Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zaži jazdu snov vo Ford Mustang 5.0 GT MM Racing

4,3 / 5 TestDrive (7 pobočiek) Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Domča H.

dobrý deň, na mape v meste žilina som nenašla žiadnu vašu spoločnosť kde by takéto jazdy mohli byť uskutočnené. Chcem sa len spýtať či to máte na stránke správne alebo to mam nejak inak hladať.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Dominika,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
V tejto ponuke je možné vybrať si jazdu aj v Žiline. Nástupné miesto je upresnené na mapke na webovej stránke poskytovateľa: https://www.testdrive.sk/p/25/terminy/zilina.

Prajeme pekný deň.

Renáta Renata

Dobry den. Aka je trasa? Kade sa autom ide? Myslimz bodu A do B kedze v popise je ze si auto uzijeme. dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renata,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pre bližšie informácie ohľadom trasy jazdy je nutné kontaktovať priamo poskytovateľa na tel.čísle: +421 232 179 7­89 alebo e-mailom na: info@testdrive.sk

Prajeme Vám pekný deň.

TestDrive

Dobrý deň
máme trasy na okraji miest . Kombinácia dlhších rovných úsekov, diaľníc a okresných ciest mimo premávky. Takto je možné naplno otestovať naše vozidla ich akceleráciu s nádherným zvukom, brzdy,priľnavosť k vozovke a dynamiku výjazdu zo zákrut. 😎 zo všetkého si môžte na pamiatku odniesť kamerový záznam a náš certifikát jazdca .

marco

Dobry den.
Vsimol som si ze ponukate na zlavomate jazdu na aj na Forde Mustang GT, ale na vasej stranke www.testdrive.sk v ponuke nevidim Ford Mustang GT v sekcii auta.
Takze ma zaujima ci mate auto k dispozii alebo homate pokazene a v pripade, ze by nebolo k dispozicii, tak ci mozem si vybrat niektore ine vozidlo, ktore mate na stranke.
Zaujima ma ci by som mohol na voucher Ford Mustang vybrat ine vozidlo z vasej ponuky, ak nemate Ford Mustang a ci s tym nebude problem.
Alebo mi napiste ci mate aj Ford Mustang alebo nemate alebo ci tento voucher sa da pouzit na ine vozidlo,ktore mate na stranke a ci s tym nebude problem, napiste mi ako to mate a ci kupit tuto atrakciu alebo radsej nekupit.

TestDrive

Dobrý deň
Mustang GT máme k dispozícií, už len čakáme na IT pracovníka ktorý v blízkej dobe aktualizuje náš web. V prípade rezervácie stačí vozidlo uviesť do poznámky, prípadne na email info@testdrive.sk.
Tešíme sa na jazdu na našom novom Tátošovi :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore