriela Jeleňová

Dobrý den mate volny termin 29.07.2019 na 7nocí pre2 osoby plna penzia autobusova doprava

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
máme v ponuke voľné termíny vždy s pobytom od soboty do soboty, tak ako sú zverejnené v ponuke na Zľavomate. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť, a vytvorte si rezerváciu v CK – v rezervácii sa vám na našich stránkach zobrazia len voľné termíny. Ďakujem za pochopenie.

Milada Kudláková

DD, aká by bola cenová ponuka v prípade , že na pobyt pôjde 1 osoba a chcela by ubytovanie sama na izbe. Mám ešte jednu otázku – kedy je odchod a príchod do Bratislavy. ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom hoteli nie sú k dispozícii jednolôžkové izby, bolo by teda potrebné zakúpiť 2× voucher a zaplatiť za 2 dospelé osoby.
Odjazd z Bratislavy je okolo 18.00 hod. a príjazd v dopoludňajších hodinách. Presné pokyny k odjazdu zasielame 5–7 dní pred odjazdom. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť, a vytvorte si rezerváciu v CK. Ďakujem za pochopenie.

Katka Ondrejková

Dobrý deň, aká by bola cenová kalkulácia 3 dospelé osoby a 2 deti veku 7 a 13 rokov? Dalo by sa, aby sme boli ubytovaný v 2 izbách s balkónom, jedna izba s prístelkou a druhá izba s balkónom? Koľko by sme doplácali za 13 ročné dieťa v izbe s jednou dospelou osobou? Museli by sme kúpiť 3 kupóny, jedno dieťa s nami na prístelke a druhé dieťa by platilo koľko v druhej izbe s jednou dospelou osobou?Ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, neuvádzate o aký temrmín máte záujem, takže nemôžem overiť dostupnosť izieb. Dostupné izby na jednotlivé temríny nájdete na našich stránkach: https://ceskekormidlo.sk/dovolenka/leto/9578-chorvatsko-ostrov-krk-hotel-adriatic-omisalj/ kde ľahko overíte, či máme vo vami požadovanom temrmíne voľno a aká je cenová kalkulácia. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť, a vytvorte si rezerváciu v CK. Ďakujem za pochopenie.

Alena

Dobrý deň, izba by bola obsadená 2 dospelé osoby a dieťa 2 roky bez nároku na lôžko aká je cena na augustový pobyt.Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, dve dospelé osby by platili formou voucheru, ktorý bez autobusovej dopravy stojí 206€/osoba a dieťa na prístelek by doplácalo 178,55€. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť, a vytvorte si rezerváciu v CK, len tak budete mať istotu, že na vami vybraný termín sú ešte voľné izby. Ďakujem za pochopenie.

Marian

Dobry den, vyhybate sa odpovedi, viete alebo neviete dat 2 dospelym s dvomi detmi do 13r 2 samostatne izby v 2 voucheroch v a ponukanom 2×priplatku?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, ubytovanie v dvoch izbách by bolo možné. Išlo by o izby 2+0, dospelá osoba by platila formou voucheru a deti by platili doplatok v CK. Doplatky sa môžu líšiť v závislosti na termíne. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť. Ďakujem.

Beblavy Dusan

Dobry den.Chcem sa informovat ci by bolo ubytovanie pre 2.dospely a 2deti(13a7rokov.)
Dakujem Beblavy Dusan.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, dosptupné sú dvojlôžkové izby s jednou prístelkou tj. pre 3 osoby. Ubytovať 4 osoby v tejto izbe je možné len v prípade, že je jedno dieťa vo veku do 1,99 rokov, kedy spí na lôžku s rodičmi. Ďakujem za pochopenie.

Daniela

Dobrý deň je to ubytovanie s klimatizáciou? Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, bohužiaľ izby v danom hoteli nie sú klimatizované.

Lucia

Dobrý deň,je možné v tejto ponuke ubytovanie pre 2 dospelých a 2 deti na prístelke? Ďakujem!

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, ano bolo by to možné ale len v prípade: jedno dieťa do 1,99 rokov na lôžku s rodičmi zdarma a druhé dieťa na prístelke za doplatok.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore