Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Oslávte piate narodeniny Aquaruthenie Svidník!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Aquaruthenia Svidník  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Katarína Jabconová

Dobrý deň, chcem sa informovať ohľadom saunového sveta. Je možnosť len jednorazového vstupu do sáun alebo je možné kedykoľvek opätovne využiť služby sauny, keď opustím saunový svet? Ďakujem krásne :)

Aquaruthenia

Dobrý deň,sauny môžte využívať opätovne. Pekný deň

ivuska

a vidim,ze ste tu odpovedali jednej pani,ze restauracia pri vtupe je otvorena cez vikendy a zase v popise variantu pisete,ze je zavreta…my sme u vas uz par krat boli tusim cez vikend a restauracia bola vzdy zavreta…tak ako to je?

Aquaruthenia

Dobrý deň. Od decembra minulého roka poskytuje reštauračné služby v areáli Aquaruthenie nový prevádzkovateľ, ktorý má otvorené i počas víkendov. Okrem toho ponúkame i rýchle občerstvenie v našej kaviarni, či už je to párok v rohlíku, pannini, vyprážaný syr, kuracie nugetky, hranolky, nanuky, nápoje, kávy a podobne.

ivuska

dobry den.chcem si zakupit rodinny balik.su v nom aj sauny podla popisu.a nizsie mate zase napisane,ze je za sauny pri rodinnom baliku doplatok 3e/osoba.tak ako to teda je?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme pekne za záujem o naše ponuky.

Prosím, doplatok za sauny sa vzťahuje len na variant 4, ktorý je bez vstupov do saunového sveta.

Doplatok v prípade variantu, ktorý zahŕňa aj saunový svet, už nie je.

Pekný deň Vám prajem

Miroslava

Dobry den,chcela by som sa opytat,ake su moznosti obcerstvenia cez vikend,pri kupe celodenneho vstupu- rodinny balik s detmi,ak mate restauraciu zatvorenu. Dakujem

Aquaruthenia

Dobrý deň. Čo sa týka občerstvenia, môžete využiť našu kaviareň priamo v AQR, kde ponúkame hranolky, vyprážaný syr, kuracie nugetky, panini a podobne. Rovnako tak počas víkendov je k dispozícii reštaurácia Jasmin, ktorá ponúkame rozličné jedlá. Tešíme sa na vašu návštevu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore