Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tandemový zoskok z výšky až 4000 metrov!

4,9 / 5 Flying for fun Senica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Jozef Urban

dobrý deň neviem ako je možné že vám bola poslaná doručenka ale mne žiadne video na email neprišlo , ani sa neunúvali niečo napísať .

Flying for fun

Dobrý deň prajem, unúvame sa odpovedať na každý Váš email, aj teraz ráno, keďže píšete priamo sem aj na náš email. Video bolo poslané cez úschovňu, vzhľadom na jeho veľkosť, treba si pozrieť poštu vo všetkých priečinkoch.

Jozef Urban

4.8.som bol v Senici na tandemzoskoku a do dnesk nemám nič žiadny certyfikát o zoskoku ani video strašne som z toho skamaný

Flying for fun

Dobrý deň pán Urban, je nám ľúto, že ste sklamaný. Snažili sme sa s Vami komunikovať od začiatku a vysvetliť Vám, že tandem pilot má so spracovaním kvalitného videa prácu a nevie ho spracovať okamžite. Podľa našej informácie Vám bolo video poslané pred 5 dňami, o čom nám bola poslaná aj doručenka. Certifikát o vykonaní zoskoku nie je povinnou súčasťou tohto produktu cez zľavomat, ale v prípade záujmu ste ho mali pripravený po zoskoku v kancelárii, kde ste sa už však nezastavil. Veľmi radi Vám ho pošleme opätovne na mail. Napriek tomu som presvedčená, že sa Vám po zhliadnutí videa zo zoskoku názor zmení.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore