Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

SPA wellness pobyt v Hoteli LESNÁ**** vo Vysokých Tatrách

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel LESNÁ**** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Eva Brancová

Dobrý deň ak si rezervujem pobyt musím zaplatiť vopred alebo dá sa zaplatiť na mieste. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku.

Ak si zakupujete voucher cez Zľavomat za zníženú cenu, je možná iba platba vopred bankovým prevodom alebo online kartou.

Prajeme pekný deň

Petra Petrová

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či je možné sa u Vás ubytovať aj s 8 mesačným bábätkom a ak áno, aké sú podmienky. Ďakujem, Petra.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, ubytovanie s dieťaťom je možné iba v izbe Superior, za ktorú je príplatok 10 eur. K tomuto typu izby je možné poskytnúť aj prístelku po dohode s hotelom, avšak je potrebné si overiť jej dostupnosť pred zakúpením voucheru. Detské postielky nie sú k dispozícii.
Izba Superior ponúka: Skutočný odpočinok vám poskytnú posteľ a matrac značky KING KOIL vo veľkosti King Size, osvieženie tela zase toaletné potreby L´Occitane. Samostatnú obývačku s pohodlným rozkladacím gaučom môžete využiť ako dennú aj nočnú časť. V apartmáne nájdete plne vybavenú a funkčnú kuchynku s jedálenským kútom, plnohodnotnou chladničkou a možnosťou minibaru. Súčasťou zariadenia je 32´´ LED TV s plochou obrazovkou, bezplatné vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie na internet a trezor. Samozrejmosťou je denný vstup do hotelového bazéna a Hot zóny a voľný prístup do fitness centra.

Ďakujeme za pochopenie.

Prajeme Vám pekný deň.

Ondrej

Dobrý deň chcem sa opýtať aká je teplota vody v bazéne a ešte keď si rezervujem pobyt na 4dni/ 3 noci/ či to wellness budem mohla navštíviť každý deň môjho pobytu alebo iba raz za pobyt ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ondrej,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, voda v bazéne má stálu teplotu 29°C až 31°C. V cene voucheru je: 1× denne neobmedzený vstup do hotelového bazéna a hot zóny počas otváracích hodín pre 2 osoby. A tak wellness môžete využiť každý deň Vášho pobytu.

Prajeme Vám pekný deň.

Slavka Srnankova

Dobry den, ak sa k Vam z Bratislavy da dostat bez auta? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Slavka,

ďakujeme za Vašu otázku a záujem o naše ponuky.

Z Bratislavy sa dostanete rýchlikom alebo IC vlakom do Popradu (Poprad-Tatry) a odtiaľ vlakom do Starého Smokovca a následne ďalším vlakom do Starej Lesnej.

Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore