Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vždy upravená s permanentným make-upom obočia alebo pier

Lenyface Misikova Michalovce  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Lenyface Misikova

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)

Make-up je skvelá vec, ktorá pomáha zakryť drobné nedostatky a naopak vyzdvihnúť prednosti a celkovo nás skrášliť. Jeho nevýhodou ale je, že je potrebné ho deň čo deň znovu nanášať a večer odličovať. Pokiaľ je váš čas drahý, vyskúšajte permanentný make-up!

Permanentný make-up (PMU) je procedúra, ktorá spočíva vo vpravovaní prírodných pigmentov do pokožky (0,3 – 0,5 mm) a vykonáva sa špeciálnym tetovacím prístrojom s garanciou absolútnej hygieny. Ihly, ktoré sa používajú pri práci sú sterilné a vždy len na jedno použitie. Aj napriek tomu, že hovoríme o „permanentnom make-upe“, nenahrádza prehnané líčenie. Naopak, podčiarkuje črty tváre a koriguje drobné nedostatky a asymetrie krásy, vďaka čomu žena pôsobí upravene a prirodzene. 

V salóne Leny Face si môžete vybrať PMU obočia alebo pier. Obočie sa upravuje najnovšou a najprirodzenejšou formou PMU – microbladingom. V porovnaní s klasickým tetovaním strojčekom sa microblading tetuje ručnou technikou, vďaka čomu je jemný, vyzerá mäkko a dokonale prirodzene.

PMU je vhodný nielen pre zamestnané ženy, ale aj pre športovkyne, ženy, ktoré často cestujú na služobné cesty či pre matky, ktoré ich ratolesti zamestnávajú natoľko, že sa jednoducho nestíhajú nalíčiť. Tak isto je metóda vhodná pre alergikov či pre ženy, ktoré sa skrátka líčia nerady.

Hore