Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Grilované vysoké rebrá v BBQ alebo Jack Daniels omáčke

4,7 / 5 LOZANO pub Bratislava - Rača  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Ing. Ján Kôpka

Vysoke rebra = bôčik ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ján,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, bravčový bok je výsekové mäso prerastené tukom a rebrá sa rozdeľujú na vysoké a holé. Vysoké rebro sa vykrajuje zo strednej časti 6. až 8. rebra, holé rebro zo strednej časti 1. až 5. rebra.
Pre bližšie informácie prosím kontaktujte priamo prevádzku na tel.čísle: +421 902 550 770

Prajeme Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore