Pôvodná už ukončená ponuka

Revolučné ošetrenie Lipolaser – ošetrí naraz až 10 oblastí

4,8 / 5 Salón Garra Rufa Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Salón Garra Rufa

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Všetko bolo ako vzdy super. Veľmi mila obsluha.

Jana
Varianty (3)

Na čo sa zbytočne trápiť v posilňovni alebo pod chirurgickým skalpelom, keď schudnúť sa dá aj inak? Účinný Lipolaser efektívne a viditeľne odbúra tuk a tým krásne vytvaruje vašu postavu snov!

LipoLaser je jedinečná procedúra, ktorej unikátnosť spočíva v prístupe k ošetrovanej oblasti. Svetlo červeného laseru prechádza pokožkou k tukovým bunkám, štiepi ich a uvoľnený tuk sa následne uvoľňuje z buniek do lymfatického systému tela.

Dôležitým faktom je, že prístroj LipoLaser vyvoláva v tele proces spaľovania tukov, ktorý je rovnaký ako pri športových aktivitách, ako je beh alebo posilňovanie. Z tohto dôvodu nie je nutné po ošetrení LipoLaserom absolvovať lymfodrenážnu masáž, ktorá síce môže byť vykonaná, ale na celkový účinok chudnutia nemá priamy vplyv.

Novinkou pri procedúre je používanie laserových diód, ktoré umožňujú ošetrenie väčších oblastí naraz. Výsledky sú viditeľné už po jedinom ošetrení – priemerný úbytok je 2 – 6 cm v obvode! Pre ešte viditeľnejšie chudnutie je ideálne absolvovať 2 – 3 ošetrenia.

Hore