Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Príjemný penzión Crystal Ski v Novej Lesnej

3,9 / 5 Penzion Crystal Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Matej K.

Dobry den, rad by som sa opytal, ci je mozne pre ubytovanych hosti poskytnut/zakupit sluzby SKI-pasov a zahrnut/vyuctovat ich do konecnej faktury pre umoznenie rekreacneho prispevku, dakujem. S pozdravom a uctou

Zlavomat.sk

Dobrý deň Matej,

v prípade, že chcete využiť rekreačný príspevok, je potrebné si to pri vytváraní objednávky zakliknúť. Po pobyte Vám bude následne vygenerovaný doklad o uhradení a absolvovaní pobytu. Nakoľko skipasy nie sú v cene voucheru, nebudú zahnuté v doklade. Za skipasy sa hradí na recepcii v hoteli alebo priamo v stredisku a doklad o úhrade už vystavuje hotel alebo lyžiarske stredisko. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 232 117 321.

Ďakujeme za pochopenie.

Prajeme Vám pekný deň.

Andrea

Prosim vianocny pobyt od 22.12 do 26.12 2019 pre 4 dospelych a1 dieta t.j.2 izby z toho 1 s pristelkou mate este volne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, pre dostupnosť 2 izieb na jeden termín ako aj rezervácie sa kontaktujte priamo s penziónom e‑mailom: penzion.crystalski@gmail.com alebo telefonicky: +421 905 603 683 (pre rýchlejšiu rezerváciu odporúčame penzión kontaktovať telefonicky). Pri rezervácii je potrebné uviesť kód Voucheru.

Prajeme Vám pekný deň.

Viktória

Pobyt pre dve osoby na dve noci bez stravy výjde koľko? Termín niekedy cez víkend.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viktória,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, cena pre 2 dospelé osoby na 3 dni/ 2 noci počas víkendu bez stravy je: 54 euro+ miestny poplatok 0,50 €/osoba/noc.

Prajeme Vám pekný deň.

Jana Prokešová

Dobrý den máte volno v termínu od 30.4. – 3.5.2020. Jednalo by se o třílůžkový pokoj . Dvě osoby bez stravy a třetí osoba s polopenzí . Třetí osoba by platila na den 21 eur je to správně . Děkuji vám za odpověď

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, daný termín je v hoteli voľný. Tretia osoba by si doplatila iba 11 euro za polpenziu alebo 4 euro za raňajky, nakoľko priamo pri výbere pobytu sa zadáva počet osôb a cena sa tak vygeneruje automaticky pre 3 osoby.

Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore