Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vytvorte si stolné alebo nástenné A3 fotokalendáre

4,9 / 5 MCLAB (2 pobočky) Modřice u Brna  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Dominika Hudecová

Dobrý deň ja som si u vás včera zakúpila voucher na stolový kalendár a nebol mi zaslaný na mail neviem ho využiť niekde asi nastala chyba.

FOTOKNIHY - KALENDÁŘE s.r.o.

Dobrý den

To musíte kontaktovat Zlavomat SK

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dominika,

ďakujeme za Váš podnet a záujem o naše ponuky.

Prosím, je potrebné si v emailovej schránske skontrolovať aj priečinky spam a reklamy. Niekedy sú emaily automaticky priradzované do týchto priečinkov. V prípade, že by ste voucher nenašli, prosím kontaktujte nás emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 232 117 321.

Ďakujeme za pochopenie.

Prajeme Vám pekný deň.

Lubica

Dobry den
Prosim vas, chcem si opat u vas objednat Týždenný stolný kalendár (S35), avsak mam otazku. Kupujem kazdorocne ako darcek, no minuly rok, co som sa dozvedela od obdarovanej az teraz, su mena, dni, sviatky…v stolnom kalendari v ceskej verzii. A tak kalendar pre nepouzitelnost skoncil minuly rok vraj rovno v supliku:-( co mima je velmi luto.
Neviem teda, ci na Slovensko dodavate kalendare iba s ceskym kalendariom, alebo viete dodat slovensky kalendar – so slovenskymi menami, sviatkami…atd.
Neviem kde teda minuly rok mohla pripadne nastat chyba.
Problem som totiz minuly rok mala aj s textami (pismo a umiestnenie textov) aj s fotoknihami H18.
Co sa mi ale roky predtym, co si u vas produkty objednavam (od r.2014), este nikdy nestalo. A ani ceske kalendarium som zatial nemala reklamovane.
Tak neviem, ci treba niekde nieco specialne zakliknut, co ptedtym nebolo, alebo aky postup zvolit, aby som sa vyhla tejto neprijemnosti.
Lebo s fotoknihami a kalendarmi od vas som velmi spokojna a objednavam vzdy len u vas.
Vdaka za odpoved/radu
Vsetko dobre zelam,
 Lubica

FOTOKNIHY - KALENDÁŘE s.r.o.

Dobrý den, stolní kalendáře máme na slovenských stránkách. Tedy fotoknihy-mcl.sk. Určitě jsme měli kalendáře Sk také v minulém roce. Tak jak uvidíte vytvořený kalendář v programu nebo v online aplikaci, tak jej i vytiskneme. Pokud tam budou slovenská kalendária tak Vám vytiskneme slovenský kalendář.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore