Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Degustačná večera plná chutí v obľúbenom podniku Folks

Folks Bistro Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Folks Bistro

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Tomáš Tejbus – jeden z TOP slovenských šéfkuchárov
Každý deň menu z čerstvých surovín od farmárov
Fantastický gastronomický zážitok
Varianty (3)
Tomáš Tejbus – jeden z TOP slovenských šéfkuchárov
Každý deň menu z čerstvých surovín od farmárov
Fantastický gastronomický zážitok

Folks bistro je významnou destináciou na gastronomickej mape Slovenska. Dostalo sa do bedekra Gurmán na Slovensku a potvrdilo tak svoju kvalitu a skvelé chute. Objavte toto lahodné bistro aj vy v rámci 2-oj, 3-oj či dokonca 4-chodovej degustačnej večere!

Folks bistro prináša do Košíc svetovú kvalitu jedla postavenú na slovenských surovinách. Tento podnik je pod taktovkou Tomáša Tejbusa, jedného z TOP slovenských šéfkuchárov a Juraja Puzdera, dodávateľa surovín a potravín od lokálnych výrobcov. Práve oni sú zárukou kvality a spokojnosti. Pre svojich návštevníkov pripravujú chutné jednoduché jedlá veľmi kvalitne a hlavne v novom modernom šate, z poctivých surovín a priamo od osvedčených farmárov. 

Bistro je zariadené jednoducho a prakticky s dôrazom na ponúkané jedlá a ich kvalitu. Dôkazom toho, že sa im skutočne darí, je každodenne plné bistro a množstvo pozitívnych referencií. Jedlá sa tu stále obmieňajú a každé z nich je výnimočné a niečím zaujímavé.

Vyskúšajte aj vy ich dvoj, troj a štvorchodové menu, ktoré je fantastickým gastronomickým zážitkom. Toto menu sa kvôli zachovaniu čerstvosti každý deň mení a nájdete ho na ich FB stránke (TU KLIKNITE), kde je potrebné sledovať najmä ich príbehy či na infotabuli pred bistrom. Šéfkuchár stále nakupuje čerstvé suroviny a potom skladá menu – kvôli “zero waste” teórii sa jedlo chystá v takých množstvách, aby sa vypredalo a nevyhadzovalo sa. Na výber máte vždy viacero dezertov, predjedál, polievok a hlavných chodov.

Tomáš Tejbus je známym šéfkuchárom už z čias jeho pôsobenia v Hoteli Kampinski vo Vysokých Tatrách. Vymenil však zabehnuté trendy a komfortnú prácu za novú výzvu a tou je jeho projekt Folks – pojazdný food truck. Ten ponúka predaj jedla z pojazdnej reštaurácie. Ambíciou je poskytovať profesionálny streetfood – kdekoľvek. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore