Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Online kurz angličtiny s uznávaným certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Silvia

Dobrý deň, prosím vás o aký certifikát sa konkrétne jedná?

Jazyková inštitúcia LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Silvia,


ďakujeme Vám za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie Langem. Nižšie Vám ponúkame odpovede na Vami položené otázky.




Základné informácie regulujúce certifikačný proces




Certifikovanie jazykovej inštitúcie LANGEM je vysoko uznávané a plne garantované kvalifikovanými odborníkmi pôsobiacimi v inštitúciách zaoberajúcimi sa akademickou výučbou anglického jazyka. Certifikovanie, ako i absolvovaný kurz spĺňa štandardy a kritériá Spoločného európskeho rámca Rady Európy pre jazykové znalosti (CEFR) a je v súlade s prísnymi medzinárodnými požiadavkami a platnými normami v oblasti jazykového vzdelávania.




Študent, ktorý si možnosť získania jazykového certifikátu zakúpil spolu so svojim predplatným alebo si túto službu k svojmu predplatnému zakúpil dodatočne, môže kedykoľvek v jeho priebehu absolvovať výstupné online testovanie, ktorého úspešné absolvovanie je nevyhnutné pre získanie odborne garantovaného certifikátu jazykovej inštitúcie LANGEM. V rámci každého jedného predplatného má študent možnosť získať jeden jazykový certifikát deklarujúci zvládnutie jednej úrovne pokročilosti podľa medzinárodne akceptovaných stupňov hodnotenia CEFR.




Odborne garantovaný jazykový certifikát, ktorý vydáme je interný certifikát jazykovej inštitúcie LANGEM, ktorý študenti získavajú po absolvovaní príslušnej úrovne. Tento certifikát je dokladom, že danú úroveň úspešne ukončili, a to záverečným certifikačným testovaním v súlade so štandardami a kritériami Spoločného európskeho rámca Rady Európy pre jazykové znalosti (CEFR).




Jazyková inštitúcia LANGEM preveruje výstupné vedomosti absolventov (z konkrétnej úrovne pokročilosti) získané v priebehu ich samoštúdia elektronickým testovaním (priamo z pohodlia domova absolventa). Toto testovanie overuje 4 základné okruhy znalosti jazyka (gramatika, slovná zásoba, čítanie a počúvanie) kombináciou viacerých typovo rôznych úloh, s ktorými sa študenti majú možnosť oboznámiť v priebehu nášho kurzu.




Študenti nemusia mať zo záverečného testovanie žiaden strach. Naše dlhoročné štatistiky totiž svedčia o tom, že absolventom testovanie (po skončení nášho kurzu) nerobí najmenší problém. V tomto teste sa totiž objavujú len informácie, s ktorým sa študenti stretnú priamo v kurze, a teda obsahovo a rozsahovo reflektuje ako obsah lekcií, tak aj samostatnej výučby v rámci absolvovanej úrovne.




Akou formou študent obdrží certifikát?




Certifikát môžeme študentovi doručiť v elektronickej podobe (vo formáte .pdf) – a to prostredníctvom e-mailu alebo v papierovej podobe – prostredníctvom Slovenskej pošty.




Aké ochranné prvky obsahuje vydaný certifikát?




Jazykový certifikát je podľa medzinárodných štandardov vydávaný na špeciálnom certifikačnom papieri s vodoznakmi a oficiálnym hologramom, pričom navyše obsahuje podpis odborného garanta kurzu jazykovej inštitúcie LANGEM pre konkrétny vzdelávací kurz.




Všetky potrebné informácie a pravidlá regulujúce certifikačný proces nájdete po prejdení na nasledujúcu adresu: https://langem.sk/app/sk-en/page/show/o-certifikate




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.


Jazyková inštitúcia LANGEM


 www.langem.sk

M.Zachenska

Dobrý deň, pred rokom som si kúpila u Vás 6 mesačný kurz ale bohužiaľ kôli pracovnej vyťaženosti som si stihla prejsť len 2 lekcie. V podmienkach píšete, že ponuka je len pre nových zákazníkov, nie pre predĺženie kurzu. Nechcem si kurz predĺžiť ale zakúpiť si ho nanovo, keďže som ho vôbec neabsolvovala, ani to nie je možné? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Zachenska,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, je potrebné si kurz zakúpiť nanovo, nakoľko už vo Vašom prípade by sa jednalo o predĺženie kurzu, keďže ste kód už raz použili a na kurz sa zaregistrovali.

Pre viac informácií Vám odporúčame sa obrátiť priamo na Jazykový inštitút e-mailom na:info@langem.sk

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Simona Reichová

Chcem sa opýtat od kedy sa bude pocitat 6mesacny kurz? Ak si ho zakupim ale realne by som s nim online chcela zacat az napr o 4–5 mesiacov je to mozne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Simona,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, po zakúpení je voucher potrebné uplatniť v medziach jeho platnosti (do 31.12. 2019) na tejto webovej stránke: https://langem.sk/app/sk-en/coupon Zakúpená dĺžka kurzu sa začne odpočítavať až v momente uplatnenia voucheru na stránke jazykovej inštitúcie, nikdy nie odo dňa zakúpenia kurzu na Zľavomate.

Ak si zakúpite napr. 6-mesačný online kurz a voucher uplatníte 31.12. 2019 (posledný deň, kedy je možné voucher uplatniť), od tohto dátumu Vám začína plynúť Váš neobmedzený 6-mesačný prístup do nášho kurzu. Inak povedané, ku dňu uplatnenia voucheru dostávate vždy plných 3 alebo 6 mesiacov prístupu do kurzu (podľa zakúpeného voucheru), musíte však tento voucher uplatniť v medziach jeho platnosti (tj. do 31.12. 2019 – vrátane).

Prajeme Vám pekný deň.

Dilara

Hello, i want to buy this for my boyfriend who does not speak any English.
Is the starting level A1 or higher? Thanks

Zlavomat.sk

Dear Dilara,
thank you for your question and for your interest in our offers.

Please, for more information about the online course contact the language institution LANGEM directly via e-mail: info@langem.sk

Have a nice day.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore