Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rodinný, 3-hodinový alebo 4-hodinový skipas do lyžiarskeho strediska Šachtičky

4,7 / 5 Lyžiarske stredisko Šachtičky Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Vojtech Zachar

Pravdepodobne sa jedná o „šumy“ v konverzácii.Dnes 22.1.2020 v ly­žiarskom stredisku www.skisachticky.sk,fungujú 2 DETSKÉ vleky.Produkt,ktorý ponúkate je určený a využiteľný na vlekoch a terénoch ,ktoré nefungujú a nebolo ho možné využiť od 7.1.2020 tak ako je uvedené MIN.do DNES.Aktuálny stav je možné si overiť na uvedenej stránke alebo priamo na tel.č.+421905201 0­70.

Lyžiarske stredisko Šachtičky

Je to na neuverenie ale od 6.1. 2020, kedy sme dosnežili zjazdovku č. 7 v celej dĺžke, sme z dôvodu nevhodných teplôt nemohli vyrobiť cca 400 m 3 snehu aby sme dokázali pripraviť stopu pod hlavným vlekom. Z 20. na 21.1. sme konečne spustili zasnežovanie na cca 14 hodín a vyrobila sa slabá polovica potrebného snehu. Do dnes rána sme síce zasnežovali ale len v priestore pri údolnej stanici vleku, lebo v cca v 1000 m.nm (čo je miesto kde potrebujeme vyrobiť sneh, aby sme ho vedeli stlačiť pod vlek) panovalo inverzné počasie a počas celej noci bolo nad 0°C. V Banskej Bystrici bolo ráno – 7°C a v sedle Šachtička o 8:00 – 3°C a na obed už bolo v sedle inverzných + 6,5°C. Chcem ubezpečiť všetkých, že je v našom eminentnom záujme spustiť stredisko v čo najkratšom čase, ale všetko je to závislé od počasia. Prírodného snehu napadlo úhrnom cca 300 + 150 mm. 300 mm umyl Vianočný dážď a tá druhá dávka sa pomaly vyparila a roztopila a v najbližších desiatich dňoch SHMU žiadne výraznejšie sneženie nepredpokladá. Vaše stredisko.

Vojtech Zachar

A od kedy sa lyžuje v stredisku Šachtičky ???? ?-http://www.ski­sachticky.sk/

Zlavomat.sk

Dobrý deň Vojtech,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, voucher je možné využiť v dátumoch: od 7. 1. 2020 do 15. 3. 2020 (vrátane), v závislosti od snehových podmienok. Snehové podmienky sú zobrazené priamo na stránke: http://www.skisachticky.sk/

Prajeme Vám pekný deň.

Pavel Tomko

Dobrý deň. Lyžuje sa cez víkend?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Pavel,

ďakujeme za Váš email a záujem o naše ponuky.

Žiaľ, ponuky skipasov je možné využiť len cez týždeň (pondelok až piatok).

Ďakujeme za pochopenie.

Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore