Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Klenot menom Paríž, krása zámku Versailles a Disneyland

4,1 / 5 STARTRIP s. r. o. Francúzsko (mapa)

Hodnotenie podniku STARTRIP s. r. o.

4,1 1 396×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Doprava 3,9
77%
Program 3,8
75.238%
Ubytovanie 2,2
44%
Sprievodca 3,8
76%

Filtre
Recenzia zákazníkov
Veronika
november 2018
 5,0/5

Perfektný zážitok, za minimum času sme toho postíhali naozaj veľa vďaka skvelej sprievodkyni Eve.

Trochu únavné, ale to sa dá očakávať od takéhoto poznávacieho zájazdu- s málom času a peňazí veľa muziky, takže vlastne všetko fajn :D.

Hodnotené: 19. novembra 2018 – Partneri
Hodnotená ponuka: Francúzsko - Paríž s možnosťou Disneylandu
Overený zákazník
september 2018
 1,0/5

Paríž je krásny, ale choďte cez inú cestovku.

Ľudia sa nedostali na Eiffelovku, aj keď už mali kúpené lístky, museli sa ponáhľať späť do autobusu. Nedostatok lístkov do Disneylandu, aj napriek komunikácii s cestovkou si museli viacerí kupovať vstupenku na mieste po 99€.

Hodnotené: 17. septembra 2018
Hodnotená ponuka: Francúzsko - Paríž s možnosťou Disneylandu
Overený zákazník
september 2018
 1,0/5

Rada by som vyjadrila svoj názor k zájazdu Klenot menom Paríž a krása zámku Versailes s možnosťou návštevy Disneylandu, ktorý sa uskutočnil 22. 8. – 26. 8. 2018.

Veľká nespokojnosť so sprievodkyňou. V pokynoch sme mali strašne veľa pamiatok a pod., ktoré sme mali navštíviť, lenže opak bol úplne iný.

Prvý deň sme prišli do Paríža ráno o 10, vysadli sme pri nejakej budove. Vraj panthoen, ale keďže nám nič viac nepovedala, tak som ani nevedela, ktoré to je. Potom sme sa presunuli na ostrov Cite ku katedrále Notre Dame. Tam nám dala rozchod. Vôbec nám nepovedala nič, že čo kde ako tam chodí alebo tak. Povedala že kto chce ísť do justičného palácu, tak sa máme stretnúť o 12 na danom mieste a kto nie tak na tom istom mieste o 12:45. Bohužiaľ sme sa nestihli dostať na 12, tak sme sa len tak potulovali. Už 12:25 sme stáli na dohodnutom mieste. 13:15 sa jedna cestujúca rozhodla zavolať sprievodkyni, že kde je aj s ostatnými, že nás tu je 8 (z54). Jej odpoveď bola, že my sme meškali a že odišli bez nás. My sme meškali? Boli sme tam 20 minút skôr ako sme sa dohodli! Poobede sme pri Louvre dostali rozchod od 3. Kto chcel mohol ísť so sprievodkyňou o 6 sa prejsť cez záhrady a kto nechcel tak sme sa mali stretnúť o 8. 5 hodinový rozchod? To je trošku moc! Lenže aj keď nám povedala, že s lístkami nám pomôže (podľa mňa už sme ich mali mat a nie že si ich ešte len máme ísť kupovať) vôbec tam nebola a my sme nevedeli čo kde a ako máme kupovať. O 6 sme sa mali ísť prejsť cez záhrady. Takže nás okrajom doviedla na koniec záhrad a tam sme hodinu sedeli a dívali sa na autá. No pekná prechádzka!

Druhý deň, sme ráno išli do Versailles. Nikto nám nepovedal, že kadiaľ a kde máme ísť. Následne sme išli do nejakej štvrti, kde bola bazilika. Dostali sme trojhodinový rozchod. Na baziliku sme išli každý sám. My sme tam strávili hodinu aj s kochanim sa na výhľad. Ďalšie dve hodiny sme nemali čo robiť, keďže boli reštaurácie zavreté, lebo mali poobednú siestu. Opäť to nám nikto nepovedal! Takže sme sa 2 hodiny potulovali len tak po uličkách, ktoré neboli zrovna najkrajšie. Potom sme išli na plavbu loďou. Samozrejme tam nemala sprievodkyňa čo pokaziť. Ale teraz to najlepšie. Eifellova veža, ktorá je úplne top Paríža a kde by sme mali mať najviac času dopadla katastrofálne! Dostali sme sa k nej až večer o 8. Tam sme sa dozvedeli, že sa dokonca pravdepodobne ani nedostaneme úplne na vrch. Že možno o 9. Lebo tretie poschodie bolo uzavreté kvôli veľkému množstvu ľudí. Podľa jej pokynov sme teda mali prísť o 9 na dane miesto a skúsiť ísť hore. Lenže 21:45 sme mali už odchádzať preč. Tí, ktorí naozaj prišli o tej 9 tak si aj kúpili lístok na 3. poschodie, lenže sa tam nestihli dostať. Keď zavolali sprievodkyni, že či by na nich počkali, aby sa tam išli aspoň pozrieť a hneď dole, ona sa vyjadrila, že isto nie, že ich tam nechá, že my už musíme ísť. A následne povedala, že keby sa riadili jej pokynmi, tak by to stihli, lebo ostatní to v pohode postihali. Áno, my sme to stihli, lenže my sme prišli o pol hodiny skôr ako ona povedala a vtedy nám dala aj ďalšie informácie ako sa môžeme dostať hore. Taktiež povedala, že tam pôjde s nami, ale nešla. Keby sa riadime jej prvotnými inštrukciami, tak to určite nestihneme. A teraz to porovnanie. V nejakej úplne o ničom štvrti 3 hodiny a na Eifelovke 1,5 hodiny? A to sme sa nestihli ísť prejsť ani cez záhrady, ktoré sú v okolí. A úprimne na to som sa najviac tešila, lebo tam je krásny výhľad na vežu. Ďakujem.

Tretí deň väčšina išla do Disneylandu. O tom ako tam boli pokupene lístky a že niektorí ktorí si ich objednali vopred, tak si ich museli tam kupovať ani nejdem hovoriť. Celé zle! Nikto nám nepovedal, aké lístky máme zakúpené. My sme si mysleli, že môžme ísť aj do Disneylandu aj do Disney studia. Aj na lístku boli obidva názvy a vlastne je to v tom istom areáli. A vypadá to tak, že to je jedno a to isté. Tak sme si povedali, že v Disneylande pôjdeme len na par atrakcií (3) a potom do Studia. O 3 sme chceli prejsť, lenže nám povedali, že máme lístok len na jeden vstup. Potom sme sa už nedostali ani do Disneylandu ani do Studia. Tak sme ďalších 5 hodín len tká čakali, lebo v okolí nič nie je. Opäť zla informovanosť. A ako by bolo toho málo čakali sme zbytočne ďalšiu hodinu. V Disneylande sme sa dohodli, že sa máme stretnúť 19:30, lenže z mesta prišli až 20:30. Takže ďalšiu hodinu sme stepovali pred autobusom alebo sedeli v ňom.

Ostatné pamiatky, múzeá, obchodné centrá a pod. sme buď ani nevideli, alebo sme ich videli len z autobusu. Pretože sprievodkyňa sa vyjadrila, že to nie je nič úžasné. Moulin Rouge alebo Víťazný oblúk nie je nič úžasné? Hej je to len dom s mlynom. A to nehovorím o ďalších, ktoré boli v pokynoch a ani sme ich nevideli. Pani sprievodkyňa si totižto nevedela vôbec zorganizovať čas. Na nepodstatnych miestach sme trávili hodiny a dôležité miesta sme ani nevideli. Absolútne nás nedokázala informovať. Keď už nám dala taký dlhý rozchod, aspoň nám mohla povedať, kde a ako môžeme ísť. Ona si myslela, že všetci poznajú Paríž? Prepáčte, ale ako mám ja obyčajný človek z dediny vedieť čo sa kde nachádza v Paríži? Veď predsa idem na poznávací zájazd s tým, že mám sprievodcu, ktorý mi všetko povie a vysvetlí. Lenže táto ani nevedela kde sme, keďže musela používať navigáciu. Taktiež sa nedalo nevšimnúť, že veľa informácií hovorila len pár ľuďom a ostatní si to majú vycucať z prsta?! Ako som ja mala vedieť, kde všade môžem ísť v Paríži, keď som tam prvýkrát? Ako som mala vedieť, kde si mám kúpiť lístky? Ako som mala vedieť čo mám zaplatené v Disneylande? Ako som mala vedieť, že ona si len tak zmení dohodnutí čas? A ďalšia taká drobnosť, že prečo sprievodca vo Francúzsku nevie po francúzsky? Určite je veľa sprievodcov, ktorí tento jazyk ovládajú. Je to celkom dôležitý jazyk a mal by ho ovládať.

Ďalšia vec, ktorá sa mi nepáčila od cestovky, bola, že sme nevedeli vôbec do akého hotela pôjdeme. Dozvedeli sme sa to až na mieste. Ubytovanie bolo až priveľmi malé. Nedalo sa tam ani chodiť. Doslova som zišla z postele do kúpeľne, kde sa nedalo ani otočiť a z druhej strany postele rovno na chodbu. Ani kufor som si nemala kam dať.

Takže tento výlet hodnotím ako krásne mesto, ktoré mi pokazila sprievodkyňa. Možno je milá osoba, ale je nevzdelaná. Ďakujem veľmi pekne za pokazenie môjho mesta snov, o ktorom túžim už od malička. Tak skoro na poznávací zájazd nepôjdem.

Hodnotené: 3. septembra 2018
Hodnotená ponuka: Francúzsko - Paríž s možnosťou Disneylandu
kristina
august 2018
 1,0/5

Počas nášho pobytu v Paríži sme mali viacero problémov so sprievodkyňou, ktorá zle zorganizovala a naplánovala program. Najväčšou chybou bolo, že na hlavný bod programu Eiffelovu vežu sme mali mať vyčlenenú dlhšiu časovú rezervu, nakoľko čakacie rady sú veľmi dlhé, a ako každý dobre vie dostať sa na Eiffelovu vežu nie je záležitosťou pol hodiny, ani hodiny, ale väčšieho časového rozpätia, no s našou pani sprievodkyňou sme sa k Eiffelovke dostali až vo večerných hodinách – o ôsmej hodine, pričom odchod autobusu bol o 21.45, a tak sme sa na top Eiffelovky ani nedostali. Rovnako komunikácia a celkový prístup ako sprievodkyni bol neprofesionálny. Čo sa týka ďalšieho dňa v Disneylende, cez e‑mail nám bola zaslaná info, že vstupenky nám zabezpečia a sprievodca nás bude informovať. Opak bol pravdou, vstupenky (za 56 eur) rozdala p. sprievodkyňa bez ohľadu na to, kto ich mal rezervované a kto nie. Tí, ktorí ich mali mať zabezpečené sa samozrejme neušli a cena vstupenky na mieste stála 79 – 99 eur. Rodičia s malými deťmi tak platili o polovicu viac.. : ) a bol krásny výlet za nami.

Hodnotené: 30. augusta 2018 – Partneri
Hodnotená ponuka: Francúzsko - Paríž s možnosťou Disneylandu
Ladislav
júl 2018
 5,0/5

Vsetko bolo super, spoznali sme zopar novych ludi a najlepsia bola nasa sprievodkyna Evka. Dakujeme.

Hodnotené: 21. júla 2018 – Starší pár
Hodnotená ponuka: Francúzsko - Paríž s možnosťou Disneylandu
Ferdinand
september 2017
 1,0/5

Sprievodca a pamiatky Pariža

Ubytovanie doprava a organizácia zajazdu

Hodnotené: 5. septembra 2017
Hodnotená ponuka: Klenot Francúzska - Paríž
Patricia
apríl 2017
 4,0/5
Hodnotené: 27. apríla 2017
Hodnotená ponuka: Klenot Francúzska - Paríž
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore