Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte min. 24 hodín vopred telefonicky na čísle +421 908 111 220. Pri rezervácii je potrebné uviesť počet voucherov, ktoré plánujete uplatniť.
Voucher je možné využiť PO-PIA po 15:00 hod. a cez víkend bez obmedzenia počas otváracích hodín.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Dobrý deň Ján,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, bravčový bok je výsekové mäso prerastené tukom a rebrá sa
rozdeľujú na vysoké a holé. Vysoké rebro sa vykrajuje zo strednej časti
6. až 8. rebra, holé rebro zo strednej časti 1. až 5. rebra.
Pre bližšie informácie prosím kontaktujte priamo prevádzku na tel.čísle:
+421 902 550 770
Prajeme Vám pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Vysoke rebra = bôčik ?
Dobrý deň Ján,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, bravčový bok je výsekové mäso prerastené tukom a rebrá sa rozdeľujú na vysoké a holé. Vysoké rebro sa vykrajuje zo strednej časti 6. až 8. rebra, holé rebro zo strednej časti 1. až 5. rebra.
Pre bližšie informácie prosím kontaktujte priamo prevádzku na tel.čísle: +421 902 550 770
Prajeme Vám pekný deň