Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Gabika

Dobry den rozmer 30×40 je za 11.90 eur ale ta fotka na platne bude uz na drevenom rame ? Dorucenie na pobocku je zadarmo? Ako dlho trva dorucenie na pobocku. Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, plátno je napnuté na vnútorný drevený rám, ktorý je zahrnutý v cene voucheru. Doručenie platí tak ako je uvedené v popise kampane: osobný odber v 40 predajniach FaxCOPY (zdarma / 5 pracovných dní), alebo doručenie na adresu zákazníka: 6.1€ (5 pracovných dní).

Margaréta

Dobrý deň, koľko trvá zhotovenie fotoplatna?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, osobný odber v predajni FaxCopy, prípadne doručenie na adresu zákazníka za poplatok 6.10€ je do 5 pracovných dní, ako je uvedené v popise kampane.

Peter Lovás

Dobrý deň, predpokladám že uvedené rozmery sú výška x šírka, je možné vyrobiť obraz na šírku? Teda s väčšou šírkou ako výškou?
Ďakujem Peter

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, orientáciu obrazu si môžete zvoliť akúkoľvek. Túto možnosť si vyberáte priamo pri vytváraní návrhu a objednávky samotného fotoobrazu. Podľa zvolenej orientácie bude na fotoobraze umiestnený háčik.

Silvia

Prosím Vás kde nájdem kód voucheru?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, voucher je po zaplatení objednávky odoslaný na Váš e-mail. Odporúčam Vám skontrolovať si aj reklamné priečinky, propagácie alebo spam, kam občas naše vouchery spadnú. V prípade potreby nás kontaktujte na telefónnom čísle +421 232 117 3­21. Pekný deň.

Ľuboš Kováč

Dobrý deň, dokedy plati tato Vasa ponuka na fotoplatno?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, ponuka je plánovaná do 11.9.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore