Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Hoteli PIERIS*** v krásnom horskom prostredí Podbanského + vstup do najväčšieho wellness Grand Hotela PERMON****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel PIERIS*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Barbora

Zdravím, ako je to s fajčením? v info o hoteli máte, že sa u vás nefajčí a my sme fajčiari

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Všetky ubytovacie zariadenia Podbanské resortu sú nefajčiarske. Fajčiť sa dá len na balkóne alebo mimo hotelov (pred budovou, resp. na terase). V izbách je fajčenie zakázané. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Roman

Dobry den
Chcel by som sa opytat ktoru z ponuk si mam objednat aby som mal normalnu manzelsku postel?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Manželské postele (s dvoma matracmi) máme v dvojlôžkových izbách a izbách Suite Mini. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Renáta

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či v rámci voucheru na zimu v decembri neponúkate aj skipas na vlek blízko hotela Pieris. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Skipas na vlaky Podbaské resortu nie je v cene vocuheru. Bude sa dať zakúpiť v hotovosti priamo na vlekoch. Cena pre ubytovaných hostí bude zľavnená, stačí sa preukázať platným hotelovým preukazom. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Zdenka

Dobrý deň, plánujeme kúpiť 3-dňový pobyt koncom septembra. Prosíme info, kedy je checkin/checkout, máte úschovňu batožiny? nakoľko ideme vlakom tak keby sme prišli skôr. Wellnes v Pierise môžme využiť až po checkine či aj skôr? a aká je jeho otváracia doba cez týždeň?
Čo sa týka otváracej doby Wellnesu v Permone je stále od 13–22:00 či? A je to teda 2× neobmedzene na 3-dňový pobyt? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Check-in je od 15:00 hod. a check-out do 11:00 hod.. V prípade, že prídete skôr, je možné si batožinu uschovať. Otváracia doba wellness centier počas pracovných dní je od 13:00 hod.. do 21:30 (wellness hotela Permon****) a 21:00 (wellness hotela Pieris). Wellness centrá môžete využívať až po zaregistrovaní sa do hotelového systému na recepcii hotela Pieris a to najskôr od 13:00 hod.. Po zaevidovaní Vám vydajú hotelový preukaz, s ktorým je možné využívať služby wellness centra. Ubytovanie do izieb je možné od 15:00 hod.. V prípade pobytu na tri dni máte v cene pobytu 2 x celodenný vstup do wellness hotela Permon**** (v rámci otváracej doby). V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Ivana

Dobrý deň, chcem sa opýtať či u vás platí dovolenka edenred karta? Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. Karty Endered v ubytovacích zariadeniach Podbanské resortu neplatia. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Garai

Dobrý deň, pre variant s polpenziou v suite mini je volny termin od 25 – 28 august (4 dni a 3 noci) pre 2 osoby ? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Garai, ďakujeme za Vašu otázku. V termíne 25.08. – 28.08.2020 je momentálne dostupná posledná izba Suite Mini typu Standard – na prvom poschodí, bez balkónu. Pri záujme o kúpu voucheru cez Zľavomat si môžete vybrať konkrétny voucher a zvoliť možnosť „on-line rezervácia“ – následne sa Vám zobrazia všetky dostupné termíny pre uvedený typ voucheru (vyznačené tmavou farbou). Údaje sú aktuálne. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Filip Stefanik

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako to funguje s presúvanim pobytu v prípade náhleho zistenia, že termín nevyhovuje. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Stefanik, ďakujeme za Váš e-mail. Termín pobytu sa dá zmeniť najneskôr 6 dní pred nástupom na pôvodne rezervovaný pobyt. Na rezervačné oddelenie hotela Pieris*** treba zaslať e-mail (adresa je uverejnená na vouchery) s uvedením pôvodne rezervovaného termínu a mena, na ktorý je pobyt rezervovaný a s náhradným termínom rezervácie. V prípade, že je Vami uvedený termín dostupný, rezerváciu Vám presunieme. V prípade, že už je obsadený, navrhneme Vám najbližší dostupný termín. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Lucia

dobry den, prosim vas, aka je konecna cena pre 2 osoby a dve deti (2 roky- detska postielka, 6 rokov) v apartmane Suite Mini s polpenziou na 3 noci? Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Lucia. Cena voucheru je 534,00 Eur (pre dve dospelé osoby a jedno dieťa vo veku 6 rokov), túto sumu budete hradiť priamo pri kúpe vouchera. Na recepcii hotela Pieris*** sa pri nástupe dopláca doplatok za mladšie dieťa (2 roky) a daň za ubytovanie za všetky osoby v celkovej sume 28,80 Eur. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Katka Špeťková

Dobry den,mate aj uschovnu bicyklov v hoteli?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Špeťková, bicykle je možné uschovať v spoločnej garáži určenej na úschovu bicyklov. Keďže tam budú mať bicykle aj ostatní hostia, je potrebné mať vlastný zámok. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Janka Pangrácová

Dobrý deň , chcem sa opýtať ohľadom stravy kedže je vo forme bufetových stolov a ja mám bezlepkovú diétu . Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Pangrácová,
bezlepkovú stravu zabezpečiť vieme. V prípade otázok alebo rezervácie nás neváhajte kontaktovať na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Lubica Junasová

Dobrý den mame doma psíka mohol by ist s nami ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Junasová. Pobyt s domácimi zvieratami nie je povolený v žiadnom ubytovacom zariadení Podbaské resortu. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať priamo na adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Miriam Kočtúchová

Dobrý deň, chcem sa spýtať, aká by bola cena pre rodinu (2 dospelí + dieťa vo veku 13 a druhé 11 rokov). Termín od 4 júla do 14 júla (ak by sme chceli 2–4 noci). Prosím uviesť termíny, ktoré máte voľné. A za možnosť využiť bazén sa dopláca samostatne?Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Kočtúchová. Vo Vami zadanom termíne sú dostupné už len pobyty počas pracovných dní, víkendové termíny sú už vypredané. V termíne 05.07. – 10.07.2020 máme ešte dostupné izby Suite Mini typu Standard, na prvom poschodí, bez balkónu. Každý voucher pre tento typ izby sa dá zakúpiť pre maximálne tri osoby, ďalšiu osobu a jej vek je potrebné uviesť do poznámky a doplatok je na recepcii hotela Pieris. Cena voucheru závisí od počtu prenocovaní – pre dve dospelé osoby a dieťa vo veku 13 rokov je cena na dve noci 446,00 Eur, na tri noci 669,00 Eur, na štyri noci je potrebné zakúpiť si dva vouchre (na jednu noc + na tri noci, alebo 2 x na dve noci). Doplatok za dieťa vo veku 11 rokov je 25,00 Eur/každá noc. V cene voucheru je polpenzia, vstup do wellness hotela Permon**** (podľa počtu prenocovaní) a vstup do wellness hotela Pieris. V prípade doplňujúcich otázok nás prosím kontaktujte priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Alena

Dobrý deň chcem sa spýtať ako to funguje keby sme chceli prísť na pobyt aj so 6 mesačnou dcérkou?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Alena,
pre rodiny s deťmi odporúčame rezerváciu apartmánov suite „mini“ standard/superior. V prípade záujmu pre Vás vieme pripraviť detskú postieľku. V prípade otázok alebo rezervácie nás neváhajte kontaktovať na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Katka Špeťková

Dobry den.Jesenny pobyt s polpenziou na dve noci (2 dospeli,2 deti 4 a 7 rokov) nebude v ponuke?Je len varianta s ranajkami a s polpenziou mi pobyt vychadza rovnako v lete aj na jesen.Dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Špeťková,
platnosť voucherov s polpenziou je až do 13.12.2020 okrem 28.10.-2.11.2020. Zvý­hodnená cena počas jesenných mesiacov platí len pre vouchery s raňajkami. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Anna Cmarová

Dobrý den.
Zajímalo by nás, zda-li je možné ubytování s wellness ve vašem hotelu, nebo v Permonu, v období od 19.12. do 28.12,2020 při­bližně na týden pro 2 osoby.
Děkuji moc za odpověď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Cmarová. Pobyty cez Zľavomat sa dajú zakúpiť len do hotela Pieris, dependance Permoník alebu zrubu Pínius a to do termínu 13.12.2020. Na Vami zadaný termín od 19.12.2020 sa vouchre zakúpiť nedajú. V termíne 20.12. – 26.12.2020 budú ubytovacie zariadenia Podbanské resortu zatvorené. V prípade ďalších otázok prosím kontaktujte priamo rezervačné oddelenie hotela Pieris na adrese rezervacie@hotelpieris.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Marek Crman

Dobrý deň, s 2,5 ročným dieťaťom suma na 3 noci?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Crman. Voucher na tri noci v izbe Suite Mini (s možnosťou prístelky) je v cene 459,00 Eur + doplatok za dieťa vo veku 2–6 rokov 24,00 Eur. Celková suma je 483,00 Eur. K cene pobytu sa na recepcii hotela dopláca daň za ubytovanie vo výške 0,40 Eur/osoba/noc. V prípade otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Rici Barcik

Zdravim,

mali by sme zaujem o 4dnovy pobyt v decembri. Ak by nastala situacia ze kvoli korone by nebol mozny vstup do wellness, bola by mozna plna refundacia ceny pobytu?Nakolko v pripade ak by nebolo mozne vyuzivat welness by sme nemali zaujem o pobyt.

Dakujem za odpoved.

S pozdravom
 Barcik

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pán Rici,

ďakujeme za Vašu otázku.

Podľa štandardných podmienok je storno otvoreného voucheru možné iba v 14 dňovej zákonnej lehote od kúpy. V prípade zakúpenia termínového variantu nie je možné voucher stornovať, iba presunúť na iný termín.

Situáciu monitorujeme a prispôsobujeme sa jej. Všetky obdobné problémy riešime operatívne, preto Vám nie je možné v tomto momente odpovedať na túto otázku. Vždy však hľadáme alternatívy, aby zákazník dostal celú zakúpenú službu a riešime to ku spokojnosti našich zákazníkov.

Prajeme pekný deň

Peter Tuchyna

Chcem sa spytat v akom čase su raňajky a večere pri jedno a dvojdnovych pobytoch.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Tuchyňa,
raňajky sú podávané v čase 07:00 – 10:00 a večere v čase 18:00 – 21:00. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Izabela Kiššová

Dobrý deň. Chcela by som sa opytat ako sa dostanem ku Vám, keby sme isli z vlakom z Popradu, dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Kiššová,
vlakom bude potrebné prísť do Liptovského Mikuláša. Odtiaľ je možné k nám prísť autobusom. Cieľová zastávka je Pribylina-Permon, od ktorej je hotel Pieris vzdialený približne 1 km, 10 – 15 minút chôdze.
S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Iveta Blaškovičová

Dobrý deň chcela by som si zakúpiť u vás pobyt pre dve osoby, ale mala by som záujem o izbu s balkónom.Aký typ ubytovania si mám vybrať?Dá sa potvrdenie na rekreačný poukaz vystaviť aj na
každú osobu zvlášť?Ďakujem Blaškovičova

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Blaškovičová. Dvojlôžkové izby sú všetky s balkónom, jednolôžkové izby a izby Suite Mini sú aj s balkónom (typ Superior) a aj bez balkóna (typ Standard). Tieto izby dávame podľa aktuálnej dostupnosti. Doklad (faktúru) za pobyt vieme pri odchode vystaviť aj za každú osobu zvlášť, treba o to požiadať na recepcii pri odchode ešte pred vytlačením dokladu – dodatočné opravy nie sú možné. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Michaela Slížová

Dobry den,mali by sme zaujem v maji na dve noci,ale vzdy mi vyskoci len dva dni jedna noc,dvaja dospely so vstupmi,co by to stalo a ci sa tak vobec da,termin by bol 26 –28 maj,dakujem Slizova

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Slížová, ďakujeme za Váš dotaz. Vo Vami žiadanom termíne sú dostupné všetky typy izieb. Pri kúpe vouchera treba zvoliť možnosť zakúpenia pobytu na dve noci – ceny vouchera sa líši podľa typu izby, o ktorú máte záujem. Na zľavomate máte uvedené všetky typy voucherov a aj viac možností prenocovania. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Helena Mrázová

Nie je my jasná cenová ponuka.Cena 109 eu je cena za jednu osobu,alebo za dve osoby?na deň+noc?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Mrázová, každý voucher je určený pre dve osoby. Konkrétne Vami uvedený voucher je pre dve osoby na jednu noc s raňajkami a 1 x celodenným vstupom do wellness hotela Permon**** a vstupom do wellness hotela Pieris. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Marian Huba

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na možnosť podania bezlaktozovej stravy. Ďakujem.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Huba,
túto požiadavku zabezpečiť vieme. V prípade rezervácie pobytu ju prosím uveďte do poznámky.
V prípade doplňujúcich otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Ivica

Dobry den,

daju sa na kupu pobytu u Vas cez zlavomat uplatnit rekreacne poukazy (faktura)?

Dakujem,

 IS

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ivica,
doklad o absolvovaní pobytu pre zamestnávateľa na účel čerpania rekreačného príspevku je možné Vám vystaviť po realizovaní pobytu, pri odchode z hotela na recepcii. V prípade doplňujúcich otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Lubica

Dobry den prosim vas bolo by mozne ubytovat od 1.5.do 3.5. 2 dospele osoby a polpenzia.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Ľubica, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v hoteli Pieris. V termíne 01.05. – 03.05.2020 sú ešte dostupné izby Suite Mini Standard/Superior alebo jednolôžkové izby s rozložiteľným lôžkom. V prípade záujmu o kúpu voucheru cez Zľavomat si môžete pri kúpe vouchera zvoliť možnosť „on-line rezrvácie“ a voucher si zakúpiť priamo na Vami vybraný termín. Všetky dostupné termíny sú zobrazené tmavo modrou farbou. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Kristina Solcanska

Dobry den,sme rodina s dvoma detmi (2 a 4 roky),nevidim.tu vsak variant pre 2 deti.Rovnako sa mi neda zakupit kupón na 3 noci.Vedeli by ste mi prosim povedať cenu pre variant na 3 noci a s polpenziou?Vdaka

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Solcanska, ďakujeme za Váš záujem o pobyt v hoteli Pieris. Na Zľavomate je možné zakúpiť voucher pre izbu Suite Mini s variantom pre jedno dieťa. Druhé dieťa treba uviesť do poznámky (+ jeho vek) a úhrada zaň bude na recepcii hotela Pieris. Pri voľbe voucheru pre izbu Suite Mini – variant na dve noci – je možné zadať požadovaný počet nocí na tri – cena pobytu Vám bude automaticky prepočítaná. Voucher na tri noci v izbe Suite Mini je v cene 459,00 Eur + cena pobytu za dieťa 4r. vo výške 24,00 Eur. Celkovo zaplatíte za 3-nocový voucher pre dve dospelé deti a dieťa 483,00 Eur. Doplatok na recepcii hotela Pieris*** za mladšie dieťa bude 25,20 Eur. V prípade doplňujúcich otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Milan

Dobrý deň, chcem sa opýtať, čo Vás zase prinútilo opäť zvýšiť cenu a to dokonca ešte počas trvania akcie, len pár týždňov od jej spustenia…? Ďakujem…

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Milan,
ďakujeme za Vašu odozvu. Variant voucheru platný na 1-lôžkovú izbu s prístelkou s raňajkami na 1 noc bol v uvádzacej cene ponúkaný za 109€ a jeho súčasná cena je 113€. Ceny všetkých ostatných variantov ostali nezmenené a naopak boli do ponuky zaradené LAST MINUTE varianty na ubytovanie v apartmánoch suite „mini“ standard/superior za zvýhodnenú cenu cez týždeň (počas dní od nedele do piatku). V prípade doplňujúcich otázok nás neváhajte kontaktovať emailom na rezervacie@hotelpermon.sk. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Peter

Akým spôsobom sa dá dostať z Pribyliny do Vášho hotela, resp. späť, ak nepôjdem svojim autom ?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Peter,
je možné sa k nám dostať autobusom, cieľová zastávka je Pribylina – Permon. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a praním pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Mária Opáthová

Dobrý deň,ako ďaleko je váš hotel od Permonu? Alebo to je nejako prepojené keď je tam k dispozícii ten wellness. Rozhodujeme sa pre pobyt u vás a túto informáciu sme nenašli.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Opáthová, vzdialenosť medzi hotelmi je cca 1200 metrov. Do hotela Permon**** môžete ísť peši (cca 10 minút skratkou), vlastným autom alebo môžete využiť našu bezplatnú dopravu – raz za hodinu je možné využiť bezplatnú automobilovú dopravu medzi hotelmi, počas víkendu, sviatkov a prázdnin môžete využiť aj prepravu rezortným vláčikom (premáva 3 x denne). Bližšie informácie o časoch Vám poskytnú na recepcii hotela Pieris*** pri nástupe. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať priamo na našej adrese rezervacie@hotelpieris.sk . S pozdravom a praním pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Milan

Som vašim stálym zákazníkom, pretože som bol doteraz stále spokojný…, ale pred niekoľkými mesiacmi stál tento variant 99 eur, asi pred rokom 89 eur, teraz 109… Cena neustále stúpa, v lete predpokladám cenu 119 eur. Tento spôsob podnikania v slovenskom cestovnom ruchu možno viac ľudí odradí, keďže váš častý nárast cien ďaleko prevyšuje nárast miezd… 🤔

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Milan, ďakujeme za Váš príspevok. Tak ako iné podnikateľské subjekty, aj my musíme žiaľ reagovať zvýšením cien pobytov na neustále narastajúce náklady na prevádzku hotela (energie, potraviny a pod.). Táto situácia nás samozrejme mrzí, preto sa snažíme nárast cien kompenzovať skvalitňovaním poskytovaných služieb – či už rozširovaním wellness hotela Permon****, rekonštrukciou detského kútika, Denného baru v hoteli Permon****, zatraktívňovaním okolia Podbanské resortu, používaním vysoko kvalitných surovín v reštaurácii a podobne. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris***.

Nemčoková

Dobrý deň, neviem, či je možná varianta ubytovania jednej dospelej osoby a dieťaťa 8 mesiacov. Všetky vouchery ktoré vidím sú zarátané pre 2 dospelé osoby. My sme 2 matky s dvomi malými deťmi (do 1 roka). Ďakujem za odpoveď.

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Nemčoková,
variant pre jednu dosp. osobu a dieťa v ponuke nie je. Pokiaľ máte záujem o ubytovanie v 2 samostatných izbách pre 2 dosp. osoby s 2 deťmi je potrebné zakúpiť 2 vouchery. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

Elen

Dobrý deň, pri 2-dňovom pobyte /1 noc/ je možný vstup do vodného a saunového sveta v Permone aj v deň príchodu aj v deň odchodu? V akom čase – a dĺžkou vstupu neobmedzene?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň,
jedná sa o jednorázový celodenný vstup pre 2 osoby počas prevádzkovej doby wellness v Grand hoteli Permon (pondelok – piatok: 13:00 – 22:00 hod. a sobota, nedeľa, prázdniny (v SR), sviatky: 10:00 – 22:00 hod.). Vstup je možné využiť buď v deň príchodu alebo v deň odchodu. V deň nástupu je možné začať využívať služby až po ubytovaním (od 15:00). V deň odchodu je možné vstup využiť po odubytovaní sa, na balneorecepcii bude potrebné odovzdať hotelový preukaz. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

Milan A Zoja

dobry den da sa ubitovat aj z malov civavov

Hotel PIERIS***

Dobrý deň, ďakujeme za Vašu otázku. V ubytovacích zariadeniach Podbanské resortu (hotel Pieris, Permoník a Pínius) nie je možné ubytovanie s domácimi zvieratami. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Lýdia Hrašková

Prosim Vas pred troma dnami som si zakupila pobyt v hoteli Pieris pre 2 osoby 2dni a jedna noc v cene 109eur a nie som si ista ci moja objednavka bola vobec uspesne dorucena a ci vlastne ten pobyt mam na isto objednany a ci staci uz len cakat postov odozvu lebo nikam sa mi to neulozilo.dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Hrašková, v prípade, že ste si zakupovali voucher na Vami vybraný termín, zo Zľavomatu Vám bol doručený voucher priamo s číslom vouchera a s potvrdením Vami zakúpeného termínu. Ak ste si kupovali voucher na otvorený termín, na e-mail Vám bol zaslaný voucher s číslom a rezervovať termín si musíte na rezervačnom oddelení hotela Pieris. Ak máte pochybnosti o Vašej rezervácii, zašlite e-mail s číslom voucheru a Vami vybraný termín na adresu rezervacie@hotelpieris.sk , kde Vám vieme overiť či je Vaša rezervácia evidovaná. V prípade, že ste voucher zakúpili a nebol Vám doručený, kontaktujte prosím priamo Zľavomat. S pozdravom a prianím pekného dňa kolektív hotela Pieris.

Adrián Koščák

Zdravím, chcem sa informovať či by sa dalo priplatiť za večeru, a koľko to stoji pre 2 osoby.
Ďakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Koščák,
v prípade záujmu o večere je možné si zakúpiť voucher ktorý zahŕňa polpenziu. Cenový rozdiel oproti voucheru s raňajkami je 28€/noc/2 dosp.osoby/1-lôžková izba s prístelkou. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

Lydia Hraskova

Cena tohto pobytu je 109eur spolu pre obidve osoby na dva dni a jednu noc alebo je to cena 109eur iba za jednu osobu?

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Hrašková,
cena 109€ zahŕňa ubytovanie pre 2 osoby na 1 noc v 1-lôžkovej izbe s prístelkou. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

Zofia Simsek

Dobry den…mate tento termin volny od 28.12.19 do 1.1.2020 2 dospely hedno dışta 9 rokou

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pán Simsek,
v uvedenom termíne už žiaľ nemáme k dispozícii voľné izby. V prípade záujmu o iný termín pobytu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

petra frankova

dobry den mate volny termin od 21.12,2019 do 26,12,2019 pre 2 dospele osoby dakujem

Hotel PIERIS***

Dobrý deň pani Franková,
v uvedenom termíne žiaľ rezervácia nie je možná. V prípade záujmu o iný termín pobytu nás neváhajte kontaktovať e-mailom na adrese rezervacie@ho­telpieris. S pozdravom a prianím pekného dna, kolektív hotela Pieris***.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore